Chockar med ett inlägg bara för att...

Är så hus sugen nu så jag tror jag skulle kunna dö. Var uppe hos Jessica igår och såg hennes superfina hus. Precis ett sånt jag skulle vilja ha. Jag skulle ju inte få till det lika fint inne men det gör inget :) Men nu är det nog några år kvar innan vi kan köpa vårt eget. Tror banken skulle skratta om jag kom och sa att jag inte har nåt fast jobb men ge mig gärna ett lån ;)

Så i sommar är det till att varje ledig dag åka runt till mina hus ägande vänner och ta över deras gräsmattor. Oavsett om de är hemma eller inte ;) Mina fötter längtar såååå efter att få gå barfota i gräset.

Igår valde min Jalou att själv dö lite. Högtalaren gick sönder. Lät som de jag pratade med satt och pratade igenom en plastmugg. Så jag fick styra röda faran ner till Dennis och typ köpa det billigaste han hade. Ville verkligen inte lägga en massa pengar på nåt nytt nu. Jag hade ju räknat med Jalou ett år till minst. Så nu bekantar jag mig istället med Spiro. Det blir nog inte kärlek men förhoppningsvis en fin vänskap.

Spiro

Idag skulle jag ha lunchat med Janina. Men hann och förbereda för köttbullar så jag har fått ändra till en fika. Maten gick av bara farten, tänkte inte.

Besiktade bilen idag med. Som väntat gillade de den så mycket så de vill träffa den igen ;)Jonas får ge den lite svetskärlek under innan besiktningen får träffa min pärla igen :)

Skatten blev inte riktigt vad jag hoppats på men slipper iaf betala tillbaka. Så dum man är att man inte är nöjd bara för att det inte är nog mycket tillbaka :)

Nu ska jag fortsätta med min dag!


Istället för

Att diska och duscha så bytte jag utseende till min blogg som jag inte ens använder längre.

Jag gör så mycket vettigt med mitt liv ;) haha