Dennis är bäst i Staen...

Min bror är bäst, det bara är så :) Kolla själva ;)

Filipstad i folkmun

Råttan Rolf...

Igår fick jag en jättesöt råtta, så nu sitter den och gör mitt kylskåp fint. Tack Jennie gumman! Roffe är rosa och grå, och jag är trött, borde sova, har ju jobbat kvällen :)

Jag vill oxå ha godis...

Jag vill blogga, men har inte kunnat. Har haft massvis att berätta om men det har inte blivit nåt. Kanske lika bra det :) Fast nu ska jag iaf göra ett försök. Är så rastlös så nu har jag verkligen inget annat att göra.

Är så festsugen, men det vet jag är bara för att jag inte har nå mer lediga helger i sommar typ. Jag vill bara för att jag inte kan...

Chansade oxå, gjorde ett halv tappert försök, men det hjälpte inte. Men jag är stolt över mig själv som vågade, jag brukar ju vara så feg :) Det skulle vara trevligt att iaf få veta lite hur det skulle vara att ha dig till min egen.

Känns iaf bra att ha kommit över pojken (för det tror jag faktiskt att jag har nu). Känner en lättnad i hela kroppen. Det var på tiden
:)

Måste ju tillägga att sen i lördags har jag varit ovanligt söt. och det har kännts jättebra. Jag har levt på det eftersom jag vet att det går över :) Å mitt hår växer, idag har det varit så där långt igen :)

Fast på mitt och Sandras kort från igår tycker jag att jag ser ut som en riktig skitunge :)
 


Skum mening?

Skapa en skum mening genom att ta månaden du är född i samt vilket datum.

Välj månaden (numret) du är född i:
1 -
I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj ditt födelsedatum:
01 -
the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barney the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:
White -
Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gay
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

Mitt blir: I ate a horse because I'm good in bed

Listan är riktigt snodd av Xlinda. Jag tycker om såna här roligheter ja, tack så mycket Gumman:)

Fultal...

Hittade just en kulgrej :) Testa ditt fultal. Det gick tydligen inte så bra för mig då men...

Dina testresultat är klara

Ditt Fultal är över Socialstyrelsens rekommenderationer. Ditt Fultal är: 234
Du tillhör Fultalsgrupp 5

Ditt Fultal är över Socialstyrelsens
rekommenderationer.

Analys:

Du befinner dig i en farlig situation.

I det intervall du hamnat i har ditt fula leverne ännu inte tagit över och du prioriterar fortfarande behov, såsom hunger och sömn, högre än sexuell stimulans.

Var dock på din vakt!

Du står på tröskeln till ett svårare sexuellt missbruk. Vid fortsatt höjning av ditt fultal finns risk för att Maslows behovstrappa vänds på sin ände och ditt liv slutar i sömnbrist och självsvält till tonerna av dansband och Ibiza-disco.

Vårt råd till individer i denna situation är följande: Be kvinnor/män i din närhet använda pösiga, vita sloggitrosor. Använd själv vita, pösiga sloggitrosor.

Är du kille bör du dessutom sluta äta ägg och annan proteinrik mat samt placera en bild av Birgitta Dahl på nattygsbordet. Om inte dessa åtgärder hämmar din sexuella lust bör du låta kastrera dig eller i alla fall hoppa från hög höjd ner på ett trappräcke.

Lycka till!!!


Andra har svarat...

20%   totalt tillhör denna grupp.
23%   av tjejerna tillhör denna grupp.
18%   av killarna tillhör denna grupp.
Medelåldern i denna grupp är  29 år

» Mer statistik...


Andra i samma situation:

Lill-Babs - Uppskattat fultal: 146

Jonas Gardell - Uppskattat fultal: 248 Paris Hilton - Uppskattat fultal: 204
Lill-Babs
Uppskattat fultal: 146
Jonas Gardell
Uppskattat fultal: 248
Paris Hilton
Uppskattat fultal: 204


Testa du med :) http://www.fultal.com

Ögongodis...

Idag har jag varit till optikern, och jag är lika blind som vanligt :) Tog ganska lång tid eftersom det var första gången jag var där men det gjorde inte så mycket. Optikern är ju inte allt för jobbig att titta på så ;) Kan absolut inte klaga på priset heller, så jag ska allt gå tillbaka fler gånger :)

Ännu en gång har jag fått bevisat att ödet hatar mig. Fick ont i magen som vanligt och jag hatar det, vill inte att du ska påverka mig så. Vill kunna se dig och känna ingenting, det skulle vara det bästa
:)

Hoppas iaf på en bra midsommar, jag vill ut och ha kul, är ju trots allt sista gången jag går ut i sommar typ. Det är tur att man har de gulligaste vännerna som alltid ställer upp. Tack för att du är chaufför Gumman! :)

Bli lördag, bli lördag, bli lördag...

Inlåst...

Känner mig skapligt inlåst idag. Har "tappat" bort alla mina paraplyer, och jag har ingen lust att bli dränkt om jag går ut. Så det blir vackert till att sitta hemma. Bara att hoppas att ja har nån mat att äta :)

Jag överlevde min tripp till Örebro igår också, fast det var lite jobbigt på vägen dit. Men det var helt klart värt det. Hade skit kul, med smörgåsar som hamnade lite "fel",hus som inte hade nån ingång och fottvättande :) Det var jättekul att träffa Karro, skulle vilja träffa henne varje dag. Kanske ska sadla om mitt liv och bli örebroare, trots att jag sa igår att jag inte vill bo där :) Nånting måste jag göra iaf, för idag känns mitt liv så där tråkigt igen. Jag vill också ha en pojke till min egen. Kändes lite tomt igår när Karro hade Erik, Josefine hade Patrik och Magdalena hade sin Kristoffer. Men det är bara att vackert sitta här och vänta. En vacker dag så kanske...
;)

Har iaf nåt positivt, mitt hår börjar bli lite långt nu iaf. Och jag gillar det. Har saknat min hår
:)

Nej mot disken kanske, kan ju inte göra så mycket annat när jag ändå inte kan gå ut. Å jag som hade planerat att äta så god mat idag, men ICA får klara sig utan mig...

Flugsmälla/baksmälla...

Åååå så onykter jag är än, det kommer ju och sluta bra. Ska ju snart sätta mig i en bil och åka till öret. Har jag aldrig varit bakis förr så blir jag ju det nu iaf.

Gick iaf bra igår, inga slagsmål och så :) Däremot fick jag tag på en flugsmälla som var trevlig att slå människor med
:)



Ingen repris från förra året tack!

Så var det dags för skolavslutning och student igen. Förra året var jag stolt storasyster till min kära lillebror som tod studenten :) Var fullare än min broder också, inte bra det. För kvällen slutade i slagsmål och tårar. Men är man så jävla dum så man står och ljuger mig rätt upp i ansiktet då förtjänar man en smäll. Bara hoppas att han fick lite ont, jag hade iaf ont i handen dagen efter. Tack Micci för att du drog bort mig ;) Är verkligen inte min grej att slåss, det var första och sista gången. Tur att jag iaf valde rätt person och slå till min första och sista gång :)

Men i år ska jag iaf ha kul! Och kläm inget finger ikväll nu Jessica ;) Mot rötjutet!

Vad är oddsen att det händer 2 gånger?!

Är lite mindre glad nu, fick mitt schema idag för sommaren. Jag är ledig 2 helger8 veckor...wiiieee. Visst de har varit jätte snälla och gett mig  5 lediga lördagar, men vad ska jag med de till när jag börjar kl 7 varje söndagmorgon. Om jag ändå hade fått nån söndagkväll iaf. Eller nu är jag dum, fick ju en söndagkväll, men då jobbar jag ju naturligtvis lördagkväll också...Kan garantera er att Sassa kommer att va "sjuk" nån söndag... Fast festafredagar, ja...eller NEJ för jag är bara ledig en fredag på hela sommaren och så jobbar jag bara i princip kvällar då! Men men ska jag tänka nåt positivt så blir det ju pengar att jobba helg... men det är inte roligt att jobba till 16.00 på en söndag...Välkommen till mitt liv i sommar...

Sen förstår jag mig inte på kärleken till mina cykelkorgar som folk verkar ha. För nåt år sen var det nån som snodde min cykelkorg. Den jag har är från biltema och kostar typ 24.50 eller nåt sånt. Så jag var ju tacksam att de bara snodde korgen och inte hela cyklen, för jag hade råd med att köpa en ny. Tillsaken hör också att de nog måste ha brutit sönder korgen lite för att få av den. Å så nu idag när jag skulle cykla ut till ICA så såg jag att det låg ett cykellås i min cykelkorg som inte var mitt. När jag kollar närmre så var det inte ens min cykelkorg som satt på. Då har nån snott min cykelkorg IGEN fast denna gång ersatt den med en gammal ful rostig en... Förstår inte hur folk tänker. Men tack för att jag iaf fick den gammla som utbyte. Som tur är så ska jag till Karlstad imorrn och jag har fortfarande råd att köpa en ny cykelkorg, men nu ska ni se att jag fan i mig kommer att låsa fast min nya cykelkorg, inte en gång till att jag ska bli av med en. Vad är oddsen att det händer 2 gånger?!

Årets ord...

Kors i taket, men det var faktiskt roligt i Stasserland i lördags :) Hade ju tänkt att vara nykter, men kan ju inte motstå lite rötjut ;) Big brother-Muffe var där. Hade totalt förträngt honom. Borde han inte gå vidare istället, var ju ett tag sen han var med i B.B...

Hade tänkt mig ut i helgen igen, fast än jag är för gammal för att gå ut när det vankas student egentligen. Men nu jobbar jag hela helgen... Jaja den som lever får se. Ska iaf till min Karoline på lördag och fira hennes 25-års dag :D

Har redan utsett årets ord... "läskigt", är det som gäller i år. Säger det flera gånger per dag :) För några år sen hade ja "på riktigt" :)

Nu ska jag lägga mig och rensa tankarna lite!

Guld nougats beroendet tillbaka...

Det verkar inte bättre, men jag kan inte gå in på ICA utan att komma ut med en guld nougat... Det är farligt gott. Tror att jag kommer att äta ihjäl mig på guld nougat :) Önskar att jag hade karaktär att stå emot allt vad godis och sötsaker är, men nu skapade inte gud mig sån...

Nu ska jag duscha för det ska grillas här ikväll :)

Olovligheter...

Idag har jag brutit mot lagen, men kul var det :) Övningskörde några mil med Caisa. Det var riktigt kul, men jag är ju långt från en full fjädrad bilförare. Fast det är ju trorts allt typ 3 år sen jag körde sist, så jag är nöjd med kvällens tur :) I november får vi dra igång på ärligt vis :)

Har blivit lite olagligheter de senaste dagarna. Igår "lånade" vi en båt som ingen använder, den ligger olåst, men efter typ 10 min skrek nån på oss och vi trodde att det var båtägaren. Så vi rode in mot land igen, fast då hade han som skrikit redan dragit, så det kan inte ha varit oss han skrek på. Men hur som haver så ställde vi tillbaka båten och la ner det där med fiskandet för den dagen.

Nu är jag trött och ska sova!

John Tucker must die...

Ibland är det bra att inte vara hemma... Ikväll måste radio- & tvtjänst varit här, för det låg en lapp i från dom innanför dörren. Men den har jag ju aldrig fått ;) Däremot har jag skaffat digital-tv nu. Telia ringde idag och jag kan ju inte säga nej, så jag ska få gratis digital-tv av dom i ett år nu, om det funkar...

Har kollat på en bra film ikväll, John Tucker must die. Så den vill jag ha till min egen nu
:)

Imorrn ska jag städa Mattias bil, har tröttnat på att det ligger en massa skit i den, så man inte kan sitta ordentligt. För vem vill sitta i kakao... Inte jag iaf. Ska ta hjälp av Caisa med städningen. Är man två går det ju fortare
:)

Har köpt en ny piercingstav idag, en katt, jättesöt. Men nu får det vara färdig shoppat ett tag. Har bränt alldeles för mycket idag
:(

Idag har varit en riktigt tjockis-dag. Nog för att jag aldrig känner mig smal, eftersom jag inte är det, men det finns tjock-dagar och tjockare-dagar. Idag har det varit en tjockare-dag. Hatar såna dagar. Men vad gör jag åt det, inte ett skit, så jag ska inte klaga
:)

Är riktigt mys-sjuk nu igen, vet inte vad som hänt, så här illa brukar det inte va. Jag brukar ju inte lida annars av att vara själv. Det är nog värmen, ja det är det nog, jag skyller på den
:)

Nu ska jag iaf sova, för jag är trött i ögonen, och jag ska upp tidigt imorrn bitti. Ska ju trots allt städa bilen imorrn i bikini och det tar mycket energi
;P

Så nära...

Igår fixade jag äntligen sovsällskap. Trodde att jag hade mitt på det torra, men ack så fel jag hade... Han kom, fick det han ville ha och sen gick han hem... som vanligt! Men om nu sanningen ska fram så var det så här... Skulle vara hundvakt åt Gunvald för Caisa jobbade och Mattias skulle ut. Men sen så ringde Mattias vid kvart över elva och skulle hem så då kunde han lika gärna hämta lill-killen. Å Gunvald var ju nöjd för han hade ju fått lite kattmat så han kvittade det ju :) Men jag sov gott ändå :)

Ikväll ska jag ut och skaka rumpa med Janina. Vinet känns redan av :)