Hon har ju fått alkoholism...

Den här reklamen gör mig förbannad, såg den på tvn förut: Röda fjädern alkohol. Om det är en sjukdom vad fan är då t.ex. cancer? Alkohol väljer man att dricka så är det bara! Den som sänker ett öre dit för den saken är dum i huvudet :) De ska hitta ett botemedel haha, stackare!

Kommentarer
» Helle

Men många många botar andra sjukdomar med alkohol, t.ex. ångest och blir därav alkolister för att man inte orkar söka hjälp. Så klart de ska ha en läkemedel oxå, eller rättare sagt botemedel. Så att de sen kan ta i tu med sin grundsjukdom som i sin tur orskade alkoholsimen ! ! ! ! ! !

2009-05-29 12:57:44
URL: http://detarsajasagerdet.blogspot.com
» Sassa

Ja visst hitta ett "botemedel" för då kan ju folk dricka alkohol hur mycket som helst utan att nån blir alkholist, å det är ju bra... Om folk bara kunde lära sig att dricka med måtta vore världen bra mycket bättre. Kan de inte ta itu med sin sjukdom från början utan måste dra på sig alkoholism också, så är det inget som säger att de orkar bli frika när de är nykta sen.

2009-05-30 22:03:41
URL: http://killersassa.blogg.se/
» Helle

Jo visst skulle den vara det, men tyvärr är inte alla människor lika starka och då kanske den lättaste vägen är att just ta t flaskan .. Men alkoholims är betecknad som en sjukdom, sen finns de vissa som kommit dit för de gillar att va fulla, andra gillar inte att vara nyktra ... Men de borde ändå finnas hjälp för de som verkligen vill komma ur sitt beroende men inte klarar det helt på egen hand. Vi har många patienter på vår avd som är där pga denna "sjukdom" och de finns flera ofattbara historier eller hur de tagit sig ur den. De flesta som jag möter, som tur är, är de som orkat ta steget ur o/eller fått hjälp av den medicin som finns idag på marknaden. Sen finns det alltid puckon som valt flaskan från första start för att det kanske var coolt, men jag tycker inte man ska dra alla över en kam ...

2009-05-31 00:15:51
» Helle

Jo visst skulle den vara det, men tyvärr är inte alla människor lika starka och då kanske den lättaste vägen är att just ta t flaskan .. Men alkoholims är betecknad som en sjukdom, sen finns de vissa som kommit dit för de gillar att va fulla, andra gillar inte att vara nyktra ... Men de borde ändå finnas hjälp för de som verkligen vill komma ur sitt beroende men inte klarar det helt på egen hand. Vi har många patienter på vår avd som är där pga denna "sjukdom" och de finns flera ofattbara historier hur de blivit så. De flesta som jag möter, som tur är, är de som orkat ta steget ur o/eller fått hjälp av den medicin som finns idag på marknaden. Sen finns det alltid puckon som valt flaskan från första start för att det kanske var coolt, men jag tycker inte man ska dra alla över en kam ...

2009-05-31 00:18:17
» Sassa

Självklart ska alla som vill komma ur det få hjälp det säger jag inget om, men jag kommer aldrig acceptera det som en sjukdom, för du väljer att dricka själv. För mig är det ingen sjukdom. Å jag kanske är skadad i mitt sett att se på det, men så är det för mig med en förälder som är alkoholist. Hjälp till alla som vill ha det absolut! Men nån sjukdom, nej :)

2009-05-31 09:36:41
URL: http://killersassa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback