Bränd, brändare, brändast...

Jaha då var det dags för den tydligen återkommande krampen i magen. Tycks inte komma i från det. Får så ont så idag fick jag krypa ut i köket för att ta tabletter. Skönt iaf att det hände hemma idag för har fått det på jobbet nån gång å det är ingen hit. Å lite har jag lärt mig för jag har köpt hem lite starkare tabletter. Så typiskt för jag skulle ha varit ute med jobbet och gått nu, men det går ju inte. Kan ju inte krypa efter de andra :)

Det blev en tripp till Karlstad, var nästan inställd på att det skulle bli krångel när jag skulle lämna tillbaka grejen. För de hade inte skickat med nå papper på den + att posten hade mosat till kartongen. Men det var inga problem, vi blev nog lite chockade både jag och Jenny för vi hade planerat att skälla på dom om det krånglade. Men allt är väl inte skit jämt, ibland har man tur. Nu väntar jag bara på att pengarna ska komma in på kortet och att det inte krånglar istället.

Eftersom det har blivit tajta tider i hushållet unnade jag mig "bara" trosor och en orkide. Dumt men kan ju inte unna mig nå mer nu på ett tag sen så... Köpte nåt som var ett måste, cd-skivor så jag kan bränna skivor så att jag har en back-up på datorn. Har ju aldrig gjort det och tänk om alla kort försvinner. Köpte även en mapp att ha skivorna i. Så det ska jag väl pyssla med nu istället för att gå. Måste skryta över mig själv, för jag stod och höll i en del saker idag som jag la tillbaka. Har man inte råd så har man inte :)


Blir väl inte första som går till soc men ändå...

Just nu skulle jag vilja skriva en miljon fula ord. Men vet inte om det är tillåtet så därför hoppar jag det.

Då har man "äntligen" fått smaka på av ekonomikrisen, för nu är man snart arbetslös. Är uppsagd från sista augusti men jobbar ett par dagar i september. Så ingen lön nästa månad. Det konstiga är att jag inte gråtit än, jag brukar ju gärna göra det när det blir nåt sånt här. Jag har varit nära, men ännu ingen tår. Borde gråta för det hjälper säkert. Sover inte som jag ska just nu, ligger vaken en hel del. Är väl spänd antar jag. Tänk om det hade varit som förr så jag iaf hade fått stämpla normalt nu när jag slutar. Men det har ju baby-face satt stopp för...

Hade en inplanerad tripp till Karlstad imorrn för att köpa nya mjukisbyxor. Det blir det inge med, iaf inte mjukisbyxorna. Måste dit ändå för att lämna in en present, annars hade jag aldrig åkt. Finns ju inte pengar till det. Den lönen jag får imorrn måste delas upp på två för att jag ska ha nåt tills nästa månad med. Vad är existensminimum för en person i dagens läge? Skulle vara bra och veta. Får googla sen.

Usch det här känns inte verkligt än. Tror inte att jag fattat att snart har jag ingen inkomst och inget att göra. Har ingen jag kan leva på heller. Fan man skulle ha varit född rik
:)

Nej nu måste jag bli gladare, ska snart ledsaga och mitt nuvarande humör kan inte få gå ut över A.



Klar

Så nu sitter jag här färdig i min blåa klänning och mina cerisa leggings, spelar musik riktigt högt, sjunger som en galning och väntar på mina söta flickor. 2 st har förvarnat att de kan bli sena, men det gör inget för då kan jag bara sjunga mer ;)

Blev en tripp till Götene idag. Jonas skulle till en jaktaffär. Den låg ju bara runt knuten typ 15 mil bort... Men det bidde en bössa för honom så resan var ju inte i onödan. Frågan är om jag är lika snäll och följer med när han ska hämta den :)

Hmm undrar förresten om mina katter uppskattar volymen på musiken lika mycket som mig... får nog sänka lite... :)

Ha en bra kväll nu, för det ska jag ha!




Jag hade en gång en blogg...

Som jag önskar att jag skrev mer i, men det blir allt för sällan nu för tiden :(

Nu är äntligen min dator hemma igen! Så jag har längtat. De är helt sjukt egentligen vad man är beroende, man kan kolla minsta lilla grej som vädret till exempel, man tar allt datorn lite förgivet. Den var inte borta många dagar. Den "dog" på tisdagen eftersom proppskåpet slog i från. Jag har ännu inte lärt mig att jag inte kan ha tvn, datorn, 3 plattor och ugnen på för då säger det lilla skåpet i från. Det har hänt nån gång förut men nu tröttnade väl datorn och ville ge mig en läxa. Ha! nu ska hon allt få och se hur det känns utan mig ett tag när hon inte sköter sig. Å om jag lärt mig nu att spisen inte får användas på högvarv för då kanske inte mina övriga grejer som alltid står på blir så glada. Det är iaf skönt när man köpt grejerna här i stan för det vara bara att ringa ner på onsdag morgon och lämna in datorn. Var rädd för att det skulle bli en dyr historia men det blev det inte
:)

Idag har jag varit på stan och köpt leggings och vin, för jag och några av mina söta töser ska träffas imorrn. Mikaela, Jessica C och Janina kommer hit. Blir nog nån kräfta + paj och så ska jag fixa efterrätt med blåbär tänkte jag. Köpte cerisa leggings, får se hur det blir till min blåa klänning. Tänkte ha den här på mig,

Mysklänning

 
ett rea fynd. Köpte den i vitt i våras och älskade den, så det fick bli en marin/gråblå med :)

I måndags ringde Ewa som fick Doris. Det hade skurit sig mellan Doris och ena pojken i familjen så Doris kunde inte bo kvar. Jag blev åter igen knäckt eftersom jag älskar mina djur över allt annat. Det är inte lätt att hitta nån som vill ha en vuxen honkatt även om hon är kastrerad och ID-märkt + världens underbaraste. Vi hämtade henne på onsdag kväll å jag kände nästan inte igen henne först. Har ju inte sett henne sen den dagen jag lämnade henne eftersom jag inte orkat hälsa på henne. Har ju typ grinat varje gång jag tänkt på henne. Hon hade blivit så stor :) Så just nu har min kära mamma 3 katter eftersom jag inte kunde ta hit Doris till Signe. Får hoppas att den här historien löser sig på bästa sätt för min prinsessa.

Doris hemma hos mamma


Så nu har jag dammat av bloggen lite iaf, får hoppas att jag kommer tillbaka innan den grott igen igen ;)

Finklädd för fest i skogen :)

Hoppas på att vädret vänder, det ska bli finare under dagen om man ska tro vädret på nätet.

Hade tänkt detta ikväll


Min fina klänning

Men det får nog bli



och



eftersom vädret inte är på topp. Bara att hoppas att jag kommer i byxorna sen, annars blir det nog lite små panik... :)

Har varit till Pekås nu och köpt potatissallad och kött + nån citrondyck som virke. Var in på ICA med, där köpte jag ananasjuice. Så nu har jag 3,5l virke, lär väl klara mig på det :D Jag fick visa leg idag när jag köpte snus åt JonasICA. Måste se väldigt ung och fräsch ut idag hahahaha :)

Nu ska jag plocka mina ögonbryn, har inte hunnit det än.

Dags att baka pepparkakor???

Nu har jag beställt ursöta pepparkaksmått. Så nu vill jag att det ska bli pepparkaksbakstider :D Tvingade Jenny att köpa med för att jag skulle komma upp i minsta odervärde, snällt va :)


Var död och begraven men återuppstår nog nu verkar det som...

Nu är det så länge sen jag bloggade att adressen inte ens fanns med längre där adressförslagena kommer upp. Men har man inte tid eller lust så blir det väl så.

Idag har jag och Siri varit till veterinären för jag har tyckt att hon kliat sig lite konstigt vid öronen. Tänkte att jag är pjåskig för det syntes inget men tänkte att det är bäst att kolla upp. Veterinären kollade först i höger öra och såg inget så då tänkte jag, att jaja vi åkte väl hit i onödan men icke sa nicke, för i vänster öra kröp det rätt bra. Så nu är min lilla gullunge behandlad och förhoppningsvis är hon bra snart. Ska ha lite koll på Signes öron så hon inte också fått. Men det kostar allt att ha mina sötnötar, 450 för veterinären och 181 för medicinen. Men jag har skaffat dom så då är det bara att punga ut
:)

Jag ringde nyss, äntligen till försäkringsbolaget och sa upp min försäkring på Doris. Messade Ewa, hennes nya matte sen och berättade det. Men då kunde jag inte hålla mig när hon svarade, det kom allt tårar. Saknar henne nåt så fruktansvärt mycket. Fast hon har det bra, hon vågar vara ute mycket nu :) Har inte orkat hälsa på henne än, men snart så :)

Nu ska det ritas kors i taket, för jag ska gå ut till helgen och ännu mer kors i taket jag är faktiskt laddad och sugen. Är aldrig det längre annars. Men nu ska det bli av. Har bestämt att Janina ska ha förfest :) Hoppas det blir klänningsväder. Mina klänningar kommer ju aldrig ur garderoben nu mera... Måste hinna färga håret innan dess också.

Nej göra nåt vettigt kanske... som att spela på spela.se :)


Ligger i den obäddade sängen :)


Älskad och oerhört saknad!!!