Mellandagsrean avklarad via datorn :)

Idag har jag slagit på stort och unnat mig kläder. Hela kalaset gick på 200kr för 5 toppar. Katastrof dyrt eller hur haha ;) Så nu har jag gjort mitt mellandagsreashandlande :)

Max fick en gossedjurs hund av oss igår. Den heter tydligen Martin. Ett mycket stilligt namn på den tycker jag :)

Ett projekt under 2009

Gissa vad jag gör nu :) Jag äter sjöfrukter, för jag fick en STOR kartong i julklapp :) Tur är väl att jag bara äter dem till jul, annars skulle jag nog vara skapligt stor vid det här laget :)

I år var första året jag inte var ute under jul sen jag fyllde 18. Var t.o.m. ute ett år med lunginflammation. Gick ju inte att missa utgång då inte. I år var jag inte sugen överhuvudtaget. Jag somnade innan tio både på julafton och juldagen. Skyller på jobbet
;)

Jag måste ha tag på ett nytt databord. Men det verkar inte finnas några vettiga alls. Hade varit bra om ikea hade haft nåt som passade eftersom jag har presentkort där... Fick nämligen en jättefin skrivare av min pojke i julklapp, men med min pytte lilla Mikael så får inte skrivaren plats.

Funderar på att börja skriva ut mina kort nu när jag kan det. Man kollar ju aldrig på dem annars, och det är faktiskt kul med fotoalbum. Det får ju bli ett långtids projekt i såna fall. Det är ju inte gratis att skriva ut så många kort. Men det får nog bli ett projekt under 2009. Undrar hur många album det blir :)

I eftermidda ska vi till Kim och Max, de ska få sina julklappar. Är visst en Max som tjatat om de :)

Handlat slut på tradera...

Jag har tömt tradera på alla glas troll. De fanns många när jag började och nu är väl 90% hemma hos mig. Har tappat räkningen på hur många jag köpt :)

Borde inte ha tid att sitta här. Har massvis att göra. Ska bla:
* Duscha
* Slå in de sista julklapparna
* Laga mat
* Packa paketen så vi kan köra ner dom till mamma sen

Ska hämta Dennis sen också. Fick gå till systemet åt han idag. Fick lov att ringa ner mamma på stan som bärhjälp.

Hittade några julklappar till jobbet med. Jag gillar dom, så jag hoppas att den som får dom blir nöjd.

Har ingen rubrik idag...

Idag har jag och A-K varit och hälsat på Cissi. Det var riktigt trevligt, men tiden gick alldelses för fort. Cissi ska ha bebis om en månad ungefär. Hennes datum går ut på min födelsedag :) Både jag och A-K blev nog lite bebis sugna. Men det får vänta ett tag till, typ 2013 eller nåt sånt :)

Ikväll ska jag jobba kvällen, är så laddad, not....

Imorrn är det jobb som gäller först, sen hem och pyssla lite, så ska jag till mamma. Morfar kommer imorrn. Har inte firat jul tillsammans med honom sen jag var två tydligen :) Vi ska åka och hämta hem Dennis imorrn med. Tråkigt bara att han inte slutar för än åtta på kvällen. Jonas får köra fort hem sen :) Jag lär väl hem och sova om jag ska orka upp och jobba på julafton.

Måste köpa nån julklapp till jobbet imorrn med, och en till morfar. Usch jag vill inte, vet inte vad jag ska köpa...

Kom på att jag eventuellt måste köpa hem nån alkohol också. Om jag kommer på att jag ska ut på jul. Men jag tror ju inte att de blir de. Men surt om jag sitter här på juldagen utan alkohol och kommer på att jag vill ut.

Nej nu ska jag fundera ut julklappar!

en blev många...

Idag skulle jag springa in och köpa en kattleksak till katterna på djuraffären. Det var bara att de hade så många roliga att det blev typ 5-6 stycken istället. Men de är de värda mina små ögonstenar :)

Har tänkt att göra marsipanfigurer idag. Får se hur det går :)

Tänk om jag kunde göra nåt vettigt istället för att sitta här... Jag är lat!!!

Han kan om han vill :)

Igår kväll när jag kom hem så fick jag en glad överraskning. Jonas har börjat smida. Så igår när jag kom hem så stod det en ros på bordet, som han hade gjort till mig. Han gjorde en eftersom han aldrig köper blommor till mig. Han fick många + poäng igår. Är så imponerad av hur duktig han är. Rosen är väldigt detaljerat gjord. Bättre blomma hade jag inte kunnat få :) Å det kanske finns lite, lite, lite romantik i honom ändå ;)

Min vackra ros   


Vad köper man i julklapp till sina arbetskamrater?

Jag har ingen aning. Vi som jobbar jul ska byta julklappar med varandra på jobbet. Det är visserligen frivilligt, men jag tycker att det skulle vara kul och vara med. Men vad ska jag köpa??? Vi ska köpa för 100 kr. Mina arbetskamrater är ju så olika... Vill ju att det ska vara nåt som kan passa alla, eftersom vi ska lotta ut paketen.

Får nog kolla i Karlstad på lördag. För köper jag nåt här, finns ju risken att nån redan har det, eller att nån annan redan köpt det. Vi ska till ÖB på lördag. Pojkens förslag. Jag gillar såna affärer. Speciellt eftersom de ha sjöfrukter för 19kr!!! Jag ska köpa 3 förpackningar har jag bestämt
:)

Nej äta lite frukost kanske...

Katterna ska också ha jul :)

Nu är det jul för katterna på riktigt också. Hittade en bricka att ha deras mat på när jag var på konsum :)

katternas julbricka

Det går inte riktigt ihop men :)

Vet att det här inlägget inte riktigt kommer att gå ihop med mitt förra. Eftersom jag klagade på min ekonomi igår. Men igår beställde jag gardiner till sovrummet. Var så illa tvungen. Har ju inga sovrumsgardiner, eftersom jag inte haft nåt sovrum förut :) Hade ett par av mina vardagsrumsgardiner upp nu innan jul. De enda som passade där inne. Men kan ju inte sätta upp dem igen sen efter jul. Tur för mig iaf att ellos hade rea och att man kan ta faktura :)

Mina nya sovrumsgardiner


Tänk att det snart är jul. Trots mitt pyntande har jag lite svårt att inse att det faktiskt är nästa vecka. Så nu har jag börjat lyssna på julmusik i hopp om att det ska hjälpa lite.

Å mina julfrimärken funkade, för Janina hade iaf fått mitt julkort. Det känns bra. Då borde ju alla andra också få :)

Omöjligt men till slut så

Nu känner jag mig så där jätte pank igen. Känns som att jag druknar i räkningar. Å när jag kollar, är det ingen jag kan skita i heller (alltså se till att inte få nå mer). Alla tillhör ju de ordinarie räkningarna varje månad. Fast jag tror att min pankhetskänsla den här månaden har att göra med mitt sjukt handlande av glas troll på tradera. Å det får jag ju helt och hållet skylla mig själv för :) Men jag gillar dem, och det fanns så många jag inte sett förut. Men nu ska jag lugna ner mig. Det blir för dyrt med frakten, även om trollen varit skapligt billiga. Det var mest kul att shoppa loss bara för att jag upptäckte att de fanns där. Hedan efter får det bli högst 2 i månaden :)

Tänkte visa er mina troll, men det var lättare sagt än gjort och ta kort på dem. Båda katterna var i vägen, de som aldrig annars vill va med kort när jag vill
:)

Signe  Doris  Mina troll


Fick mitt första julkort idag :) Hoppas att våra kommer fram snart. Postade dem i helgen. Hoppas att de kommer fram för när jag kom hem från ica, eller ja en vecka efter att jag köpt julfrimärkena så upptäckte jag att det stod 2007 på dem. Men det måste väl gå, eftersom ica säljer dem. Eller kommer mina julkort inte fram nu Micci? :)

Fick lov att gå ut och jobba extra imorse. Men igengälld får jag vara ledig imorrn, så då spelade det igen roll.

Fick ett tips idag...

Anna-Karin hade hittat ett halsband på tradera idag, som hon tyckte var jag. Så hon tipsade mig. Jag var inte sen att bjuda på det, och jag fick det :) Tusen tack för tipset!

Mitt nya halsband

Jag kan när jag vill...

Nu är jag så där duktig igen ;) Gjorde ett litet ryck hemma idag.

* Städade linneskåpet och sorterade bort en del saker där.
* Rensade i badrumshyllan. Så nu får broder tre flaskor dove brun utan sol. Å jag ska inte köpa nån hudlotion för än alla andra är slut
:)
*
Plockade i ordning i mina garderober. Blev en kasse där som ska till erikshjälpen.

Så lite har jag ju ändå fått gjort i dag. Nu ska jag bara se till att få iväg mina två kassar till erikshjälpen. Det kan ta tid det
;)

Väntar på att klockan ska bli tre nu. Vi ska köra hem Dennis. Han måste åka i tid idag så jag hinner hem till
One tree hill :)

Idag har Signe och Doris fått vara i snö. Vi släppte ut dom på balkongen. Signe verkade gilla det mest. Fast det rykte allt lite i tassarna på dom
:)

Nu ska jag läsa min Cosmopolitan, såm jag inte hunnit med
...

Ännu mer...

Förstår att ni är trötta på mina kort över mina inköpta julsaker, men jag tänker lägga ut två saker till jag köpt. Jag gillar jul, kan bara inte hjälpa de :) Var även tvungen att ta kort på Doris. Jag tände mitt änglaspel och det var någon som blev väldigt intresserad :)

En ljuslykta  Å en lykta till ;)  Doris å änglarna

Mitt liv är jobbigt just nu!!!

Jag har det jobbigt just nu. För jag är så sjukt sugen på sjöfrukter, och jag har varit det ett bra tag. Typ enda sen Ullared. Kommer nog ångra mig halva livet att jag inte köpte en ask där. 1kg för 79kr är SKIT BILLIGT. Inte som typ ICA har 250gr för 49kr. Jag är sååååå dum, dum, dum!!! Jag lider!!!

Sjöfrukter

Grattis, grattis,grattis!

Grattis till världens bästa bror som fyller 23 idag!!!

Jag ska på spa :)

Fast inte förr än i januari, men skit samma de får de vara värt :) Jenny som har ögonen med sig såg att det var halva priset i januari om man bokade nu. Så jag kollade och hittade Lyxkuren: En må bra massage för hela kroppen som åtföljs av en fuktinpackning. Behandlingen avslutas med ansiktsbehandlingen Rosen " Harmoni". Skulle ha varit där i ett år nu, fick ju det av Dennis i 25 års present. Så bättre sent än aldrig då :) Nu har jag nåt att se fram emot. Har ju aldrig unnat mig nåt sånt här förut, eller jo en ansiktsbehandling, men inte massage. Så nu är det på tiden!

Julmat idag

Ikväll ska jag på julbord med jobbet. Det ska bli gott!