Dum = Sabina

Jag är den första att erkänna att jag är dum... otroligt dum!!!

Sitter och spelar olika spel på facebook istället för att plugga teori. Gud vad jag tar det här körkortet på allvar. Men det är så typiskt mig. Så här jag funkar. Kommer att panikplugga det vet jag. Men hur kul är det att betala för nåt man inte klarar. Skäms på mig!!!

Har iaf ett datum nu, när jag måste kunna allt...




Plask plask...

Nu sitter jag och är så där mätt så det är på gränsen till för mycket. Blir lätt så när man blir bjuden på pizza :) Jonas pappa var också här och åt. Fast hur mätt jag än är nu och med lite magvärk så hade jag nog kunnat klämma i mig lite lösgodis :)

Är snäll mot mina fötter just nu. Har slängt i dom i en balja med såpavatten. Kommer ha de finaste fötterna om en liten stund ;)

Är det nå bra på tvn idag tro? Från det ena till det andra :)


Vill ha :)





Ser fram emot Mars :)

Jotack nu rullar det på. Mars kommer att bli fullspäckad. Så kan vi inte bara skita i resten av februari och sätta fart nu? :)

# Har en semester på 2 veckor att se fram emot.

# Ska klippa mig.

# Ska köpa glasögon för första gången på ca 9 år
:)

# Har lyckats boka in 10 körlektioner. Men hoppas på att jag kanske inte behöver alla. Har ju trots allt några kvar i februari.

# Siri ska till veterinären.

# Jag och Jonas har två års dag <3 <3 <3


Alla utgifter får mig bara att vilja spara mer och köpa mindre. Nyttigt! Så när körkortet är fixat så krävs det blod, svett och tårar för att arbeta igen de pengarna, å jag ska göra det med ett leende på läpparna. Mitt köpstopp denna månad tycker jag går riktigt bra. Enda affärerna jag handlar i är mataffärerna :)

Är nöjd nu (om jag bortser från hostan ;) )

Check!


Kärlek :)

Det här kom jag hem till igår :)

De finaste jag fått :)


Dags att tänka om...

Fan kan inte livet bara vara lätt. Nej man ska plågas fast man inte ens bett om att få leva. Imorrn blir det till att åka med katterna en till mamma och en till mormor för och se om min hosta försvinner. Å gör den det är det bara till att skjuta katterna först och mig sen. Önskar att min allergi hade visat sig i form av rinnande ögon eller snuva om den nu ändå måste finnas. Inte denna jävla hosta som jag har nu som bara blir värre och värre trots allergimedicin. Ingen som har nån dunder medicin åt mig så jag blir frisk och kan ha kvar mina små änglar. Har snart hostat ett helt år, och ibörjan var det inte så farligt så då gick det att stå ut. Men det går inte längre. Vet inte när jag sov en hel natt sist... SKIT är vad det är!

Det går bra nu :)

Vad gör Sabina med dagens post? Jo eftersom det var både från Ellos och HM så åker det direkt i soporna. Ingen idé och öppna och fresta sig själv nu när köpstoppet gäller :)

Igår var jag och hälsade på Cissi och Lias. Alltid lika trevligt. Lias gick mellan mig och Cissi med en väldans fart. Sjukt hur fort det går, var ju bara typ en vecka sen jag var där sist
:)

Idag ska det ledsagas. A ska få hjälpa mig med en del grejer, behöver nog nån som håller reda på mig på stan idag så allt blir gjort :) Har skrivit en lista på alla ställen jag måste till så jag inte glömmer nåt. Blir lätt så annars när det är förmycket. Som tack för hjälpen så ska jag bjuda honom på pizza nästa gång. Antar att vi hamnar på La Strada eller vad det nu heter. Jag vill ju gärna säga St George än :)

Nu ska jag fixa lunch till älsklingen.