Inse att det faktiskt är till helgen...

Jag tror att de här är första gången i mitt 25 åriga liv som jag inte ser fram emot marken som en galning. Den har ju alltid varit bättre än julafton förr. Men det kan nog bero på att jag inte insett än att det faktiskt är till helgen + att jag jobbar ju ändå. Så det kommer ju inte bli en "vanlig" marken. Har aldrig jobbat marken förut. Men men nån gång ska väl va den första...


Nu ska vi åka och slänga de sista kartongerna, ska bli så gött och få en tom balkong. Jag har nämligen slängt ut alla kartongerna där, vart efter jag tömt dom.

Vaknade alldeles för tidigt idag...

Jag kan inte sova. Lite synd om mig är det nu ;) Fast jag har en miljon grejer att göra idag så det var väl bra att jag vaknade med tuppen. Väntar bara på att klockan ska bli halv nio, då har jag bestämt mig för att det är okej att dra igång och städa och eventuellt väcka pojken med mitt skramlande. Vi är lite olika han och jag på morron. Han är seg och jag pigg.


Tänk den där jävla hostan vill inte ge sig... Har hostat sen i början av juli nu. Tror hela tiden att det ska bli bättre så jag slipper gå till sjukhuset, men det verkara vara hopplöst. men nu känns det som jag väntat så länge så ringer jag och fixar tid nu, så går väl hostan över under helgen... Så därför bestämmer jag här och nu, att hostar jag fortfarande efter marken, då beställer jag en tid. Då har jag ändå hosta i ca 9-10 veckor.


Nu ringde granntanten från andra huset på (jag vet inte om hon har alla fåren hemma, eller om de mesta är utsläppta på grönbete). Hon ville ha tag på hyresvärden, så jag fick visa henne en trappa upp. Han bor ju över mig. Jag och mina älskade högtalare + bas är lite oroliga hur det ska gå att bo under hyresvärden, men det märks
:)


Så nu har jag fördrivit tiden, så nu kan jag dra igång. Mycket att göra innan jobbet i eftermidda.

14 små monster...

Jag hade 14 räkningar idag. Är det nån som slår det? Undrar om jag haft så många förut nån gång... Ska se till att det inte händer igen för det var inte så kul. Fast glad är jag att jag hade pengar till dom alla iaf :) Borde få en räkning till den här veckan också. För nu har jag "åkt på" tv-avgiften. De ringde här om dagen. Tycker att det är en onödig och grymt dyr utgift. Men men har klarat mig i fem år hemifrån utan den så jag ska väl inte klaga :)


Nu frukost, sen ska jag tappas på blod :D

Jag hjärta Björn

JAG SKA PÅ BJÖRN!!!! Jag ska få se den charmigaste killen i världen live. Å va jag längtar till oktober nu. Skulle egentligen inte haft råd. Men jag vill inte missa Björn så de blev dyrt men jag hoppas att det är värt de :) Nu få vi äntligen göra nåt kul ihop Jenny ;)


Charmtrollet nr1

Jag äter mig tjock på godis och fikabröd!!!

Nu är jag ledig i två dagar, känns riktigt bra. och planer de har jag :) Imorrn bitti ska jag iväg och ge blod. Sen blir det storhandling, för jag hatar att mitt kylskåp är tomt. Efter de ska jag försöka att byta förråd. Har fortfande kvar mitt förråd på hantverksgatan. Inte så kul, behöver nämligen saker i mitt gamla och måste verkligen få ner saker i mitt nya. Man kommer ju knappt in i min hall som det är nu för all bråte som ska ner. Sen ska jag avsluta dagen med att klippa mig och göra slingor. Ska vara jätte töntig och ta med en bild på hur jag vill ha håret. Men det känns lättare än att försöka förklara.


På torsdag blir det ikea, vi måste ner och handla lite mer nya saker jag inte tänkte på att jag behövde sist
:)


Idag fick jag en inflyttningspresent. Det var riktigt gulligt, ett ljus jag ska ha i köket. Tack Jennie!


Jag ska börja simma också (jaja jag vet hur jag är och det kommer att balla ur efter en gång eller två, men ska iaf försöka vara duktig, de är planen) för jag fick ett träningskort av jobbet idag. Så nu simmar jag gratis bla. Skulle vilja styrketräna också, men det blir aldrig av när jag är själv.

Internet igen.

WIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEE!!!! Jag har internet igen!!!!!!!!! Tack vare världens bästa pojke. Tänk att han kan så mycket ;) Det är otroligt gött att ha sin egen dator igen.


Nu blir de mat, sen ska mina små älsklingar hämtas hem. De har ju inte sett sitt nya hem än :)

Hem ljuva hem!

Jag bor i mitt hem nu, de är kaos men jag bor där :)


Imorrn blir de ikea och stor handling
:)


Nu ska jag var guide på universitetet.

"Men jag pruttade ju bara..."

Nu är de typ bara lite kvar i köket, så snart kan jag har ett hem igen :) Idag har jag fått lov att bli inneboende hos Jenny för en natt. Inte lätt när man inte får plats :)  Men de ska bli riktigt konstigt att sova utan min pojke, har ju typ bara sovit utan honom i två nätter på 5 månader nu.


Hostig som ett as är jag, och aldrig vill de gå över. Stackars mig.


Idag kom Jenny på den braiga idén att vi skulle roadtripa, enda till Karlstad :) Köte två par skor för 200kr, ett paraply,  balkonglåde grejer och blommor till en vas. Allt på rea, och sånt tycker jag om :) Vill handla mer saker till mitt hem, men de får vänta tills jag ser vad jag behöver.


Hoppas på att jag lyckades byta bort marken idag också, men med mina chefer så vet man ju aldrig...


Nu ska vi dricka te.




Jag vill att det ska bli jul...

Mitt hem är nog färdigt till jul... De är jobbigt att inte ha nåt hem. Aldrig mer renovering!!! :) Fast de är tur att jag har världens bästa mamma och Jonas som hjälper mig. Och förlåt till alla jag inte hinner höra av mig till. Lovar att de blir bättre när mitt liv är på plats igen :)