Kakor=kex...

Idag har jag varit på fikadejt. De va mysigt. Vi skulle spana på kex och pumor. Så när vi satt och fikade sa Max: "Ska du inte börja leta kakor?" Jag fattade nada, tillslut kom Max på vad han menade, jo mina kex :D Hade kunnat bryta ihop där, men höll masken för att inte genera Max. De är inte lätt :) Efter fikat gick vi hem och spelade spel på datorn tills Jenny kom och hämtade hem lill-bus.

Ledig i helgen, kan bli solbacka :D

Min äckliga mat?!

Jenny dissar min mat, iaf mitt val av tillbehör. Hon trodde att jag skulle ha ketchupen till de stripesliknande vi åt, men nej de är ju kött och ketchup som gäller :) Hon tog ett kort på min mat som hon tvingar mig att lägga ut här ;)

image86

Sen har jag fått lära mig nåt nytt idag. Jag trodde att alla bilar hade så att man kan skjuta fram ryggstödet på stolarna fram, så där så man kan gå in bak. Jag trodde att de va så även om man har 4 dörrar, men OJ va fel jag hade. För i Jennys bil kan man inte de. Fick mig en ordentlig skrattattack, så illa att jag fick ont i magen, länge sen de :)

Smarta hemhjälpen...

Idag lönade sig äntligen att va PRAO, jag fick nämligen lön. Mer än bara godiset jag alltid smakar på ;) Jag fick den söta boken Smarta hemhjälpen av Jenny. Jag tycker om såna böcker jag. Finns alltid lite tips och tricks som är bra i såna :) Den ska hängas upp i köket när jag kommer hem.

image84

Sen har jag också nedräkning tills min riktiga lön kommer, är trött på å va pank, inte för att de blir nå bättre imorrn när jag betalt räkningarna men men :)

Va jätte nära att jag beställde en utav T-shirtarna idag, den blå. Vill så gärna ha, men NEJ 240 kr är bara för mycket!!!

Dumma Jennys msn som inte funkar...

Ofräscht fräsch...

Nu har jag varit ofräscht fräsch. Gjorde rent avloppet i duschen när jag hade duschat. Inte en dag för tidigt!!! Men nu är de iaf skapligt okej igen :)

Prövade även mitt nya schampo, Gliss för blont hår. Ska bli kul och se om de är nåt att ha. I såna fall får de stanna kvar. De känns bra nu iaf. Synd bara att de inte luktade mer/godare.

Nej nu lär jag äta nåt...Gröt :D

If you believe...

Haha lyssnar på musik och den här dök upp. Gud va jag diggade den för typ 9 år sen :D

Sasha - If you believe

Little miss...

Jag vill ha...

image82 Glitzy  image83

Men de kostar 240 kr st. De har jag inte till två t-shirtar, så rik blir jag aldrig :(

Svårt nu...

Jag känner mig lite lätt handikappad just nu. Har nästan inga pengar på mobilen kvar och de känns konstigt. Måste verkligen tänka till och inte messa eller ringa i onödan. På onsdag kan jag ladda på igen. Tänk va man är beroende :)

Blev snuvad på ca 25 timmars jobb den här veckan också. Den jag skulle ha jobbat för kommer tillbaka från sin sjukskrivning. Inte bra de, hade ju räknat med dom pengarna...

Jag vill att den här veckan ska gå fort...


Jag & Jenny

Sömn vad är de?

Dagens icke rekommendation: Jennys soffa, satan i gatan va hård den är. Sen är de inte lätt när de ska komma killar ränandes på natten till henne och små pojkar som vaknar kl 06.00. Ska ta igen lite förlorad sömn nu innan jobbet.

Fast lite kanske jag ser fram emot att sova på den till helgen igen, vi får se vad som blir
:)

Var på Frejas dop igår, de va kul att få träffa familjen Björnberg/Pargell. Fick tyvärr inga kort, men hoppas på att Karro kan skicka nåt
:)

Sen va jag faktiskt lite modig igår, jag gjorde nåt jag inte ofta gör, och som alla andra har lätt för. Stort + till mig :)

Dagens...

Dagens mest sagda ord: "Sjukt" (nästan så jag stört mig på mig själv för att de sagts så många gånger).

Dagens vill ha/mest charmigaste: Ashton Kutcher i A lot like love. (Jag har filmen så varför kollar jag aldrig på den?! Tacka vet jag femman som visar den idag).

Nu sängen...

Grattis...

Tänk va man kan få lära sig när man är på Brattförs-häng. Blev tippsad om en liten små rolig sida.

http://www.birthday.se

Jätte kul att söka på folk, och klickar man på namnen kommer en massa små kul info upp :) Jag har tex levt i 9165 dagar, ser fram i mot de kommande 9165 dagarna :) Sen kan man kolla vilka som fyller år i ens stad just den dagen man är inne :)

Boooooring....

Just nu har jag nå så grymt tråkigt. Visst har jag saker att göra, men vem vill bädda rent i sängen, diska, dammsuga och plocka in tvätten? Inte ja iaf! Önskar att de iaf fanns nån rolig sida på nätet eller nåt tv-program att titta på för att fördriva tiden.

Ska börja leta nytt hem, vill flytta. Men i den här stan finns de ju inga lediga lägenheter alls ju. Vore jag rik skulle jag köpa mig ett litet hus. Då kunde Signe och Doris få ett eget rum
:)

Jobba hela helgen, wiiieee!?!... Imorrn kväll, lördag dag och söndag kväll.
På lördag ska jag till ÖrebroFrejas dop, de ska bli kul. Har aldrig varit på nåt dop i vuxenålder. Så de ska bli kul att få se hur ett sånt går till. Sen efter de ska jag se på melodifestivalen i Brattfors, alltså den på tvn, de har ingen egen melodifestival i
Brattfors :)

Jag vill att det bli den 27e, är trött på att va pank, nog för att de lär jag väl va så snart räkningarna är betalda igen, men tills dess kommer jag ju va lite rik, rikare än nu iaf
:)

Nu ger jag upp...

R.I.P marsvinen...

Igår såg jag till att Jennys marsvin blev dödade. Fast hon ville ju naturligtvis inte ha dom kvar, annars skulle jag ju aldrig ha styrt upp de. Fick lite dåligt samvete när vi skulle bära ut dom till bilen. Men nu är de i marsvins-himlen och har de bra :) Å jag och Jenny brände en skiva i deras minne ;)

Undrar vad jag ska hitta på idag, borde städa men vill inte. Känns som de är ett rent under om jag ens får kläder på mig :) Blir nog bara en slöar dag. Fast man vet ju aldrig, dagen igår var ju inte alls va jag skulle ha kunnat gissa mig till när jag vaknade igår morse. Idag ska inget dödas iaf :)

Igår kväll var jag i en sån fin lägenhet. Måste ju ställa upp och följa med när Jenny är på pojkraggning :) Den lägenheten iaf skulle jag ha kunnat betala sååå mycket pengar för att ha. De blev lite kärlek mellan oss... I nästa liv ska jag bo i en sån lägenhet
:)

Nu grötfrukost!

riktigt litet sött gryn...

Nu har jag drömt i flera nätter att jag ska flytta (nej inte till Örebro, utan bara till nåt större). I sista drömmen nu köpte jag ett hus. Badrummet hade fönster, vilket är ju ett måste ;) Undrar om mitt undermedvetna vill flytta till nåt större? Jag har inga planer på att flytta, klart jag vill ha nåt större, men jag letar ju inte efter nåt. Jag har ju t.o.m. planerat att köpa nya julgardiner i år till min lägenhet :)

Igår fick jag ett mms på ett riktigt litet sött gryn. Ser fram emot att träffa dig
Gustav :)

Nu ska jag gå till mormor och få mat :D

Chockdag...

Igår hände både en och två otippade saker i mitt liv. Både mindre och större. Bland annat ringde de från Örebro, ett dagis närmare bestämt. De ville träffa mig efter att ha läst mitt pinsamma cv. Jag har nämligen inte skickat in några seriösa cv:n eftersom jag inte vill flytta. Har bara sökt för arbetsförmedlingens skull. Men nu så har alltså en förskola hört av sig och vill träffa mig. Jag vill inte träffa dom. Hade jag varit seriös och inställd på att flytta hade de här varit kul, men nu känns de bara jobbigt. Jag kanske är dum, och flytta vore bra för mig, men de får inte komma så här plötsligt. Ska ställa in mig på att flytta efter sommaren. En sommar till i Stasserland vill jag allt ha :) Nu vet jag ju mycket väl att jag absolut kanske inte hade fått jobbet, men jag vågar inte chansa och testa. Men nu vet jag ju att de kan hända, så i fortsättningen ska jag va seriös i mina sökanden och bara söka dit jag kan tänka mig att flytta.

Sen igår kväll på jobbet, kollade en manlig kollega till på och sa: Vänta här nu ett tag, men har du gått ner i vikt? Jag blev ganska ställd, visst vågen har minskat 2 kilo. Men två kilo syns inte. Han tyckte att de syntes i mitt ansikte. Fast nu i efterhand har jag räknat ut att jag hade ju lite rouge igår kväll, de brukar jag inte ha. Så de var bara en synvilla :) Men lite roligt att just en manlig sa nåt, killar brukar väl aldrig märka sånt?

Nu har jag varit duktig flicka idag och varit och lämnat blod. Men satan i gatan va kallt de va ute imorse. Hade ont i öronen när jag kom hem :( Fick en jättesöt tröja idag, en beigerandig. Tänk va man kan få för lite blod ;) Den ska jag ha i jobbet.

Nej vila lite i soffan kanske, ska ju trots allt ta de lugnt idag. Fast jobb ikväll blir de.

Skimmer...

Jag tror att jag vill testa den nya max factor masterpiece beyond length. Lite skimmer i ens liv är ju aldrig fel :) Får bli till påsken de i såna fall :) Tror att den silvriga skulle va fin.

image80

Mannagrynslunch...

Så nu har jag varit riktigt alert. Fick äntligen fingrarna ur och ringde blodgivningen. Så på fredag ska jag ge blod. Är så svårt att passa in de annars när jag inte vet hur jag får jobba. Ska fortsätta sen när jag ätit lunch med att va alert, då ska jag diska.

Gjorde mannagrynsgröt till lunch idag. Seriöst...NOT! Är mannagryn ens nyttigt? Har ju iaf inte 3kg socker på :)

De blir en påskkärring av mig ändå :)

För jag är lycklig, för jag är lycklig!!! Tog mig i kragen och tog ledigt på påskaftonskvällen. Nu jävlar måste de va värt de! Va min Karro som fick tummen ur på mig. Hon kommer nog hem då och henne vill jag absolut träffa! Å jag känner mig så lättade, hade ångrat mig om jag hade jobbat då, de vet jag!

:)

Tänk va lite sol gör för en :) En riktig energikick! Å de bästa av allt, jag är ledig idag!

Har kanske löst de?

Mina 3 kära vänners kommande födelsedagar har hållt på och gnagt hål i huvudet på mig. De är ju så "elaka" mot mig och fyller så tätt in på varandra. Kunde inte deras föräldrar tänkt på min kära plånbok och på min fantasi? :D De är nog jobbigt att komma på 1 present till en person. Jag har inte haft nån aning om vad jag ska ge nån utav dem. Men nu har jag nog löst de, nu har jag nog 3 presenter åt mina gummor. 3 fina 25års presenter. Ska beställa så fort lönen kikar in på kontot :) Gäller bara att komma ihåg vart jag hittat allt sen :)

Biskvi...

Gud va gött de är med nyponsoppa och biskvier. Kanske skulle ta och börja leva på de :) Då lär jag ju garanterat bli lika söt som en biskvi... Kul ord de där, biskvi.

På torsdag vill jag att drömprinsen ska komma hit, å blommor ska han ha med sig. De vore nåt de
:)

Jag är pank, å de suger, suger, suger!!! Å jag vill inte jobba på påskafton för de suger, suger, suger!!!

Nej mer biskvier kanske, de suger ju inte iaf!

Jag+youtube=sant...

De blir ingen utgång vid påsk, jobbar kvällen då. Känns så där men de är bara och gilla läget.

Vi höll på att köra på en hare ikväll på jobbet, va lite läskigt, men den klarade sig precis som tur var
:)

Jag har tydligen blivit med på film i fyllan och villan och den filmen har hamnat på youtube. Jag och mitt stora blonda hår dansar in efter ca 2.20 min. Är i parken när Fastidious spelar. Vad jag tycker om de är ännu oklart, men självklart delar jag med mig till er :)

Jag+youtube=sant

Sunshine...

Solen skiner, de gör mig glad :) Kanske ska passa på att utnyttja de :)

Monstret är på väg...

Nu har min mage varit förstörd och gjort ont i fyra dagar. Hur lång tid ska de ta innan den blir normal igen? Visst idag har jag väl lite bakis-ont också, men ändå. Är trött på att ha ont i magen, må illa och inte orka äta som normalt folk. Sen rapar jag nå så fruktansvärt illa idag, åt vitlökssås förut och de gör jag nog aldrig mer om. Vill ju spy varje gång jag rapar nu, för fy fan va de smakar illa i mun...bläää!

Jag längtar till mitt nästa liv, de kommer och bli så mycket bättre
:)

Ska bli monster igen, märks de? Haha

Klarar broder klarar jag!

Så nu blir de inge mer utgång den här månaden :) Allt va lagomt igår, inte jättekul men inte gôr tråkigt heller. Lite segt mot slutet. Jobbigt att vänta på fulla människor som aldrig vill gå hem :) Så jag tog tag i den saken själv och slutade vänta och gick hem. Tror att mina töser klarade sig bra ändå ;) Å inse va skönt de är och inte va bakis, man ska allt dricka så där lagomt som jag drack igår. De tog ett par år men kan jag ha lärt mig nu? Okej jag får väl vänta och se hur de går nästa gång, en gång är väl inget att hurra för kanske :P

Håller på och kämpar idag känner jag för att inte komma in i en sån där klassisk bitter period som jag brukar ha. Vill inte, men å andra sidan va har jag att va glad för och se fram emot? :)

Funderar på att kolla på film ikväll, fast efter OTH så klart. De får ABSOLUT INTE MISSAS IDAG!

Kinamat eller pizza? Hmm, svårt val idag...

Nu ska jag va nykter och godisfri fram till påsk. Klarar broder klarar jag!

Stuvade makaroner och falukorv med två gafflar...

Ibland när jag sitter och äter så upptäcker jag att jag sitter med två gafflar... Jag skulle ta en kniv förut, och trodde verkligen att jag hade gjort de. Kan gaffeln ha legat fel? De är ett mysterium de där... För de händer mig iaf några gånger per år... Så nu har jag ätit stuvade makaroner och falukorv med två gafflar :)

20-timmars sjukan...

De va den konstigaste "magsjukan" jag haft. Var de ens magsjukan? Mådde illa halva dagen sen fick jag fruktansvärt ont i kroppen. De är inte lätt när de gör ont av att ha kläder på sig men i samma veva så håller man på att frysa ihjäl så man inte kan va utan :) Ville typ dö två gånger igår, men nu känns de bra igen. Känner mig mest bara bakis. Kanske är för att jag inte åt nåt igår. Har inte fått tillbaka hungerkänslorna än heller, men hoppas på att de kommer. Ska ju äta på McDonalds ikväll :)

Fick inte ens ut nåt bra från går dagen. Kunde ju iaf ha fått gått ner nåt gram. Men nej, vågen står allt still...

Jaha va ska man göra nu då tills i eftermidda?

Jag mår illa...

Jag mår illa, men de händer ingenting! Ändra så får magsjuka ta och bryta ut nu så den går över nån gång eller så vill jag bli och må bra igen!

Imorrn ska jag (& Jenny, Kim, Max) åka till Örebro för att hämta hem Dennis.

Vill orka kunna gå ner på jobbet idag, är nyfiken på hur de ser ut. Men får vackert vänta tills imorrn tidigast. Nu behöver jag ju inte ha så dåligt samvete över att jag är sjuk idag och missar 8 timmars jobb. För jag lär ju klara nästa månad ändå.

Nu ska jag ställa mig på vågen!

Skit mail!

Jag kommer inte in på min mail! Är riktigt sur nu!

Tror att jag hittat en doppresent nu till Freja. Om jag bara kunde få tillgång till min mail så jag kunde beställa....

Prao...

Fick jobba idag med, får tänka på pengarna, inte på hur sliten jag är :) Blev lite rädd nu när jobbet ringde nyss, trodde att de skulle ringa ut mig tills imorrn men de var nåt helt annat de gällde.

Hjälpte Jenny att jobba idag med, så jag har varit hennes "prao" idag, fick t.o.m, en praoskylt
:D

Sen har jag haft mormor och mamma på fika här idag, de va trevligt. Va även på fika hos Caisa ikväll. Grymt god bullar hade hon gjort. Duktigt när hon är höggravid! Nu väntar jag bara på att hon ska kläcka. Jag vill snosa bebis
:D

Parken på lördag, jobbigt att veta vart man ska gå. Chaufför skulle va bra :) Men jag har ju två fungerande ben, så de är bara att trava på
:)


Utsliten?

Jag måste ta mig en lång titt i spegeln känner jag. För nu under veckan har minst 3 st frågat mig om jag är trött och sen påpekat att jag ser trött ut. Jag lär ju se hur sliten ut som helst ju. Å idag känner jag mig inte ens trött. Men de kanske är 8 dagars jobb som satt sitt spår i mitt ansikte. Ska bli gött att få va ledig imorrn.

Måste komma ihåg att ändra tvättid sen, tog på torsdag men då jobbar jag visst...

Jag missade One tree hill igår, de gör ont i min själ nu. De är de enda jag inte få missa ju... men hade trevligt på kalaset iaf. Längesen jag var så mätt :)

Konstig kväll...

En vanlig lugn lördag bidde visst ganska händelserik. Först lite bilåkning, men nån fastkörning och så ;) Så lite mat. Sen kom jag på att bjuda in mig och Jenny på fika hos en kille. De va trevligt, slutade med att vi fick ostkrokar och popcorn med oss hem :) Sen blev de skoterskruvning i världens kallaste garage. Och kvällen avslutade vi med en alkoholfri paraplydrink på Bergmästargården. Har säker glömt hälften nu av allt som hänt men men :) Hade du en lika trevlig kväll?

Blir nog Bergmästargården en sväng nästa helg med. Vem vet de kanske finns kex där?

Nu sova, har lite små panik över att jag ska upp sex imorrn bitti och jobba...

De hände igen...

Va händer med mig? Idag tappade jag min vante IGEN!!! Jag tappar ju aldrig bort saker... Nåt seriöst fel måste de ha blivit. Fast de blev ett lyckligt slut idag med, min lilla söta rosa vante låg hemma hos en pensionär och väntade på mig. Fick dåligt samvete att jag är så slarvi mot dom. Jag hoppas iaf att de var den andra vanten idag, så har jag tappat bort dom en varsin gång. Så blir de inte så orättvist ;)

Sova, klockan ringer sex imorrn bitti :(

Dagens rekommendation :)

Stolt storasyster presenterar ny blogg:

Aaes

Sen måste jag ju även länka till:

Lillebror sjunger

Nu ska jag vila midda innan jobbet igen!