Vårdad klädsel: Kommer jag in med jeans?

Jag stod inte ut längre. Hade tänkt och vänta till april men det gick inte. Så nu är klipp- och slingtiden beställd. Helt otroligt att jag klarat av det. Har inte klippt mig sen i oktober. Jag brukar klippa mig var 8e vecka... Så det här var rekord. Fast inte ett bra rekord då, för det är ju inte så att mitt hår sett fräscht ut på ett tag :) Men jag sparar ju samtidigt. Luggen ska bort. Hur min utväxt ser ut ska jag nog inte gå in på egentligen. Den är typ längre än mitt hår ;) Fast jag får ju vänta en och en halv vecka tills jag får det gjort. Men det känns bättre att veta att det kommer att bli bra, så jag kan stå ut med den tiden :)

Fick höra nåt mindre kul idag på jobbet. 10 jävla personer... Så nu är en väl snart arbestlös :( När fan ska de bli min tur att ha tur...

Ikväll ska vi ut och äta med jobbet. Dit vi ska, de kör med vårdad klädsel. En kille hade tydligen blivit nekad för att han hade fel skor. Bruna mocka skor. Jag hade tänkt ha jeans, eftersom det är det enda jag äger i byxväg. Å nån finare topp. Får inte jag komma in nu då? Ja det märks väl, annars får det bli pizza :)


tvättberg

Jag ska aldrig mer fuska med tvätten. Fy va tråkigt det är när man har för mycket så man inte hinner få det torrt. Men det är ju ingen annans fel än mitt eget, så jag får väl inte klaga. Skulle ha tvättat för två veckor sen, men det var det så lite tvätt att det kändes onödigt. Kunde lika gärna tvätta veckan efter. Men dum och LAT som jag var så tog jag aldrig någon ny tvättid förra veckan så där av mitt straff idag. Men jag har lärt mig min läxa :) Önskar att vi hade plats för en tvättmaskin så man slapp tvättstugan. Men ska jag ha in en tvättmaskin så har jag ingen plats för kattlådan. Å ingen kattlåda, inga katter. Å det går ju inte för sig, mina bebisar är ju de bästa som finns :)

Imorrn ska jag och Micci till Cissi. Då ska de snosas
:)

Fick mina kläder från hm idag. Tycker om när posten kommer med dem enda till dörrn. Så det kanske får bli nåt av det nya på fredag när jag ska ut och äta med jobbet.


Om jag skulle dra igång med svärfars födelsedagspresent kanske...

Det är tisdag idag, inte onsdag

Jag har en semla som väntar på mig på jobbet :) Så idag kanske det inte blir lika tråkigt att gå dit. De som jobbar dagen har köpt idag, å då var de gulliga och köpte till oss på kvällen med :)

Ska ta med och bjuda på fika på lördag. Mest är det Patrik jag ska bjuda eftersom han varit den bästa och hämtat mig en massa morrnar nu. Han har skämt bort mig riktigt :) Så på fredag ska jag göra svärmors chokladkaka
:)

Hoppas på att jag och Micci får komma på besök till Cissi på torsdag. Var där förra veckan, och Lias växer så det knakar :) Det är bra att ha en bebis att låna och snosa på, då behöver man inte skaffa en själv
:)

Imorrn blir det tvättsutagn, vilket jag inte ser fram emot, för jag har inte tvättat på över två veckor. Men får skylla mig själv att jag har ett berg nu
:)

Nej laga lite lunch till min pojke, han är ju hemma om en halvtimme.

Doris sover middag



Ge mig!!!

Vill verkligen ha... men 249kr är för mycket :(

Plåtburk för tepåsar, grön - Dixie


Plåtburk med sex fack för sortering av olika tepåsar. Snyggt att sätta fram på tebjudningen!
http://www.favoritsaker.se/


Å den här, jag har ingen servetthållare...

Servetthållare - Good cat, röd

En praktisk servetthållare att ha framme på köksbordet. Den är läckert röd och har söta illustrationer på katter. 225kr.
http://www.bluebox.se/

Servetthållare


Den som väntar på nåt gott :)

Jag snålade inte, min ett års present var värt de priset :) Så nu är den beställd så jag hoppas att den kommer till veckan :) Hoppas att den blir uppskattad, men det tror jag att den blir :)

Gav mig själv en present idag med, en liten shoppingrunda på shop.hm.com/se/  :)

Ny munkis  Vitt set.  Söt topp  För att jag gillar kattdjur :)

Jobbade extra idag så det var väl för dom pengarna jag unnade mig det här :) Så då var det ju värt att gå upp imorse ;)

Snål eller har jag helt enkelt inte råd?

Jag letar efter en ett års present. Men hittar inget som passar plånboken. Eller ja jag kanske är lite snål också :) Vet ju vad jag vill ha, så jag får väl hålla lite utkick och se om det dyker upp nå bättre priser...

En bra helg :)

Har haft en riktigt bra helg, trots att jag jobbat. Men det kan bero på att det varit ett roligt gäng som jobbat, och att det härjats lite mer än vanligt :) Övertalade några av mina kära kollegor att ät pizza i lördags till lunch. Vi var ju tvugna att fira alla hjärtans dag ;)

I lördags kväll kom Janina hit. Så jag bjöd henne på mat och äppelpaj. Det var riktigt trevligt. Melodifestivalen var ju lite bättre än förra gången. Fast på slutet med duellen blir det allt segt...

Usch jag måste gå och ta en ny tvättid eftersom jag sket i att tvätta förra veckan. Det känns såååå jobbigt att gå till de andra huset bara för det. Annars brukar jag ju ta en ny tid på en gång. Gud va jag är lat känner jag nu
:)

Tror jag ska ta och höra av mig till Cissi nu och höra om hon vill ha besök i veckan. Känner att det är dags att snosa lite Lias :)

en månad till...

Funderar på att börja sätta in pengar på ICA-kortet varje månad och betala med det. Det måste ju va ett lätt sätt att få handlandet "rättvist". För då sätter vi ju in lika mycket var varje månad. Inte för att jag tycker att det är orättvist nu, eller att det blir fel. Men då vet man ju att de pengarna ska gå till mat. Vi ligger ganska stadigt på ca 3000kr i månaden och vi handlar ju bara på ica så.

Är vekligen i behov av en klippning nu och absolut att få håret slingat. Men måste stå ut en månad till. Det funkar ju skapligt så länge det fortfarande är möss-säsong
:)

Behöver ringa min chef. Kommer inte in på internetsidan där jag kan göra mig tillgänglig för extrajobb. Å det behövs nog jobbas lite extra nu.

Flyttat på dammtussarna

Sket i att tvätta idag, upptäckte att de inte var så mycket tvätt. Å så roligt är de inte och tvätta så då kan jag allt vänta tills de är nåt att engagera sig i :)

Snabbstädade lite istället, eller jag flyttade mest runt på dammet känns det som :) Skyller mitt mindre dammfria hem på mina små prinsessor
;)

Tror att jag ska bjuda Janina på köttfärsgratäng på lördag. Ska nog göra en äppelpaj till efterrätt också. Måste ju ha nåt vettigt att äta om melodifestivalen ska vara skit på lördag igen
:)

Nu ska jag nog mest bara vänta på att Jonas kommer hem
.

Ska man inte sova på nätterna?

Ibland lägger jag bud på grejer på tradera. Å då brukar jag ha övervaknings-sms på om det är nåt jag verkligen vill ha. Men så fort jag får ett sms att jag är överbjuden så är det 90% av gångerna mitt i natten. Fick nu senast ett kl 01.54. Har inte folk nåt bättre för sig än och sitta och buda på nätterna? Så viktigt/roligt är det väl inte så man sitter upp hela nätterna... Ja folk får väl göra som dom vill, de gör ju jag, för jag sover ju hela nätterna :)

Fick ett trevligt och uppigande mms igår kväll när jag jobbade:

Maxen

"Hej sabina. Från max"

Nu ringde de på dörren. Inte så vanligt att de gör de utan att man vet att det ska komma nån. Men det var brevbäraren som kom med ett paket som var för stort för att få in genom dörrn. Har beställt kommande födelsedagspresenter :)

Nu måste jag väl springa ner i tvättstugan snart...wiiieee

Bättre sent än aldrig...

Nu känner jag mig lite duktig. Håller äntligen på att ta tag i en massa pappersgrejs. Å allt kan jag tacka att jag har min skrivare nu. Eftersom jag inte haft nån så har jag skjutit på allt som har med sånt att göra. Så nu håller jag alltså på med att:

*Byta a-kassa från alfa-kassan till kommunal.
*Gå ur både lärarförbundet och lärarnasriksförbund. Finns ingen anledning till att jag ska betala till dom varje månad när jag ändå aldrig kommer jobba som lärare.

Mina byten och utträden betyder att jag måste byta försäkringar också. Men som tur är så ingår bla hemförsäkringen i mitt medlemskap i kommunal. Så jag behöver inte sitta och leta upp en ny hemförsäkring :)

Bara att hoppas att allt går som det ska nu, att det är lätt och inte blir nå krångel. För då tänker jag aldrig mer vara duktig.

Försov mig lite imorse. Vaknade första gången halv 6 och tänkte att de är lugnt än. Klockan ringer ju 6. Så jag somnade om, och vaknade efter ett tag. Då kändes det som jag sovit lite väl länge. Kollade på klockan och mycket riktigt, hon var halv 7. Mitt mobil-larm hade inte ringt. Men som tur var så blev jag inte stressad. Gick upp, gjorde mig i ordning och kom till jobbet i mycket god tid :) Imorrn behöver jag inte oroa mig, jobbar kvällen, så då ska jag väl vara vaken tills dess :)

Hur ska man veta?

Tycker inte om kanal 5 längre... Hur ska man veta att ens favorit program börjar igen när de inte gör reklam för de alls. Å inte visar de det i repris längre heller. Så enda chansen jag har att se de är ju som idag när det går. Hade inte Anna-Karin skrivit på facebook att hon väntar på Gossip girl, hade jag aldrig gått in på tv.nu och kollat och då hade jag missat att one tree hill också börjar idag. Nu är de ju så dumt så jag lovat bort mig till att åka till svärmor ikväll. Är inte lika sugen på de nu längre ;) Följer ju gossip girl i princip lika hårt som oth nu, men det går ju iaf i repris...

Nu när jag ändå klagar, gud va dålig årets melodifestival verkar vara. Hade inte varit för att jag så gärna vill höra låtarna hade jag aldrig kollat klart. En riktig flopp mot förra året måste jag säga!


Suger som den ska

Tror att allt går emot mig nu. Mer eller mindre iaf. Katterna är fortfarande inte sams. Känns som de aldrig blir de... Sen när jag skulle dammsuga idag så slutade dammsugaren att suga. Mitt rör har vairt trasigt så de har varit lagat med tejp. Tejpen lossnade idag och då tröttnade jag. Så jag gick på dammsugar jakt. Men den jakten gav inget i den här stan så mamma hittade en åt mig på elgiganten. Den hade kostat 2300:- men var nersatt till 1690:- Efter som jag inte hade fått nån födelsedagspresent av Jonas så betalade han den :)

Min nya dammsugare


Efter att ha läst Annas blogg är jag riktigt sugen på chips, är nog lika chips tokig som hon :) Visste inte att OLW hade kommit med en ny sort. Men Estrellas har jag sett. Har tänkt jag skulle prova den, men det har inte blivit av. Men till helgen är ju ett tillfälle när melodifestivalen drar igång :)