Officiellt...

Då är jag officiellt arbetslös nu då, var och skrev in mig på arbetsförmedlingen förut. Usch och fy för och behöva springa där nu, det känns så värdelöst...

Snart är det marken, det som varit höjdpunkten i hela mitt liv känns som det kvittar i år. Ska gå ut och köpa strumpor sen ska jag hålla mig hemma tror jag. Jo jag ska väl naturligtvis bränna halva min budget på munkar också :D Har gett mig själv en generös budget på 200kr under marken. Varav strumporna går på en hundring så.

Jag tycker inte om min mobil längre, gjorde nån uppdatering på den och nu är ju inget som det ska länge. Men det blir väl bra bara jag vänjer mig :)

Imorrn blir det sjukhuset (känns jobbigt, men får hoppas att det går smidigt). Å så ska jag ju klippa mig, en liten ljuspunkt i tillvaron :D

Äta lunch kanske...



Kommentarer
» Helen

Tur det finns tolv par för hundra kronor:-) Ska köpa till Malin, jag kan inte ha dem längre även om de är sköna. Får såna jäkla myrkryp av vanliga strumpor, köper stöstrumpor på Kaj´s kläder istället. Annars blir det inte så mkt mer, en langos och så majskolvar. O karameller kanske.

2009-09-02 19:27:55
URL: http://vingligaben.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback