Kaos...

Nu är allt flyttat och mitt hem är kaos. Hoppas att renoverigen går fort, men det är mycket att göra... Tack alla som hjälpte till idag!

Sista dagen...

Jaha då är det sista dagen på Hantverksgatan 10 då. Känns både bra och dåligt :) Har massvis kvar att göra. Ska snart ta mig an disken. Duschade nyss i ett nästan helt tomt badrum, kändes lite "simhalls-känsla". Å har man inte duschdraperi ja då blir typ hela badrummet blött även om man försöker sitt bästa att undvika de :)


Det känns jättekonstigt att inte ha katterna hemma. De är sjukt va tomt de blir. Kändes fel redan igår när jag kom hem efter att ha släppt av dem hos mamma. Idag när jag tvättade och sprang upp och ner i källaren så skyndade jag mig att stänga dörren för att katterna inte skulle smita ut. Att de sitter så hårt i en :)


Nej göra nåt vettigt. Hörs när jag flyttat och fått tillbaka internet!

Vila i frid...

Idag tog jag det svåra beslutet att ta bort min älskade datafåtölj. Den hade gjort sitt nu. Men hur jag någonsin ska hitta nåt liknande det vet jag inte. Fast ska jag nu lägga nytt golv kan jag inte ha kvar den. Den skrapar sönder golvet, trots möbeltassar. Så nu sitter jag här på en pall. Vi får väl se hur lång tid det tar innan jag hittar nåt nytt vettigt att sitta på :)


Idag flyttar Signe och Doris, en dag före mig hem till mamma. Se hur länge vi blir inneboende där :)

Vild chansning...

Nu ska jag ta en halv vild chansning. Vaknade imorse och mådde inte alls bra, en skum huvudvärk bla. Så de var bara att sjukanmäla sig. Så nu ska jag ta mig ett glas bamyl med koffein. Sist jag tog de slutade de ju inte så bra, jag var ju vaken helt dygn. Blev lite överpigg. Min kropp är ju absolut inte van koffein så. Men jag måste bli ordentligt pigg, har ju massvis kvar att göra innan flytten så de är bara att skjuta på att vara sjuk. Så nu märks de om jag får vara vaken hela natten. Skål!

Strawberries...

Igår fick jag jordgubbar av min pojke. De var de godaste jag ätit på länge. Älskar jordgubbar, men hade inte hunnit äta några i år än. Men de ska de bli ändring på nu. På fredag när jag får lön ska de bli både pizza och jordgubbar. Har varit pank allt för länge nu.


Borde packa för fullt nu. Har hela köket kvar. Som tur är så kommer mamma och hjälper mig imorrn att både packa och städa. Visste att jag skulle bli stressad fast att jag ändå ligger bra till.


Vill att de ska bli så jag får åka iväg och köpa tapeter nu. Funderar på ett beiget sovrum, vitt vardagsrum och en turkos hall. Kan man ha en turkos hall? Vill ha en färgglad hall eftersom de andra rummen inte kommer få så mycket färg. Vill att man ska bli glad när man kommer in i mitt hem. Men nu är de väl så att ingen färg är bestämd någonstans än, de får ju beslutas när jag är i tapetbutiken. Men tankar och idéer kan man ju ha :)

Mitt liv i kartonger...

Idag har jag skrivit på kontraktet för min nya lägenhet. Men de sjuka är att de känns inte som jag ska flytta. Fast än att mer än halva mitt liv är ner packat just nu. Hoppas att de slår mig snart, men jag brukar ju vara seg :)


Nu väntar jag på min granne, han ska få min gamla byrå i hallen. Har varit lite duktig idag med. Jag och Jenny körde en massa saker till erikshjälpen. Ska bara packa ner resten av badrummet idag så har jag varit lite duktig.


080623


Lakrislön...

Idag små tvingade Jenny mig att följa med till Karlskoga som sällskap när hon jobbade. Jag skulle egentligen ha tvättat. Tur för mig att jag gjorde de, för vi svängde in på jysk och där fanns balkongmöblerna jag ville ha. Kollade på de i Karlstad men då var bordet slut naturligtvis. Men idag hade jag tur, att erbjudanet om café möblerna,  två stolar och ett bord fanns kvar för 300 kr. Min nya balkong kommer att bli så söt. Mina gamla möbler är tyvärr förstora för min nya balkong. Tur att jag har dig du Jenny ;)

Cash...

De var den ledigheten de. Jobbar hela midsommarhelgen nu. Men inte klagar jag för de blir cash :D

Ballen eller hallen? hm...

Igår fick jag packhjälp av Jenny och Max, tur att jag har er :) Men någonstans efter vägen gick nåt snett. Jenny tänkte nog på något annat än att packa. Har beviset på en kartong. Hon hjälpte mig nämligen att märka några...

Min flyttkatong till hallen.



Hon fick allt rätta till sitt "lilla misstag" :) Å ett gott skratt gav de ju :)

Min flyttkatong till hallen.

Trolla...

Jag vill att tiden ska gå fortare!!!
* Först vill jag ha helg för att jag får vara ledig
* Sen vill jag ha måndag för då ska jag skriva kontrakt.
* Sen vill jag hoppa till helgen igen, för då är de flytt.
* Sen vill jag att de ska bli 1/7 för då ska de köpas tapeter
:)
* Å så vill jag att de ska bli den dagen jag ska köpa möbler, när de nu blir.
* Sist men inte minst så vill jag att de ska bli dagen då allt är klart
:)


Mycket att se fram emot nu...

4 st, 100 kvar?

Jag har redan packat 4 kartonger. Jag och Max kastade ihop dom på 20 min medan vi satt och väntade på bättre väder. Han kommer allt att få hjälpa mig mer, för han kan de där med packning den pojken. Vi har t.o.m sorterat ut de som ska ner i källaren på en gång. Ska jobba extra imorrn, annars hade jag packat hela dagen imorrn. Men de får vänta till imorrn kväll. Nu är jag lite för trött för att göra nå mer. De får bara bli mys i soffan nu resten av kvällen.

Lycklig, lycklig, lycklig :)

Jag ska flytta, jag ska flytta, jag ska flytta!!! Redan nästa helg :) Så nu har jag lite bråttom med packningen, men de får de vara värt :) Lite lycklig nu faktiskt :)


Vill åka och köpa tapeter också, men de får nog vänta tills nästa vecka.


Så vuxen...

Nu är de bara att inse att jag är vuxen på riktigt, och hur vet jag nu de? Jo jag duschar nämligen inte på morgonen längre, utan på kvällen (ja inte alltid nu, men oftast). I hur många år som helst, ja minst sen högstadiet så har jag och min mamma resonerat olika om att duscha. Hon har alltid tyckt att de varit mer praktiskt att duscha på kvällen, medan jag alltid tyckt de varit bätte på morgonen. Nu har jag tänkt om, jag förstår nu att de är mer praktiskt att duscha på kvällen när man ska upp och jobba dagen efter. För vem fan vill stå i duschen 05.30? Inte jag iaf. De var väl en annan femma när man började skolan efter 8, då behövde man ju inte gå upp mitt i natten för att duscha. Så vuxenpoäng till mig.


Får nog extra poäng idag också för jag gör nämligen kalops. För första gången i mitt liv, gör jag kalops helt själv. Köttet har kokat sen kvart i tre typ. De är seriöst de!


Nu kom min söta pojke hem. Vi ska äta snart och sen köra hem Dennis till Öret.


Förresten är de nån som vet om Escadas Moon sparkle luktar gott? Funderar på att införskaffa den.

Dumma halebop...

Jag hatar halebop. De går ju inte å få tag på inställningar via deras mupp-sida. Den suger!!!


Tjejen med gult går...

Igår fick jag typ halvt panikspringa ner till Expert och köpa mig en ny mobil. Min valde att bara bli glapp och inte funka nå mer. Så nu är jag en stolt(?) ägare av en W890i, med ett nytt satans abonnemang liggandes. Men va gör man inte när man hellre lägger pengarna på flytten. Den funkar helt okej för en tjej som egentligen är van nokia. Nu ska jag bara lära mig alla musikgrejer på den.


Min nya mobil


Min lägenhet är numera fylld av 26 fina banankartonger. Snart är de förhoppningsvis dags att fylla dom och flytta på dom :) Behöver jag fler tro? Svårt att veta hur många som går åt...


Bananisar



Nu ska jag laga mat tills min pojke kommer hem :)

Nakenapan är färdig...

Jag skulle ha bloggat för länge sen men de har bara inte hunnits med.


Igår fiskade jag och pojken, jag fick två abborrar så jag vann
;)


Går och väntar på besked om min nya lägenhet nu. Emil är godkänd på min så nu är de bara att vänta på hans hyresvärd. Verkade vara svårt att få tag på honom. Sen ska de bara styras upp flytt, packa allt, shoppa loss både tapeter och nya möbler. Har spanat in en tvättmaskin/torktumlare också, som jag ska spara ihop till nu
:)


Nu är äntligen nakenapan färdig, fick den i slutet av förra veckan. Både jag och Jenny hade små hotat Max lite att han inte fick sluta dagis innan den var färdig :) Blå ögon och mun fick han också som Max hade lovat
:)


Max nakenapa

Kan man drunkna i sitt dregel?

Idag har jag dreglat i min lugg. Duktigt va... Somnade på mammas gräsmatta och vaknade av att jag låg i en stor pöl av dregel med halva ansiktet. Så gott!


Vill att de ska bli början av veckan nu, så jag får styra upp min flytt. Emil får gärna höra av sig kl 06.00 imorrn bitti om han vill ;) Ju tidigare desto bättre
:)


Nu vill jag att pojken ska komma hem, så jag hinner se han nåt idag.