Bitter eller inte bitter?

Jag tycker att många människor pratat om att de är tillbaka på ruta ett igen av olika anledningar, och jag kom just på att det är jag med. Jag står precis på samma ställe som för ett år sen när det gäller kärlek... Ska det va så? Så hur länge får jag vara bitter nu? Egentligen vill jag inte ens vara bitter för det tar så mycket energi och det är jobbigt. Men lite surfitta måste jag väl få vara, det hör ju till när man heter Sabina ;) Jag har verkligen lagt allt mitt hopp till sommaren nu, jag räknar med att solen ska göra mig glad. Hmm undrar hur besviken jag kommer bli när sommaren väl kommer ;) Fast nu tror jag ju på ödet så det är väl meningen med allt det här på nåt vis, så det är bara att se vad som händer härnäst :) Ingen som har en pojke över till mig? ;P

Snart är det dags för mat och dusch, ska jobba idag. Skulle egentligen vilja ut och titta på människor och nån brasa men pengarna behövs, speciellt om jag vill åka och hälsa på
Mikaela :)

Tror att jag ska roa mig med att sno en till lista av Rymdkatten, det brukar pigga upp
:)

Gud vilken chock jag fick nu, råkade visst glömma att skriva blogg i adressen och fick de här två stirrandes på mig.
www.rymdkatten.se Lite läskigt var det, innan jag fattade att jag skrivit fel hann jag fundera på vad Anna gjort med sin sida egentligen haha :)


Tre saker jag inte förstår:
- Tyska
- Matte
- Pojkar

Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet jag sitter vid:
- Digitalkamera
- Stegräknare
- Tv-dosan

Tre saker jag gör just nu:
- Tittar på Desperate housewives
- Längar efter att få mysa
- Ser fram emot sommaren

Tre saker jag vill göra innan jag dör:
- Få barn
- Vinna en massa pengar ;P
- Skriva en barnbok

Tre saker jag kan göra:
- Laga mat
- Prata skit
- Äta godis

Tre saker jag inte kan:
- Bli smal
- Köra bil
- Matte

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på:
- Mig ;)
- Fågelkvitter ock kluckande vatten
- Paus

Tre saker jag skulle vilja lära mig:
- Köra bil
- Skriva bra
- Engelska flyttande

Tre favoriträtter:
- Smörgåstårta (min egen)
- Grillat
- Lax

Tre personer jag utmanar
 Upp till var och en...

Det här var riktigt svårt...

Kärlek...

Finns det nå bättre än att mötas av två skönheter i dörren när man kommer hem :) Jag är verkligen inte ensam :) Doris spinner så gött just nu. Nu ska jag ta mina guldklimpar och krypa ner i sängen.

God natt!

03.25

Jag tror att nåt har hänt. Jag har nog gett upp nu. Bägaren rann över. Tänker inte känna efter hur det känns, ska bara va nu!

Jag vill gå ut och ha roligt, skaka rumpa, flirta o.s.v. men Sassa har inte kul längre när hon går ut. Vad är det för fel? Vill hoppa framåt en månad, kan alltid hoppas på att det blir roligare till sommarn, när solen och värmen kommit på riktigt. Min ekonomi behöver en Sassa som mår bra också, den lider när jag inte är helt okej och jag måste köpa saker för att det ska kännas bättre en liten stund...

Men nu ska jag bara va, och sluta tänka en stund. Gud va skönt!

Besegrad...

Hm vann! Som vanligt! Men kom på att jag inte har några bra byxor att jobba i till sommaren. Skänkte ju bort en massa i höstas. Och det är inte så skönt med jeans när det är varmt ute. Å det finns ju konto man kan betala med ;)

image6

Varför?

Varför gör de så här mot mig? Skickar ut kataloger med 25%. De vet hur svag jag är, speciellt nu när jag längtar efter sommaren! Idag är det HM som vill ha mig på fall. De lyckades inte med katalogen de skickade ut, men jag har ju inte kollat igenom nätet än... Men ska stå på mig!

Skulle ha snott
Rymdkattens andra lista men har inte hunnit, ska jobba på det för jag tycker om sånt :)

Nu ringde Caisa så nu måste jag springa ner på stan. Är riktigt ofräsch eftersom jag dammsugit och torkat golven på morgonen. Men jag har min keps som räddare, får ta duschen senare :)

Present...

Idag sprang jag på min bror. Han stod och väntade på Magnus, de skulle äta pizza. Så då fick jag också, eller ja, jag och min bror delade på en. Är tacksam, då slapp jag laga mat och gratis är ju gott :) Sen hade min bror en present åt mig från Tyskland. Han var nere och köpte sprit, men jag fick nåt bättre :) Jag fick Pingvinlakris, den är så himla god. Svårt att sluta när man väl börjat :) Jag gillar att få presenter :)

Stuligt igen...

Nu är jag igång och snor från Anna igen ;)

1. Sätt din musik på blanda
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga
3. Använd sångtitlen som svar på frågan

1. hur mår du idag?
  Pojken på månen

2. kommer du komma långt i livet?
Turn the tide

3. hur ser dina vänner dig?
Ain´t it funny

4. kommer du gifta dig?
Ain´t that just the way

5. vad är ditt livs themesong?
Så länge vi har varann

6. vad är ditt livs historia?
Kärlekens tunga

7. hur är skolan för dig?
Stand by my woman

8. hur kan du komma framåt i livet?
This years love

9. hur kommer imorgon vara?
Dad´s girl

10. vad är det bästa med dina vänner?
Untitled

11. vad finns i lager för nästa vecka?
Tokyo

12. vilken sång beskriver dig bäst?
Calling your name

13. hur är det med ditt liv?
Just idag är jag stark

14. vilken låt ska spelas på din begravning?
Be OK

15. hur ser världen på dig?
Är du redo

16. kommer du att ha ett lyckligt liv?
Signaturmelodin till fragglarna

17. vad tycker dina vänner om dig?
I still believe

18. vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Living on my own

19. vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Primo Victoria

20. har du en djup & mörk hemlighet?
Underneath your clothes

21. brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
Alright

22. hur kan jag göra mig själv glad?
This ain´t a scene, it´s an arms race

23. kommer jag någonsin ha barn?
I got you babe

24. vad är några tips till mig?
Jag vill att vi tror på varann

25. hur kommer jag bli igenkänd?
Vi mot världen

26. vad är min danssång?
Inner city anectodets

Det här tyckte Sassa var riktigt kul. Rekommenderar det verkligen :)

She likes flowers...just like me...

Idag var jag tvungen att köpa nya blommor till mitt köksfönster. Eftersom jag har en liten tjej, vet inte om det behövs att nämna namn, men hon är mest svart och orange och väldigt busig. Den lilla tjejen i mitt hem har nämligen ätit upp mina blommor. Så nu har jag två pelargoner. Känns lite pensionärsvarning men hey jag vill ha blommor som blommar med mycket färg i mitt kök, och då är de perfekta. Tror dock inte att jag får ha dem allt för länge, för det första mitt lilla bustroll gjorde var att börja nafsa på bladen...
image5

Nej lite mat kanske...

Morgonshopping...

Kunde inte låta bli, fick Josefssonskatalogen idag. Hittade en söt snickarkjol (vet inte om det är min grej eller om det är modernt men jag ska testa den iaf ) sen kollade jag runt lite till, och hittade en söt sommarklänning för bara 99 kr :P Fast det är svårt med storlekarna, hoppas att jag inte tog kjolen förstor, men de ska väl inte sitta tajt eller? Skulle aldrig ha köpte det om inte Jenny skickat sin rabattkod så jag fick 50% på snickarkjolen (tack så jättemycket för rabatten Gumman!).Eller jo det hade jag, för jag själv hade 30% men jag skyller allt på henne ;P Men nu MÅSTE det vara färdighandlat ett tag, men har man väl börjat är det svårt att sluta...   

Obehagligt...

För en liten stund sen, när jag satt här vid datorn så hörde jag hur någon ryckte i mitt dörrhandtag och försökte öppna dörren. Så jag gick till dörren och kollade genom kikhålet. Där stod det minst 3 utländska killar. Jag vågade inte öppna och fråga vad de ville. Det vore skillnad om de ringt på. Jag kan ju alltid hoppas att de letade efter tandläkaren som är en våning ner och råkade gå fel till mig. Om jag tänker så så känns det iaf bättre.

Ingen bebis på G här inte...

Idag blev jag väckt 07.53. Mitt kära jobb som ville att jag skulle jobba. Och efter gårdagen hade jag ju inte råd att säga nej :) Medan jag och en kollega var hos en pensionär blev jag sjukt yr, blir aldrig det annas. Tyckte att det var lite pinsamt men jag var tvungen och gå och sätta mig två gånger för att inte svimma. Hellre det än att ramla ihop. Som tur var tog pensionärens fru det riktigt bra, hon kan vara lite petig annars :) Sen berättade jag det för en annan arbetskamrat. Och hon tolkade mina svimatack som att jag skulle vara med barn. Hon frågade om jag hade nåt fuffens för mig. Tror inte riktigt att hon trodde mig när jag försäkrade henne om att det inte finns nån bebis i min mage :) Hon bara konstaterade att hon varit yr när hon var gravid, att det var så det började för henne, och att pensionärens fru nog hade tänkt samma sak :) Så vi får väl se om det blir nåt bebisrykte runt mig nu. Hoppas verkligen inte det! Jag är naturligt tjock bara :)

Sur...

Min blogg har blivit knäpp, den gör inte som jag vill... :(

Mycket blir det...

Nu har det faktiskt hänt ganska mycket, och jag har inte hunnit med att blogg nåt, har säkert glömt en massa jag tänkt skriva också. Här om dagen så var jag, mamma och Jenny och kollade på världens sötaste hundvalpar. Jag kan ju inga raser och sen hade de ett krångligt namn som jag nog ändå inte skulle kunnat stava till om jag kommit ihåg det, men de såg iaf ut som vita björnar typ. Ulliga och gulliga :) Sassa som nu inte ens tycker om hundar och inte stora för den delen, skulle nu kunna tänka sig t.o.m. en ganska stor hund :) Kanske blir hundmänniska av mig ändå den dagen jag har plats och råd :)

Efter skulle Jenny vara gullig och köra mig om mamma ner till solariumen för vi skulle sola. Men så kom mamma på att vi skulle svänga förbi mormor med lite grejer först. Sagt och gjort det gjorde vi. Bara att när min kära mor skulle gå ur bilen vid mormor så klämde hon sitt högra pekfinger. Så det slutade med att jag fick ringa efter Caisa och Mattias som kom och körde oss till akuten i Karlskoga så min mamma fick sy 5 stygn (utan bedöving). Skulle det ha varit jag hade jag stor tjutit hela tiden, men inte en tår kom ur mamma. Min bror frågade t.o.m. när han ringde om hon hade gråtit, men icke. Min mamma är nog en starkare människa än mig. Hon gråter aldrig när hon gör nåt. Det gör jag!

Igår kom Mikaela hit en sväng, det var mycket trevligt :) Vi dippade. Men idag var min magen mindre glad över det. Funderar på om jag är lite laktosintolerant. Min mage har krånglat en längre tid, speciellt nu när jag ätit mycket fil. Så nu ska jag testa och inte äta några mjölkprodukter alls få se om magen blir okej igen. (Men vad äter man då?)

Vaknade jättetidigt imorse, eller ja vid 8 som vanligt. Jag läste stassan och sen var jag sjukt uttråkad, men kände att jag inte kunde börja ringa och väcka folk för det. Men som tur var så pep det till i telefonen och Jenny skickade och frågade om jag ville med till Ikea, och jag var inte sen att hänga på :) På ikea var jag duktig och bara handlade för 40kr. Matskålar till katterna, slog sönder två av deras igår så då är det ju inte mer än rätt att jag köper nya till dem. Men efter ikea spårade det ur lite med pengar...

Det började med att jag hittade en söt sommarväska som jag varit på jakt efter. Det bästa var med den att det var halva priset på reapriset. Glömde kolla vad den skulle kostat på riktigt men jag fick iaf betala 99,50 :)
Sen fortsate dagen med att jag hittade en jeanskjol som jag letat efter i månader, och den var också ett kap tycker jag, bara 159,90. Mascaran jag köpte var det också extrapris på på hm. Har haft MaxFactor masterpiece men nu var jag ju tvungen att testa den nya versionen max :) Sen bestämde vi oss äntligen för att sluta shoppa och gick ut från Marieberg, men vi hann inte långt för ens vi kom på att vi inte hade nåt att tugga på på hemvägen (det måste man ju bara ha) sen kände jag att jag började få huvudvärk, så en dricka var ju ett måste. Så vi vände om och gick in igen på coop. Där inne hittade vi trosorna vi hade sprungit runt och letat efter hela dagen, 3-pack för 59kr. Så då var det ju bara att köpa med såna också. men det bästa var att när vi kom ut i bilen så kollade jag kvittot, då visade det sig att om man hade tagot 2 förpackningar trosor hade man fått 20 kr i rabatt. Så tur att jag gjorde det :) Så vi lyckade alltså handla mer fast än vi lämnat köpcentrumet en gång redan :) Bara att hoppas att jag får jobba lite mer snart, för även många bäckar små bli till en stor å, brände över 500 kr idag
:(

Nu middagssovning tror jag :) Och ikväll blir det lugna gatan, har ingen att leka med :(

Drömmar...

Har sjunde himlen på på tvn just nu. Dom pratade om dagböcker nyss. Då kom jag på vad jag drömde inatt. Jag drömde att mamma frågade mig om jag tyckte att det kändes bra att min bror läste min dagbok. Då visade det sig att min lillebror höll på att läsa min dagbok. Och jag fattade inte hur han fått tag på den. Jag har faktiskt en dagbok, men det är några år sen jag skrev i den nu tror jag. Synd egentligen. Man borde anteckna lite om vad som händer i ens liv oftare. fast nu bloggar jag ju iaf. och brukar skriva ut det jag skriver och spara det. Tänk vad visa vanliga vardagssaker kan påminna en om vad man drömt. Min mormor pratade sin tänder härom dagen, då kom jag på att jag under natten hade drömt att jag hade tappat alla mina, när jag åkte karusell och inte satt fast ordentligt, så jag slog mig. Det var en sjuk dröm, riktigt äckligt kändes det att spotta ut alla tänder :)

Nu kommer mitt matsällskap. Maaaaat!

Eiffeltornet...

Jag tänker hoppa, ner från eiffeltornet, om du sviker mig. För jag ska hämnas, om ja lämnas ensam utan dig. jag hoppar ner från eiffeltornet om du lurar mig. Men jag hoppas att jag stoppas i  hissen upp av dig.

Låten som gäller nu :) Tycker om den!

"Den snuskigaste hemligheten"

Imorse låg jag och läste VR i sängen (hellre det än att plugga) Måste säga att jag håller med killensid 68. Jag förstår mig inte heller på alla barngrejer på vuxnas trosor. Fast jag är väl mest emot HM och deras Snobbengrejer. Jag vet inte varför jag är så emot det. Men jag vill nog hellre känna mig fin även om det så bara är i mina vanliga bomullstrosor. Vill inte ha söta små barnsaker på. Men okej, nu råkar jag ha ett par randiga trosor som det är står snobben på, ingen figur, missade att det var det på när jag beställde dem. Det jag kan försvara mig med är att jag iaf har dem som menstrosor, så de kommer på typ var fjärde vecka... Tror inte att killar köper kalsonger med sagofigurer på...

Ja det var bara det jag hade att säga just nu, nu ska jag leka med Jenny.

Rakt upp i luften...

Vaknade med panik imorse, kunde inte sova för den jävla uppsatsens skull. Det kommer aldrig att gå, det blir ingen uppsats helt enkelt. Men kommer ju ändå inte få nå lärarjobb så det kvittar väl :)

Gick ut och gick med Jenny istället. Det hjälpte, för halvvägs hade jag glömt bort min onda magen och den jävla uppsatsen. Vi gick upp till storhöjden, stolt! För er som inte vet vad det inne bär så är det typ 100 km rakt upp i luften (inte överdrivet jag lovar) ;). Blev jobbig kan jag säga. Vi stannade vid utkikstronet och fick vatten. Hittade den perfekta presenten till en viss person där, om den nu hade förtjänat den och om jag hade varit rik
:)

Nu ska jag äta, duscha och sen till arbetsförmedligen...wiiieee...NOT! Sen ska jag roa mig med att åka till Hällefors och kolla på när Jenny jobbar. Ska även träffa A-K ikväll på lite te. Nån som kan förstå varför det inte blir nån uppsats gjord för mig? ;P Jag lägger ju verkligen ner så mycket energi. Och inte ägnar mig åt en massa annat.... Men men ser fram emot en till sömnlös natt och att inte orka äta imorrn. Jag kan ju iaf bli smal på det här sättet
;P

Wiiieee idag har jag...

inte pluggat, som jag skulle. Fyyyyy på mig! Har däremot sovit midda två gånger idag. Nån mer som lyckats med det? Somnade om imorse i soffan när pojken gått, sen somnade jag när jag hade varit hemma hos mormor. Det är jobbigt att hjälpa gamla tanter att handla :)

Doris fick åka på semester igår kväll. Claes-Jörgen verkade lite för intresserad av hennes bakdel för deras bästa. Nog för att jag inte tror att det kan bli bebisar än, men jag vågade inte chansa. Som tur är har jag världens bästa mormor som ställde upp och tog den lilla fröken. Så Doris har nog varit i himlen idag. Hon fick extremt mycket grillad kycklig av mormor. Men man ska väl ha det bra på semestern så
:)

Nu ska jag blåsa mitt hår, så att jag inte ser ut som ett troll imorrn bitti. Eller ja, mer trollig än jag brukar.

Pojkbesök hela helgen...

Är fortfarande hur uttråkad som helst. Men nu har jag iaf en liten plan, ingen speciellt rolig plan men en plan iaf! Ska hoppa in i duschen, smörja in mig i min nya "brun-lotion" (se om den är nåt att ha), hoppa i myskläder (igen) sen ska jag äta godis och kolla på film.

Va nyss ut till ica en sväng. Vilket väder jag har missat hela dagen. Kan ju inte ha balkongdörren öppen än heller. Balkongen är ju inte helt kattsäkrad än. Och nu är det ju inte bara jag och tjejerna här. Vi har ju pojkbesök :) Claes-Jörgen är här i helgen.

Nej om jag skulle sätta min plan i verket...

Just ja, jag är inte otrevlig på lunar. Den krånglar så jag kan inte ansöka om att bli vän med nån. Bara så ni vet!

Rastlös...

Jag är så himla rastlös...typ ända ut i hårtopparna. Vill hitta på något men det finns ju inget att göra. Kunde jag skulle jag åka långt långt bort. Jag vill också grilla, är avis på dig Karro :)

Rastlösheten kanske försvinner om jag äter mat ;P

Så fin...

Jag har en suppergullig vän, som gör så fina bilder. Måste dela med mig av den senaste :) Tack Tanya!
image2

Snart bär det av till Karlstad, lite nervös faktiskt :)

McDreamy släng dig i väggen...

Nu ska Sassa kolla på Dr Mark Sloan. Å va jag ska sova gott sen. Han ser ut som en riktig man...mmm

Hundkaka...

Idag fick jag fika erbjudande, och det kunde jag ju naturligtvis inte tacka nej till :) När jag kom informerade Max mig att det var hundkaka (sockerkaka i hundform) vi skulle få. Den var riktigt god :) Inte nog med att jag fick fika, jag fick en diskborste och en blomma (en aloe vera) också. Sassa tackar. Kollade på diskborsten på ikea sist, men var för snål (9kr är dyrt ;P). Som tur var hade Jenny ingen använding för sin, så nu har jag en grön istället för en orange. Tycker inte om oranget. 

Imorrn ska jag till Karlstad, till min handledare. Då börjar allvaret. Fast det borde ha börjat för länge länge sen... Får skjuts av Jenny, snällt av henne, så jag slipper en massa dötid i Karlstad. Kan lika gärna ge henne bensinpengar som att köpa bussbiljett. Blir typ samma pris. Vi ska nog en sväng till ÖB också
:)

Nu har jag ny lunar igen. KillerSassa3. 3 Är för att det är min tredje KillerSassa lunar. Den allra första jag gjorde försvann för att jag inte var inne på den. Så sen har jag fortsatt med det namnet, alla 3 gångerna :) Har den bara för att läsa bloggar.

Sett mig själv som spöke...

I år är det lätt att sammanfatta påsken... Sassa kommer inte i håg nåt...och lika bra är nog det. Borde nog ha ångest men eftersom jag inte kommer ihåg nåt så spelar det ju ingen roll :) Det var iaf jätteroligt att få träffa Janina. Fick jobba två dagar oxå, det tackar plånboken för :)

Tror att jag är lite lätt pojkvänsfrustrerad nu. Drömmer om alla slags möjliga pojkar just nu. I går natt skulle jag åka till Gbg på en Will Smith konsert(?!) På bussen dit träffade jag Idol-Johan. Så vi blev ett par. Har ingen aning om hur han dök upp i skallen haha. Sen härom natten dejtade jag Dr Karev från Greys Anatomy. Det var inte helt fel. Nog för att han inte är snyggast i serien, men han var en perfekt pojkvän :) 

Har även drömt mycket om döden på olika sätt. Bl.a. har jag sett mig själv som spöke. Undrar vad mitt undermedvetna håller på med egentligen...

Ska nog ta tillbaka min lunar nu...ändå inga som är inne på den här sidan. På lunar får man ju nån slags respons iaf
:)

Hoppfull...

Inför kvällen! Nu drar jag igång med mitt visselpipssugrör!

Oväntat besk...

Snacka om att jag fick oväntat besök nu :) Kom nyss hem från jobbet, tänkte tanken att jag skulle låsa dörren men gjorde det inte. La mig i soffa och började små äta lite på mitt påskgodis. Så hör jag att dörren öppnas utan att nån knackar eller ringer på. In kommer en liten kille på ca 5 år som jag aldrig sett förut. Han traskar ända in i rummet och konstaterar att ni har fina katter. Självklart tackade jag :) Sen visar han mig sina döskallar på skorna. Så hör jag utifrån trappuppgången "ursäkta". Så utanför min dörr står typ en hel familj, på en två-tre barn till, en mamma, pappa och en farmor/mormor. Den lilla killen har tydligen bara klivit in i första bästa dörr :) De skulle till nån av grannarna :) Modig unge måste jag säga, han var inte ett dugg rädd eller blyg för mig. Men man borde tycka att han borde ha insett att han gått fel eller? Speciellt när han såg mig. Men han trodde säkert att att han hade kommit rätt eftersom han inte trodde att jag bodde ensam :)

Jaja det livade upp dagen iaf :) Nu ska jag sova lite middag, eftersom jag blev väckt 6,45 och var på jobbet 6,55.

Wish you were here...

Har satt på alla låtar nu på datorn när jag håller på och pysslar lite. Ingen dum idé det :D Lyssnade på Byz-Hey där förut, ojojoj vad det är förra sommaren :) När Anna var här, när jag flörtade med grannen och dörrvakten. Aldrig mer två stycken samtidigt och aldrig mer två vänner ;) Ska ju på Byz på lördag, han kommer nog garanterat spela den :) Sen kom Wish you were here....Sassa vill dansa tryckare när hon hör sånt. Men det är så sällan hon får det. Bara att hoppas att det blir en till helgen. Fick ju iaf dansa förra gången. Men det är förträngt haha :P

Nu hoppas jag att min potatis är färdig!

Försäkring eller inte?

Satt just och kollade vad det kostar att försäkra mina små änglar. Det skulle bli 120kr/mån för båda två hos agria. Det är inte så dyrt. Kanske vore bra att ha, speciellt om de ska börja vara på balkongen nu...

Idag har jag köpt en godisskål, så jag har nåt att ha påskgodiset i :) Ville egentligen ha en påskskål, typ en höna eller nåt men det fanns ingen på erikshjälpen (har inte råd att köpa någon på nåt annat ställe) Så nu har jag ett hjärta som skål istället. Köpte även ett till troll, så nu fick trollfamiljen tillökning av en faster :) Eller ja ska det nu bli sant allt det här så var det mamma som betalade allt. Men de kostade bara 10 kr st. Sen att jag köpte en till skål för 10 kr och en potatispress för 35 behövs ju inte nämnas ;)

På tal om min kära mor, hon tatuerade sig idag igen. Så nu har hon 2 st.
Duktig mamma :)

Nu ska jag diska! Eventuellt torka lite i köket oxå, bättre att göra det nu än imorrn när jag ändå har fullt upp :)


Väntar på lunch...

Sitter och väntar på lunch, sen ska jag och Jenny ut och röra på oss. Är inte så sugen just nu eftersom jag fortfarande har ont i magen efter frukosten. Men har tagit ett piller nu, så hoppas på att det blir bättre snart :) Vi ska sola sen oxå, det behövs :)

Provade en klänning imorse jag inte har haft mer än en gång förut, och det var nån jul sen. Så den får det nog bli till påsk. Måste bara se om jag kan tejpa brösten lite, annars kan det bli farligt :) Trodde att jag hade växt ur klänningen, men icke
;)

Är iaf lite laddad inför helgen nu :D


Just nu...

Känns det jobbigt. Jag vill inte ha det så här! Blääääääääääääääääääääääääääääääääää
äääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää
äääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää
äääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää
äääääääääääääääääääääääääääääää!

En massa gojja...

Idag ska jag träffa Janina, ska bli sååå kul, kommer knappt ihåg när jag träffade henne sist. Vi ska ta en sväng på stadenstorg.

Blev nöjd med håret igår, den där Jenny hon kan allt. Egentligen hade det ju inte gjort nåt om jag blivit gul, det är ju ändå den årstiden nu
;)

Min söta lillebror, bjöd mig på solning igår, det behövde jag. Ska försöka sola en gång till den här veckan.

Håll tummarna för att jag får jobba mer nu oxå, ringde min chef igår, så det kanske kan finnas nån vecka extra att få :)

Hoppas på att bli och må bättre snart oxå, har blivit lite illamående nu på senate tiden när jag äter. Inge kul. Det försvinner precis som när jag typ är hungrig igen och ska äta, och då börjar allt om igen. Det är väl egentligen bara bra, borde skära ner lite på matintaget ändå :) Ska iaf ut och röra på mig idag, med
Jenny :)

Nu ringde mamma, så jag lär sluta skriva en massa gojja, och gå och låsa upp dörren åt henne så hon kommer in när hon kommer :)

Jag gjorde det!

Jag gjorde det, jag gjorde det! Nu finns inte Sassa mera i lunarland. Å det känns sååååå bra :D Synd bara att jag hann läsa det sista... Nu blir det te och smörgås sen ska Jenny färga mitt hår! Wiiieee för jag ska va påsksnygg! Förresten Anna, jag gillade mitt namn "Sabina den fina" så därför har jag lagt till det :)

Jag vill ha...

Sommar, jag vill kunna ha klänning på mig :) Men kanske dags att börja inse att jag inte kommer att överleva sommaren. Hur ska jag kunna betala alla räkningar och allt annat när jag inte får pengar efter maj tills augusti? Ska bli spännande och se!