Testar nåt nytt...

http://killersassa.bloggspace.se/

Välkomna!

Man ska inte försöka göra sig till...

Högst en och en halv timme fick marken av mig i år. Jag orkade inte mer. Gick inte ens upp för backen och kollade nåt. Katastrof!!! Har aldrig engagerat mig så lite förut inte heller gjort av med så lite pengar. 100 kr fick marken av mig i år och det gick till 14 par strumpor (mest med kattmotiv naturligtvis). Jag som brukar äta upp några hundralappar köpte inget att äta. Fast det betyder inte att jag inte åt, för älsklingen köpte munkar åt mig. Åt tre och en halv munkar, det var super gott :)

Sen i söndags skulle jag göra mig till och vara en extra söt och snäll flickvän. Så jag jag ljög för Jonas och sa att jag slutade kl ett när jag i självaste verket slutade 10. De tre timmarna jag hade till övers de spenderade jag hemma hos mamma för att baka hans favorit kaka som jag tänkte överraska med på hans födelsedag. Min plan var så här: Att baka 3 st i smyg då, ta fram dom imorse och ställa dom på bordet tillsammans med ett födelsedagskort så han hade en överraskning när han kom upp. Jag gjorde allt detta, slet och bakade de 3 st, bar ner dem i källaren igår och plockade försiktigt upp dom imorse. Vad är det då som är lite fel som jag inte berättat än... Jo igår hos mamma när jag skulle ta ut den sista kakan och vända den på en tallrik vad händer... Jo detta...

Så kan det gå...

Så ni ser man ska inte göra sig till, för det går inte. Kände på mig redan när jag började att nåt skulle gå sent. Så jag är inte så dum som jag ser ut :) Men men han fick 2 st iaf och han verkar väldigt nöjd över det :)

Jonas födelsedagskort köpte jag på en sida på internet, som jag verkligen vill rekommendara.
blucherART. Superfina kort till billigt pris med tanke på hur de är gjorda. Det här valde jag:

Tro, hopp & kärlek

Och den här fick han av mig i födelsedagspresent:

Nokia 3720

Nu har jag en disk som kallar...

Ikväll ser jag fram emot roast på berns på femman, måste orka hålla mig vaken :)

Idag är dagen då det kanske är dags att få svininfluensan...

Ja då är marken här då, och jag har inte satt min fot på den än. Förra året hade jag jagat Jonas ur sängen och hade så bråttom ner + att jag hade varit ute på fredagen redan då också. I år har han åkt till Götene för att hämta sin bössa och jag har knappt tagit mig ur sängen. Så här trodde jag väl aldrig att jag skulle bli mot marken, svika den så. Men va fan jag skyller mest på vädret. Vädret får stå för att jag inte är laddad i år.

Läste en blogg härom dagen att svininfluensan kan ju faktiskt härja fritt här under helgen med alla 1000-tals besökare. Haha det hade jag inte tänkt på över huvudtaget. Men det beror nog på att jag inte är orolig för den. Just nu har jag inställningen att får jag det så får jag det. Det känns ju inte verklig än eftersom jag inte vet nån som är sjuk. Så jag som inte är nå orolig blir väl den första som dör av det här i stan. Skulle vara så typiskt
:)

Fast även om jag nu svikit marken rejällt än så länge så har jag en plan iaf för idag...

*Fösta styra upp mig och mitt hem. Mest mig själv och det jag hinner i hemmet.

*Gå ner till mamma och äta kålsoppelunch :) Var där i går och åt med
:)

*Jobba 12-15 i regnställ från topp till tå + gummistövlar. Inte det mest sköna att gå i med det mest praktiska.

*Ringa ner Jonas på stan och ta ett varv om inte vädret är för jäkligt.

Så nu är det väl bäst att jag sätter fart så svininfluensan hinner få tag i mig under helgen...

Känner mig lite mager ;)

Lär ha gått ner lite i vikt idag ;) Var och tog blodprover imorse, inte mindre än 8 rör tog de. Nu måste de väl få reda på vad som är fel tycker jag :)

Håller på och slåss nu med Siri om min frukost. Hon är visst väldigt sugen på ost och skinka :)

Idag ska jag tvätta och sen blir det marknadsnougats bak med Jenny, Kim & Maxentax. Imorrn ska jag hem till mormor och baka drömmar till Jonas fyller. Har aldrig bakat det, därför tar jag hjälp av en expert första gången :)

Nu ringer mormor...


Officiellt...

Då är jag officiellt arbetslös nu då, var och skrev in mig på arbetsförmedlingen förut. Usch och fy för och behöva springa där nu, det känns så värdelöst...

Snart är det marken, det som varit höjdpunkten i hela mitt liv känns som det kvittar i år. Ska gå ut och köpa strumpor sen ska jag hålla mig hemma tror jag. Jo jag ska väl naturligtvis bränna halva min budget på munkar också :D Har gett mig själv en generös budget på 200kr under marken. Varav strumporna går på en hundring så.

Jag tycker inte om min mobil längre, gjorde nån uppdatering på den och nu är ju inget som det ska länge. Men det blir väl bra bara jag vänjer mig :)

Imorrn blir det sjukhuset (känns jobbigt, men får hoppas att det går smidigt). Å så ska jag ju klippa mig, en liten ljuspunkt i tillvaron :D

Äta lunch kanske...