Kommer jag in i himlen nu...

Tänk hur det är, nu är det helg, alltså är både jag och Jonas lediga. Men det är bara jag som är hemma och städar :) Tur att det är nån som är förnuftig ;)

Fast måste erkänna att det inte går på högfart. Har hittils idag bara torkat ur kylskåpet och dammsugit. Har att städa städskåpet och plastskåpet kvar. Sen ska det bli bullbak igen :)

Men eftersom det bara är jag som "sliter" idag så sitter jag och tar en paus. Det får man göra när man är duktig som jag haha.

Har ett problem. Imorrn börjar mitt köpstopp. Vilket känns bra. MEN jag har kommit på att jag behöver ha en ryggsäck till jobbet. Ska börja vid några tillfällen nu efter jobbet att promenera hem tills Jonas kommer och plockar upp mig. Kan lika gärna gå istället för att sitta och vänta på Jonas. Som det är nu har jag en tygväska till maten och en annan väska till datorn. Varför jag varit så dum och haft två kan man ju fundera på med... Men nu vill jag ha en ordentlig lagomt stor ryggsäck som tar min lilla dator och min matlåda. Lättare att promenera om grejerna sitter på ryggen istället för axeln. Så är det nåt jag får köpa för att jag verkligen behöver det eller är det onödigt och därför ingår i mitt köpstopp? Fast problemet är väl säkert lätt löst för frågan är om det ens går att köpa en ryggsäck i den här stan...

Vad vore livet utan...

den jävla oturen. Igår gick det ju hur smidigt som helst när allt klaffade med både veterinär och optiker. Vad händer idag då... Jo veterinären ringer och avbokar. Det skulle bara vara nå benoperationer den dagen. Tack för det. Jag som kämpat och trixat för och få ihop skjuts. Men nu är det ju så att ful får man va men inte dum. Så jag ringde en annan veterinär. De hade inte schema för så långt fram än men hon skrev in mig ändå för det borde inte vara nå problem den dagen eftersom inga operationer var inbokade än. Så om en vecka eller två ska jag ringa och bekräfta så det inte blivit nån vajsing. Inte värt att lita på att det ska vara problemfritt...

Ser allt lite klarare...

Äntligen har jag tagit tag i nåt jag skulle gjort länge... iaf i en siså där 4-5 år. Jag har beställt tid för nya glasögon. Ser snart inget i dom gamla längre. Vilket inte är katastrof eftersom jag aldrig använder dom mer än till och från sängen från och till badrummet. Men om det skulle hända nåt med linserna så står jag där. Klarar mig ju inte utan nåt. Dom gamla har jag nog haft i en 9 år så där. Köpte dom på gymnasiet. Det som fick mig att göra slag i saken nu var att jag ska ju ändå till Karlstad med Siri i mars till veterinären. Då blir jag ju fast i Karlstad en hel dag. Så tiden finns ju absolut för det. Har ju dragit på det för att jag inte känt för att sätta mig på en buss bara för att åka till smarteyes. Å åka med Jonas är nog ingen höjdare. Han är nog inte mycket till hjälp :) Så nu blir det Jenny som får vara smakråd istället :) Å så fick jag lite "hämnd" för att hon "övertalade" mig till att köpa min mobil för nu fixade hon sig också en tid samtigt, så det blir inte bara jag som spenderar pengar då. Så nu är det ju en väldans tur att jag inte ska handla nåt i februari för nu har jag desto mer att spara till i mars :) Det enda som känns lite läskigt är att jag har INGEN koll på hur glasögonen ser ut eller ska se ut nu förtiden. Men det enkla blir ju till att köra på det som känns rätt, inte modernt :)

Rosa kanske vore färgen på de nya glasögonen ;)


Bye bye baby

Usch nu känns det både jobbigt och bra. Min älskade lilla Doris ska flytta imorrn (igen). Känns jobbigt att jag inte kan ha henne själv men jätte skönt att det finns nån som vill ta sig ann min lilla ängel. Får hoppas att hon kommer och trivas. Å hon får nog garanterat uppmärksamhet av sin nya familj. Kan inte garantera att jag håller ögonen torra imorrn :) I nästa liv ska hon och jag bo ihop igen :)

Älskad och oerhört saknad!!!


Nu ska här experimenteras :)

Läste idag i en tidning på jobbet om spartips. Där var det en kvinna i 50års åldern som hade satt stoppköp för sig själv i ett år. Bara köpa nödvändigheter och så hade hon börjat handla på loppis. Jag tänkte jag skulle testa samma sak fast i mindre skala. Skulle ju aldrig klara ett år så det är ingen idé att fundera på. Men i februari blir det köpstopp för mig. Kortaste månaden ;) Då blir det inga kläder, ingen fika på stan mm. Inga onödigheter alltså. Ska bli kul och se om jag klarar det. Å om jag tycker att jag märker nån skillnad i plånboken. Det kanske är så kul att jag fortsätter en månad till ;) Så för att det här ska funka måste jag hinna köpa Janinas födelsedagspresent innan februari. Nej så hård måste jag ju kanske inte vara. Det är ju inget onödigt handlande och inte är det till mig heller. Nu har jag säkert glömt bort nåt onödigt jag tänkt och köpt som skiter sig nu. Men då får den grejen vackert vänta till mars :)

Önska mig lycka till ;)

Nu så kanske...

Jag lyckades, tryckte inte på snooze imorse :) Å tänker inte göra det nå fler gånger heller. Fast jag ska inte ropa hej än, har ju bara klarat en morgon än så länge. Tyckte inte att jag kände mig nå piggare imorse men det kanske kommer med tiden.

Sitter och väntar på mitt lönebesked nu. Att det ska ta sån tid ibland. Men har en tanke om att det dröjer bara för det är fredag. Brukar få det tidigare på dagen annars. Borde ju vara tvärt om, att de skulle skicka ut det svintidigt på fredan så det kan gå hem tidigare :) Men icke, de tycks gilla låga fredagar.

Har nog hittat ett hem och min älskade Doris. Hoppas verkligen att det blir så nu. Hon förtjänar ett bra hem.

Zzzz...

Imorse var jag skapligt pigg när jag vaknade. Vad gjorde jag då dum som jag är? Jo jag tryckte på snooze. Det borde vara förbjudet. Förr gjorde jag aldrig det och då var jag pigg på morron. Tänk om jag kunde lära mig att sluta snooza. Finns det snoozefria klockor tro?

Kom iaf upp tillslut eftersom jag skulle upp och köra. Känns som att det går bättre och bättre även om jag inte är den bästa eleven kanske :) Borde ta tag i och ringa och boka lektioner för mars med.

Nu ska jag sätta lite fart, har en del att göra innan jag ska med bussen till Cissi och Lias. Nu var det så där länge sen jag var där igen. Han har ju inte fått sin födelsedagspresent och det är snart en månad sen han fyllde.

Det var så lätt...

Att smälla i sig fyra dumlekakor på raken. Skulle ha kunnit äta fler men nån gräns får jag väl lov att dra. Dåligt samvete över kakorna? Aldrig, livet är för kort för att oroa sig om sånt :) Sen skulle dagen vara perfekt med en pizza men det får jag väl ingen :)

 

Dumlekakor


Jag är saknad ;)

Imorse fick jag ett trevligt samtal från min gamla chef. Hon saknade tydligen mig ;) Hon hade ett schema som hon undrade om jag var intresserad av. Nu kunde jag ju tyvärr inte tacka ja eftersom jag har fullt upp på lss men det känns jätte bra att hon inte gömt bort mig. Då har jag kanske nåt att få komma tillbaka till när jag är klar på lss :)

Kom på...

Att jag kanske ska komma tillbaka ordentligt och faktiskt blogga också :)

Som vanligt borde jag inte sitta här, men det blir lätt så när jag har annat att göra. Innan kl fyra ska jag ha diskat, fixat kattlådan, hängt tvätten, klätt mig ordentligt, ätit och egentligen dammsugit. För då ska jag hämta A på fritids. Idag ska han få födelsedagsfika och sen ska vi åka till Karlstad. Vi ska kolla efter blommor. Hoppas att vi hittar nå kul.

För första gången på ett par år så tyckte jag inte att det var jobbigt att fylla år. Har ändå känt mig som 27 i ett helt år så nu när jag väl blev det så var det ju ingen skillnad. Värre var det med både 25 0ch 26. I år bidde det firande i 2 dar. I söndags kom mamma, mormor och Jonas mamma. Igår kom Janina, Jonas pappa och Jenny och Alex. Hade tänkt lägga ut kort på mina fina tulpaner jag fick av Janina igår men min kamera behöver nya batterier vilket jag inte har hemma så det sket sig...

Okej, om jag ska hinna med allt jag nyss skrev då får jag nog vackert sätta fart...

Borta bra med hemma bäst :)

Så nu är jag hemma igen :) Nu gäller det bara att hitta en design jag tycker om med, men det kommer :)