Hårt, hårdare, hårdast

Usch vad jag är stressad nu egentligen, innerst inne. F-kassan har varit hos mitt nuvarande team. 1000 timmar på ett halvår skär de ner. Det betyder 1 och ½ personal mindre i framtiden minst. Vilket blir = Sabina arbetslös. Jag är ju inte den enda som får gå för det ser ju ut så i alla team. Så vart ska jag ta vägen nu? Luta mig tillbaka och leva på Jonas? Då kommer jag ju bli smal iaf. Eller så får jag fjäska röv av kära mor och börja äta hos henne varje dag ;)


Hatar att inte ha ett riktigt jobb!!!!


Jag om ett år?





Hon vinner :(

Fy fan vilken dag!!!


Häromdagarna hittade jag blod i kattlådan. Så efter att ha ring veterinären var det bara att kasta sig akut till Karlstad med bägge katterna eftersom jag inte visste vem av dom det var. Det visade sig vara Signe. Fick i uppgift då att ta ett urinprov på henne. Men jag har varit tvungen att vänta med det för det måste vara färskt och under helgen har de inte öppet.


Så imorse kl sju gick jag upp och började. Då hade Signe fått kissa vid 2-tiden på natten. Nu är kl 11.40 och Signe har fortfarande inte kissat. Hon sitter instängd på toaletten. Jag har puttat in henne så mycket i lådan nu så gör jag det igen sitter hon kvar där tills jag går ut. Hon vågar väl inget den stackas kraken. Hon måste tycka att jag är dum i huvudet.


Det roliga är att jag snart börjar och jobba och har lite tidspress på mig. Åka fram och tillbaka till Karlstad i halka är inte så kul under tidspress. Får jag inte urinprovet idag blir det till att åka ner och de sticker en nål i henne och drar ut kisset. Tänk om hon visste det. Då hade hon säker gjort som mig och hunnit kissa 4 gånger idag redan...


Påminn mig att aldrig mer skaffa en katt...






Signe i min obäddade säng :)

Katten som vägrar att kissa...


Jag vill ha hus...

Så är det bara. Därför drömmer jag mig dagligen bort på hemnet och spanar. Kollar på varje nytt hus som läggs ut även om det är nåt som inte skulle intressera på riktigt. Bara för att det är kul och kolla. Å så blir jag nuturligtvis besviken de dagarna det inte kommit ut nåt nytt.


Just nu finns det ett hus till salu som jag bara älskar utifrån bilderna. Från bilderna skulle jag bli lycklig i det huset det vet jag. Skulle jag åka och kolla på det så skulle nog den där kärleken infinna sig, som den brukar när jag blir kär i saker :) Dessvärre är tomten och läget helt fel. Vilket är bra för jag är så jävla feg att jag inte törs styra upp det här med husköp på riktigt.


Jag törs inte för att jag egentligen är arbetslös. Visst jag har gått på schema i några år nu, men det är ju alltid på en lös tråd det hänger. Å den där tråden känns som den blir sämre och sämre hela tiden. Jag törs inte stå med ett hus och inget jobb. Sen känns det inte som att jag har nån chans till nåt lån heller eftersom jag inte har nåt fast.


Önskar att jag var en person som inte ororade mig så mycket utan bara levde. Det verkar ju funka för många andra att vara helt arbetslösa med hus och barn. Men det är inte min dröm. Jag vill ha en fast ordnad ekonomi först. Antagligen för att den tryggheten inte fanns när jag växte upp.


Så håll tummen för mig att det snart blir min tur att börja leva, för snart vaknar jag väl upp och livet passerat och jag fortfarande sitter "arbetslös" och oroar mig för ekonomin :)


Inflyttningsdatum okänt...


Erkännande...

Jag har ett erkännande... Jag sitter fortfarande som ett mysmongo utan att ha borstat håret än. Har iaf kommit ur morgonrocken. Just nu känns det som att det inte blir mer än så här. En äkta slö-Sabina-dag.


Fast om Cissi vill simma sen då har jag ju iaf gjort nåt vettigt idag :)


Fick bara rolig post idag. Mina kläder från ellos och mina söta papparkaksmått (från formina). Hade visst råkade beställa ett mått två gånger men skit samma :) Å ellos beställde jag ifrån för att jag betalat in för mycket pengar dit. Beställde en tröja till Jonas som var förstor, därav blev det för mycket pengar på ellos-kontot. Å det är ju jätte jätte dumt och ha dom liggandes där. Ni ser jag har ursäkter till allt :D


Usch jag har handlat eller rättare sagt beställt så mycket ett tag nu så att jag får skämmas. Får mina små perioder. Fast det är ju inte allt för onödiga grejer. Var ju tvungen att köpa jultidningar och kläder som Brattforsskola säljer. Allt för att stödja Kim & Max :) Sen har jag redan fixat typ 70% av julklapparna så snart är jag färdig. Så visst blir det dyrt denna månad men då blir det ju lugnare nästa :)


Hoppas på att få åka till Ullared i november. Har bokat platser med kommunal. Så efter den resan så är plånboken stäng fram till påsk sen ;)



Vanliga bas-linnen att ha under tröjor. De är lite längre :)


Söt rosa topp

I brist på annat att göra...

Lat som jag är och och hellre slänger bort mitt liv framför datorn istället för att göra nåt vettigt så kom jag på idag att jag har ju en gång i tiden haft en blogg.


Så i brist på annat så bytte jag utseende på den. Har nog inte tänkt börja blogga igen så vad det skulle vara bra för det vet jag inte :)


Eller så börjar jag blogga fast med lösenord. För jag gillar ju att skriva men har kommit fram till att jag nog inte gillar att alla kan läsa. Nog för att jag inte brukar ha så många som läser men ändå, jag har ju ingen aning om vilka det är som läser. Är väl en åldersnojja grej som slagit till kanske ;)


Visst sen skulle jag väl kuna skriva i nån bok eller så, så är det ju inga problem vem som läser för då blir det ju bara jag :) Men jag testade det. Det blev typ 3 sidor och sen la jag ner. Det är mycket enklare att skriva på datorn har jag kommit fram till.


Ja ja hur som haver märks det väl vad jag tar mig till.


Nu har jag iaf testat att skriva till min nya design :)