Mycket fika blir det, men det gillar jag :)

Älskar vädret, men hann allt och bränna mig lite på axlarna igår. För så smart är jag så när jag smörjde in mig med solkräm så smörjde jag ju inte axlarna och ryggen... Haha jävla klant :) Å naturligtvis så stod jag ju med axlarna och ryggen mot solen när jag fiskade... Fast nu har jag tur för det hann inte bli så illa, är röd men känner inte av det som tur är :)

Fiskade gjorde jag, och 3 abborrar fick jag. Så jag vann
:)

Idag är det fullt upp, konfirmation kl ett + fika, sen till mormor för tårta på mors dag och efter det till Jonas mamma för att det är mors dag :) Mycket fika blir det, men det gillar jag
:)

Har hittat stället jag ska gifta mig på också, fasen så mysigt det var :) Återkommer väl till det om några år när jag men framförallt Jonas är redo
:D

Fick supersöta blommor av min super söta mamma igår, så nu är min andra balkonglåda också fin :) Ska bara få på mattorna där ute och vänta på att det i krukorna ska växa till sig och det som kan ska blomma, så är det perfekt :) Jonas var duktig igår kväll efter Robinson och oljade in golvet där ute.


Å Robinson slutar jag härmed att titta på, vet ju egentligen att det alltid slutar med skit, men ändå så tittar jag. Men nu får det vara nog. Nästa år kommer en sopa att vinna igen och då kommer inte jag att se :)


Där vi fiskade

Min bejb :)

En utav fiskarna, som fick åka ner i vattnet igen :)

Mina super söta blommor, det kommer bli små vita blommor i hörnen :)

Kim och Max + Jennys huvud på promenad igår

Helt slut...

Vet inte om jag orkar blogga egentligen, är så sjukt trött efter att ha gjort typ hela Karlstad idag. Vi (jag, Jenny & mamma) började på ÖoB, fortsatte till Jysk, därefter Plantagen och Biltema. Så åkte vi iväg till IKEA, för att sen gå på Bergvik och så avslutade vi på Netto. När vi kom hem storhandlade vi på ICA. Har skaplig värk i mina ben nu. Men var duktig när jag kom hem, fixade och trixade här, sen fick Jonas skruva ihop bänkarna och så oljade vi in dom. Sen gick jag ut och planterade mina blommor. Som jag hoppas håller sig hela sommaren nu, för usch vad dyra de var. Säger inte till Jonas vad det gick på
;)

Nu väntar jag på mat, är sjukt hungrig.


Min blommor, nyss hemkommna med bänkarna som inte är ihop skruvade än.

I balkonglådan :)

Det börjar ta sig!

Idag har jag varit duktig. Synd att jag inte är de oftare :) Har bla planterat om mina blommor jag fått av mamma och Gunilla. Jag och mamma var ut till ICA och kollade på blommorna där men det var inget som föll mig så där i smaken. Så jag väntar tills jag kommer till Karlstad på torsdag. Ska köpa en bänk också att ha mina blommor på. Har nog hittat en på IKEA, men jag ska jag ha den måste det nog bli två, för de var små. Fast ska kolla på andra ställen också.

Om en timme bär det av till simhallen. Jag och A ska simma idag igen, det var så kul sist. Idag gör Jenny, Kim och Max oss sällskap också.


En härlig blandning av solroser, paprika och chili.


Tryta, kanske min blivande blombänk :)

Jag hjärta Lias = Sant ;)

Shit va pinsamt. Cissi var gullig och körde hem idag för hon skulle ändå in till stan. När vi kommer här utanför så höll mina kära grannar på med vårstädningen av gården. Den hade jag totalt glömt bort. Nog för att jag ändå inte tänkt vara med och hålla mig hem i från. Men hur rockigt var det att glömma och komma hem mitt i de... Där fick jag!

Det är alltid lika kul att träffa Cissi och Lias, han växer å växer å växer :) Fick vara lite barnvakt idag när jag kom, för Cissi behövde få några papper utskrivna. Så jag och Lias tog en liten promenad på deras gata. Han sov som en stock, så promenaden var mer för mig så jag slapp stå stilla :) Inne i stan skrämde jag livet ur Lias :( Cissi höll på att handla i tygshoppen, så jag och Lias gick runt i butiken. Han sov och så nös jag. Han skvatt så han nästan hoppade ur vagnen trots att han var fastspänd ;) Han grät rätt bra, med all rätt. Men som av ett mirakel fick jag honom lugn och tyst när jag tog upp honom. Får jag honom och gråta måste jag ju trösta honom med :)

Babblis redo att åka in till stan :)


Lias ser lite plutt ut, men det är nog bara tänderna som spökar :)

(Har fått tillåtelse av Cissi att lägga ut dessa)

Hon har ju fått alkoholism...

Den här reklamen gör mig förbannad, såg den på tvn förut: Röda fjädern alkohol. Om det är en sjukdom vad fan är då t.ex. cancer? Alkohol väljer man att dricka så är det bara! Den som sänker ett öre dit för den saken är dum i huvudet :) De ska hitta ett botemedel haha, stackare!

Ko och lamm blandning

Idag har jag varit duktig och putsat fönstren och bytt gardiner. Så nu har jag mina nya sommargardiner i sovrummet och vardagsrummet. I köket har jag mina gamla vanliga älsklings sommargardiner :)

Har börjat fixa på balkongen nu också, har iaf fått ur två pelargoner :) Ska köpa mer till veckan.

Usch och fy för och jobba ikväll, men det är ju ett måste :(

Igår var jag i Asphyttan, Jenny följde med och gjorde mig sällskap. Vi tog en promenad till de ursöta korna och de supersöta lammen :) Tyvärr får man aldrig se bebis kon nå mer, den bara gömmer sig, annars skulle jag ha tagit kort på den, för den är den sötaste av dem alla :)


Så fin så :)

Spegelbild ;)

Den finaste kon till höger :)

Fåren, det svartvita lammet är sötast :)

Det var svårt att få bra kort, de var så långt ifrån.

Spelar det någon roll?

Haha spelar det nån roll http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2009/article5210866.ab. Det är ju inte så att Norges röster skulle ha gjort ett dugg för vår placering. Vi sög och få skylla oss själva när vi inte kan skicka nåt vettigt :)


Signe tar livet av mig.

Signe har blivit supersocial och riktigt uttråkad sen Doris flyttade. Hon kräver uppmärksamhet hela tiden. Springer runt fötterna och jamar när man kommer hem. Så kommer hon med sin "pingla" (en boll typ) och vill att man ska leka hela tiden. Man ska kasta den så hämtar hon den. Sen är hon mer tuttig än någonsin. Hon brukar tutta på mina fingrar, och häromdagen var det så illa att hon t.o.m. hoppade upp i knäet på mig och försökte tutta när jag satt på toaletten :) Hon har även börjat med att väcka mig vid halv fem för att hon är tuttsjuk. Så livet som ensam katt är nog inte så kul trots allt...

Jag och A hade ut Signe i koppel i tisdags. Han har fixat ett sånt där hundkoppel som kan bli flera meter. Hon verkade gilla det riktigt mycket. Så det får väl bli utgång för henne när A är här. Ska med A till kyrkan på tisdag. Han ska konfimera sig och måste ju gå ett antal gånger i kyrkan för det. Å på tisdag ska han ju vara hos mig så då får jag ställa upp och följa med. Har aldrig varit så mycket i kyrkan som nu när jag gått ur den :) Var ju på A:s dop för några veckor sen och ska på hans konfirmation nästa vecka
:)

Vill få lön nu. Ska till Karlstad på torsdag och köpa mig ett nytt täcke, börjar bli lite varmt med duntäcket. Å så har jag hittat en morsdagspresent jag ska köpa där :) Sen vill jag ha pengar så jag kan piffa upp balkongen lite, kanske kan ha mer än jag tänkt nu när inte Doris är kvar och äter upp varenda blomma hon ser. Ska nog åka till det nya stället i Storfors, har hört att de ska ha jättemycket fint och framförallt billigt :) Jag gillar billigt
:)


Nej göra sig klar kanske så man kan åka på Molkomsmarken.


Liten tröst att hon verkar ha det bra...

Usch jag skulle inte ha gått till jobbet idag, jag är inte redo känner jag. Har inget tålamod...

Men Doris verkar ha det bra. Ena killen i familjen har hjälpt henne att äta. Och hon och katten Frida verkar komma överrens. Ska åka och hälsa på henne nästa vecka. Hon har iaf fått världens vackraste hem och bättre ställe kan man nog inte vara katt på :) Men ont gör det på mig enda in i själen...

Vill vakna nu, det här är inte roligt!

Varit uppe i en kvart och redan gråtit två gånger. Just nu funderar jag på om jag skulle ha djur. Jag bryr mig för mycket. Det blir så jobbigt när något sånt här händer. Väntar bara på att jag ska vakna upp ur den här dåliga drömmen och att Doris ska komma springandes här... Kunde inte somna igår, tårarna bara ran och ville aldrig sluta. Tillslut orkade jag inte mer och gick upp och tog av Jonas "sömntabletter", då tillslut kunde jag slappna av och somna. Ska gardera mig ikväll och få riktiga sömntabletter som verkar fortare om det blir samma ikväll. Jonas var guld igår, han tröstade mig på helt rätt sätt, bara låg och höll om mig. Det kändes riktigt bra eftersom han och jag inte tycker lika. Han fäster sig inte vid djur och göra sig av med ett är inga problem. Vilket jag har så svårt och förstå. För mig blir djuret en familjemedlem.

Ångrade mig som satan igår kväll och ville bara ha tillbaka henne. Tyckte att jag hade gett upp för lätt, och bara önskade att det inte ska funka på hennes nya ställe så jag fick henne tillbaka. Men det är här det inte funkar, och det spelar ingen roll hur mycket jag älskar henne så blir det inte bättre här. Jag gör rätt för både henne och Signe och sen hur jag känner det får bara stå över. Jag ska vara stolt över att jag tagit rätt beslut istället!

Ska höra av mig senare idag och höra hur det går för min prinsessa :)

Den västa dagen i mitt liv!!!

Om jag hade vetat att den här dagen skulle bli som den blev hade jag aldrig velat vakna. Mina prinsessor blev osams på riktigt idag igen. Nu har det hänt för många gånger. Så för deras bästa så fick Doris lov att flytta. Vi hade sån tur att mammas arbetskamrat ville ha henne. Så nu hoppas jag verkligen att det fungerar där för henne. Själv är jag ett vrak, och bara gråter. Tänk att man kan fästa sig så vid ett djur. Men hon var ju min bebis. Försöker att tänka positivt att hon kommer att få vara ute och att hon får det bra. Men för mig känns det som jag förlorat ett barn. Fick lov att sjukanmäla mig. Orkar inte jobba och sen hade jag väl skrämt ihjäl pensionärerna med mitt sönder gråtna ansikte... Det fattas allt nåt här hemma nu och kommer alltid att göra... Det här är nog det svåraste beslut jag tagit i mitt liv.


















Om jag skulle få en present nu :)

En sån här skulle jag vilja ha



För mig som gillar lockigt ibland :)

Det var en gång en...

Signe

Signe på Jonas rygg

Och en

Doris

Doris myser

Små små isbjörnar

Idag blåser det allt små isbjörnar ute. Var de där dagarna med fint väder vår sommar? Å nu är vi redan vid hösten? Känns så...

Igår var jag på biodejt. Det var kul, och min dejt hade gjort sig så stilig med vattenkammat hår och fina kläder, som han hade valt själv. Jag går ju aldrig på bio. Sist jag gick på bio var ju med samma kille :) Jag blir alltid att frysa så när jag är på bio. Är ju van att sitta hemma med min filt. Så igår innan vi skulle gå drog jag på mig en av Jonas tröjor. De håller mig alltid varma. Å mycket riktigt, jag frös inget :) Det kan inte vara lätt att vara min dejt, han har inte koll på mycket, lille Herr Flum :) Så igår gjorde han naturligtvis en klassisk-Max. Han välte ut nästan alla popcorn. Men han fick allt nya av mig, för som sagt det är ju nog inte så lätt att vara Herr Flum :) Filmen vi såg var helt okej, och jag smälte när jag fick se Findus som kattunge, gud så söt
:)

Max innan bion :)

Max på bion

Stiligare dejt finns inte :)

En klassisk-Max ;)



Igår när jag såg att det var mission impossible 3 på 4an  så tänkte jag att den måste jag se. För jag tyckte ju bra om 2an. 1an har jag inte sett... Så fort den drog igång så inser jag ju att jag faktiskt sett den redan, å när jag tänkte ett steg längre så inser jag ju att jag faktiskt t.o.m. äger 3an... Sån koll har jag :D

Yr i skallen...

Känner mig lite små yr i skallen just nu. Har varit uppe och lämnat blod nu på morronen. Världens bästa fästman gick upp och körde mig. Så han fick en t-shirt som tack. De hade inget som jag ville ha, då kunde han lika gärna få nåt. Men så här har jag aldrig riktigt känt mig efteråt förut tror jag. Fast jag åt ju inget före idag, kan vara det som gör det. Mitt järnvärde hade blivit normalt igen, känns skönt att veta.

Jag måste tipsa er om det bästa jag någonsin fått, ja kanske inte bästa men riktigt bra iaf. Förra torsdagen var Jonas mamma här då berättade hon att hon beställt en spikmatta. Hon skulle få med en huvudmassör på köpet. Hade aldrig hört talas om en sån. Så hon sa att de hade såna på Lidl för 25 spänn, så hon skulle köpa en till oss om det fanns kvar. Så när vi var där i söndags så fick vi den. Å herregud va skön den är. Fast bäst är det ju om nån annan gör på en. Jonas har nog tröttnat på den, för han får göra på mig så fort vi är i soffan :) Igår somnade jag t.o.m. efter att han hållit på en stund. Jag tycker att man borde få en sån när man föds, det skulle vara en rättighet :)


Den ser inte mycket ut för världen, men den är guld!


Igår började jag och Jenny och planera lite semester. Vi ska ta med killarna till Skara sommarland. De har börjat med all inclusive så det ska vi boka. 2 dagars inträde, en natt i stuga och äta å dricka så mycket du orkar på alla restauranger för 870kr per person. Det är ju svin billigt. Så här ska det ätas, ska t.o.m. äta sockervadd som jag normalt är för snål för att köpa, för det är inte värt det de kostar. Så sen ska det svältas en vecka före vi åker så man kan äta massvis sen ;)

Skara here we come!

Välsignad

Jaha då har man blivit välsignad idag av prästen :) Var på dop, killen jag är ledsagare åt döptes idag. Kom på när jag var inne i kyrkan att senaste gången jag var där måste ha varit när jag hade skolavslutning i nian. Kan inte komma på att jag varit där efteråt. Å i såna fall är det typ exakt 10 år sen... Så jag borde väl ha varit där sen dess utan att jag kommer ihåg de. Nog för att jag inte är i kyrkan i första taget men det känns inte som 10 år sen sist :)

Nu ska de ätas och sen hem till svämor.


Härmed meddelas...

Att nu mera är Sabina en förlova kvinna. Det kan inte bli bättre :)

Våra ringar