Denna dag inte ett liv...

Undar vad jag skulle göra om dagarna om jag inte hade tv och internet... Kanske skulle jag ha ett perfekt städat hem? Näää inte så troligt :) Men undrar lite vad jag skulle fylla dagarna med... Antagligen skulle jag helt enkelt vara sjuk sjuk SJUKT uttråkad. Eller så skulle jag vara med Jonas när han grejar i Asphyttan och reta gallfeber på honom med mitt tjat om hur tråkigt jag har. Så utan tv och internet kanske jag skulle vara singel också... Det är allt tur att jag har tvn och datorn ;)

Gav Filipstad en chans...

Å Filipstad tog den :)


Om lite mer än en vecka ska jag åka till Karlstad.  Jag längtar sååå. Ska hälsa på Jessica och hennes söta lilla dotter Vera. Satt förra veckan och funderade på nån present till dom (eller ja till Vera). Letade på nätet för jag tänkte att det kunde var kul med nåt annat än typ H&M. Men hittade inget som passade. Man vill ju helst se det man köper. Fick tipset om en barnaffär i Karlstad som jag tänkte titta på, men så kom jag på att jag faktiskt skulle titta här i stan först. Så det gjorde jag. Å vet ni, Filipstad hade nåt jag ville ge bort. Så nu är presenten löst och jag är nöjd :)


Ska även passa på att shoppa lite när jag är där. Ska till IKEA och Bergvik tänkte jag. Vill ha ett ljusfat och ljus har jag kommit på. Jag hoppas att IKEA har hyasinter åt mig också. De ska ha tre-pack billigt.


Idag sa jag nåt som gjorde min sambo glad. Sa att vi skiter nog i att julpynta. Har ingen lust. Ska ta fram stakarna bara så får resten vara sen. Han var mest glad över att vi inte ska krångla nåt med julgardinerna :)


Måste bara tipsa om alla låtarna från Så mycket bättre. Shit vilket bra program!



Du tomten...

Jag lovar att jag inte ska bli girig men jag glömde en ska igår kom jag på:


Så mycket bättre-skivan vill jag ha också.

Till tomten...

Jag har varit snäll i år så jag önskar mig:



* En kamera
* En våg
* En isskrapa
* En snöborste till bilen
* Nån groda av mamma


Och sen är jag nöjd. Det kan väl inte vara så svårt tomten?




Färdig shoppad för i år?

Så nu har jag löst alla mina "problem" och jag fått det jag vill ha.


Fick tipset förut om IKEAs knodd-burkar. Så de tänkte jag nappa på. Helt okej pris 149kr/st.


Knodd


Men så skulle jag bara googla efter dekor som det stod tvättmedel på och sprang då på de här burkarna för samma priset. Å då kunde jag inte låta bli...


Mina nya burkar


De är ju redan färdiga med text plus att jag får med skopor till. Så det blir till att sätta på nåt band på dessa med, typ ett vitt för vitttvätt och kanske ett färgat band för färgat tvättmedel. Eller om jag bara sätter på en vitrosett på ena.


Lite ångets har jag för det blev ju lite dyrt att köpa båda på en gång. Men nu ska jag minsann snåla framöver. Nu blir det bara ljus imorrn och födelsedagspresent till bror så får det vara bra sen för i år :) Julklapparna är som tur seran färdiga :)

Ett steg närmre

Tack alla för era bra tips som jag bad om :)


Har kommit ett steg närmre målet iaf. Hittade en glasburk på nätet som jag funderade på, men så innan jobbet i måndags svängde jag förbi Bergwalls. Där hade de den glasburken jag sett på nätet men till ett bättre pris. Det vara bara det att det fanns två och inget utan lockena satt rätt. De ena passade inte alls. Så då sket jag i det.


Igår var Anna-Karin här och fikade. Det var mysigt för det var länge sen vi sågs här hemma hos mig. Vi sällskapade ner på stan sen när hon skulle hem. Då svängde vi förbi Bergwalls igen. Å jag visade henne burken. Då kom den smarta tjejen på att vi skulle testa och byta lock på burkarna och vips så passade ena locket på ena burken :) Så tackvare A-K fyndade jag en burk för 59kr.  Å det bästa av allt är att om jag hittar en finare burk i framtiden så har jag ju råd att byta ut den när den var så billig :)


Funderar bara på att köpa nåt band och sätt runt halsen på den, för det syns ju lite att det är en budgetvariant så plastringen runt locket syns ganska väl i burken. Men med ett sött band trollas det ju bort :)


Nu har jag tyvärr bara en dålig bild att visa för min mobilkamera är inte på topp, men det syns ju hur den ser ut iaf :)


Min ljusburk


Imorrn har jag våldgästat in mig på ett ljusparty så jag kan fylla min nya burk med julljus :D


Tips från allmänheten

Jag vore så tacksam om nån som läste det här kunde hjälpa mig.


Jag har länge velat ha förvaringsburkar till mitt tvättmedel. Men har inte hittat några jag tyckt om. Sen igår kom jag på att jag vill ha nåt att ha mina värmeljus i också så jag lättare får fram dom när det är dags för levandeljusmys. Just nu är alla mina ljus i ett skåp och krångliga att få fram, därav tänder jag aldrig några. Men som sagt igår kom jag på att om jag har nån fin glas- eller plåtburk ståendes framme med ljus i så blir det ju så lätt.


Det jag är ute efter är lite större glas- eller plåtburkar. Helst vita eller genomskinliga (Ja inte plåtburkarna då, de kan ju inte vara genomskinliga). Det vore bra om det inte var för tunga heller för det med tvättmedlet ska vara lätta att få ner från min hylla. Har spanat lite på IKEA men tyckte inte nån hade rätt storlek.


Får jag tag på några burkar tänkte jag fixa text till dom och sätta på så man vet vad som är i.


Va jobbigt det är när man kommer på nåt man vill ha och så är det så svårt och få tag på. Känns som det alltid händer mig.




Nåt sånt här skulle jag kunna tänka mig till tvättmedlet.