Het lördag

Vilken het lördagskväll jag har. Sitter och väntar på att min kålpudding ska bli klar. Och sen ska jag hem till mormor en sväng. Man blir inte äldre än man görs va? ;)

Så lite, gjorde så mycket.

Tänk vad lite shopping kan göra för humöret. Är ju aldrig ute och går i affärer längre. Men idag tog jag och Jenny en roadtrip till Karlstad. Shoppade inte mycket, och typ bara på halva reapriset men som sagt de hjälpte :)

Nu väntar jag på att Jonas ska komma hem, så jag får se vad vi ska hitta på ikväll.

Trodde de hade löst sig...

Ppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!

Allt var så bra, allt hade funkat. Tills idag, tog av Doris tratten. Några timmar senare var det kört. Katterna rök ihop igen. Förstår inte vad som gick fel nu... Så nu bor Signe hemma hos mormor några dagar. Tills Doris sår är läkt helt. Kan inte ha Signe instängd mer och jag orkar inte sova på soffan. Fast det skär i hjärtat nu. Pratade med mormor och Signe går hemma hos henne och jamar. Det gör ont i mig när jag vet de
:(

Allt det här får mig att vilja bränna en massa pengar. Pengar jag inte har. Bara för att få må bra en liten stund. Men det går ju inte.

Därför ska jag trösta mig med att åka till Brattfors och umgås lite.

Fnöske

Feliway var ett mirakelmedel. Mina katter är sams. Allt är inte helt naturligt än, men så gott som. Å det bästa av allt, jag är tillbaka i min säng tillsammans med min älskling. Doris har fortfarande sin tratt, vet inte när jag ska våga ta av den, men det blir nog innan helgen. Då har hon ju så gott som ätit upp hela sin penicillinkur.

Idag har jag varit till Filipspa och fått helkroppsmassage och ansiktsbehandling. Fan va gött de va. Mer sånt till mig. Fast jag fick väl lite förmaningar om min hy. Tar visst inte så bra hand om den... :) Så jag får väl bättra mig så jag inte blir som fnöske när jag blir gammal.

Min födelsedagsfest blev riktigt rolig, tack till alla som var där
:)

I går var jag och A-K och hälsade på Cissi och Patriks bebis Lias. Gud så söt han var. Han är nog den minsta bebisen jag hållt i. Å så snäll han var. En sån bebis vill jag också ha om några år. För än är jag inte redo. Det är allt skönt att inte ha nå ansvar för mer än sig själv (ja, och katterna förstås då)
:)

Nu ska jag göra lite kontorsarbete.

Måtte de hjälpa...

Idag hoppas jag att räddningen kommer till mina katter. Ska ner till apoteket i eftermidda och hämta ut feliwayen.

Jag har fått börja sova på soffan. Doris klara inte av att jag går in i sovrummet. Då står hon bara och skriker. Och stänga in henne där går inte heller. Men hon är nöjd när hon och jag är tillsammans. Så därför sover jag på soffan tills mina sötnosar är vänner igen. Få se hur mör jag är imorrn efter en natt till på soffan och sen jobba 7-16...

Det gick bra hos veterinären igår. Doris fick lugnande och så tog de bort hennes klo som hon hade ont vid. Så nu har hon en klo mindre för alltid :) Hoppas bara att det inte blir infekterat nu, så vi slipper åka dit igen och få medicin.

Mormor tar Doris på lördag som tur är. Annars skulle jag inte kunna ha fest. Fast hur laddad för fest jag är nu med tanke på att jag inte kan slappna av är ju en annan sak
:)

Blir bara inlägg om katterna nu, men jag tänker inte på annat just nu. Det är otroligt jobbigt att ha det så här...


Tratt-Fia

Vill att allt ska bli som vanligt igen...

Mina katter är fortfarande inte sams :( Så just nu bor dom i olika delar av lägenheten. Signe den lilla stackaren är instängd i sovrummet.

Läste på en sida där en tjej haft samma problem. Det tog hennes katter 3 veckor att bli sams. Jag orkar nog inte ha det så så länge...

Men hoppas att få tips imorrn. Ska nämligen till veterinären med Doris, så de får titta på hennes tass. Vi har tur att världens bästa Jenny ställer upp och kör oss :) När jag pratade med dom i Ulvsby idag, så tyckte de iaf att det var bra att jag beställt de där lugnande medlet till katterna. Känns ju bra att de tycker att de är bra :)


Min första dag...

Min första dag som 26 år har varit helt okej. Skulle köpa snus åt Jonas när jag slutatde. Jag fick visa leg. Så jag är alltså en livslevande 26 åring som ser ut att vara yngre än 18. Bra eller dåligt...? De är frågan de...

Mina katter har blivit knäppa. Igår började de hata varandra efter en mindre missförstånd mellan dem. Så nu ligger de och bara morrar. Kommer nån av dem för nära så slåss de som det är på liv eller död. Doris ena tass blödde en del igår. Så idag har jag beställt ett medel från apoteket som ska lugna katter. 420 kr kostade de, katastrof men hjälper de så får de vara värt de. Fast jag får inte medlet för än på torsdag, så jag hoppas att de hinner lugna sig tills på lördag.


Min dag idag!

Jag tänker inte ha åldersnoja nå mer. Spar det till nästa år istället :) Idag känns det bara bra att fylla år! :)

Har bestället en födelsedagspresent till mig själv idag, hoppas bara att den passar. Tycker att de är lite svårt med storlekarna....


Smycke med pärlor


Nu ska jag fixa lite här tills alla nära och kära kommer i eftermidda.

Ja må jag leva, ja må jag leva!!!

Ingen lek...

Fy fan det är ju jobbigt att baka bullar. Det hade jag helt förträngt. Iaf om man står och gör degen med elvispen. Jag lär ha fått dubbelt så stora muskler idag eller rättare sagt jag är så jävla klen att jag garanterat kommer att ha träningsvärk imorrn. Fast det är ju rätt smidigt, det gick ju ganska snabbt och och mycket lätt. Förutom att mina armar dött nu då :) Ätbara blev de också som tur är :)

Ska ta med en påse till Max sen, och så ska jag bjuda jobbet imorrn med. Får inte plats med alla i frysen. Fast känner jag min sambo rätt så får jag väl gömma en påse till på söndag så det finns några kvar ;)

Mina buller, 53 st blev det :)

Super sund...

Många lovar ju så här när de blir nytt år att de ska bli nyttigare och hålla igen. Inte jag, jag har börjat äta en skål mandelbeskvier och nyponsoppa till frukost, precis som flingor och mjölk. Fast det här är ju mycket godare. Vet att jag snart måste sluta med den här ljuva frukosten, annars kommer jag se se ut som en snögubbe om några veckor. Men jag tror att jag bestämmer att jag får fortsätta så länge jag är 25. 26 åringar är nog inte så här onyttiga ;)

Idag ska jag baka bullar. Måste ha nåt att bjuda på när hela tjocka släkten kommer på söndag. Det vill säga mormor och mamma :) Det blir ingen tårta i år. Jag ska göra hallon och blåbärspaj istället :)

Grattis till Max idag som blir riktigt stor. Hela 7 år. De ni!


7-åringen

Jag har absolut ingen åldersnoja!!!! :P

Nu är det en vecka kvar. Jag har en vecka kvar att leva som 25-åring. Sen kommer jag aldrig mer att vara det. Utan en 26-åring. Får se hur det är att vara 26, det är nog en jättestor förändring ;P

Tycker inte om att jag ska lida av åldersnoja, de är inge kul... Måste väl försöka komma över det. Men det är inte lätt när man inte blir yngre :) Fast jag tycker ju om att fylla år egentligen, tycker om att få presenter ju :D

Nu är mitt hem julfritt, känns väldigt bra :) Fast jag har golven kvar, hann inte med dem igår.

Kollade på Björns dvd igår. Blev lite besviken på upplägget, lite var dubbelt. Men skrattade de gjorde jag allt
:)

Wiiieee vilket inlägg det här blev, men skyller på att jag har mamma i telefon som stör ;)

Vilken dag som helst nu...

Idag fick jag ingen post. Tycker inte om när jag inte får nån post. Det är alltid kul när nåt dimper ner oavsett vad det är. Jag går och väntar på mina csn-räkningar nu. Vilken dag som helst borde de komma. I år har jag fuskat. Jag har kollat upp hur mycket de är på via internet. Så om jag ska göra som förra året så är jag skuld fri för det här året i april. Jag kommer alltså vara urfattig ett tag fram över. Men det får det vara värt. Synd  bara för att man tjänade lite extra under jul, så ska de pengarna försvinna på en gång. Men är iaf glad och tacksam att jag klarar av att betala csn. Jag är så bra på att unna mig saker, så de är väl bra att komma ner lite på jorden och va super pank ett tag :)

Jag hade en dröm i natt... ska kolla upp de lite nu...

Det är inte så här jag gör...

Idag har jag gått mot mina principer. Vi stod på ICA och skulle komma på vad vi skulle ha till mat idag. Jag kom inte på nåt så Jonas föreslog Stinas kyckling. Något jag alltid brukar säga nej till. Men idag orkade jag inte. Så ikväll blir det "familjekyckling". Det är inte så här jag lagar mat... Fast det kan väl inte kallas matlagning :) Nåja, jag hoppas att det blir ätbart iaf :)

Jag har i några dagar chockat mig själv genom att läsa. Nu är jag snart klar med min gamla På andra sidan midnatt. Fast än att jag läst den på gymnasiet, men då på engelska, så kommer jag inte ihåg vad som händer. Men det är ju bara kul :) Nån som har förslag på vad jag ska läsa härnäst???

Det är så rött, så rött, så rött...

Okej, så jag brände mig i ansiktet idag när jag solade. Fast det visste jag att det skulle bli. Kände att jag skulle ha stängt av ansiktskanonen, men sket i det så jag får vackert skylla mig själv. Så nu syns jag i spegeln. Det är så rött, så rött, så rött...(Okej jag överdriver, så hemskt är det inte, men det är sån jag är. Jag ÖVERDRIVER) :) Å det var ju det här jag ville, synas i spegeln igen ;) haha

Jag syns inte i spegeln längre...

Efter jul insåg jag att jag behövde ett nytt databord. Mina datagrejer hade växt ur Mikael. Igår när jag vaknade messade jag Jenny och hörde vad hon gjorde. Så vi skull leka. Inte ofta det hinns med nuför tiden så det var kul. Från messandet hamnade jag vid datorn. Där diskuterade vi lite mer och jag nämnde att Ikea har rea nu. Så då ville Jenny dit, hon skulle ändå ha ett bilbatteri och det kunde hon ju lika gärna köpa i Kd. Så vi åkte iväg.

Jag hade en plan om att köpa en Mikael till och ställa bredvid gamla Mikael, så länge tills jag hittade ett databord som passade. För det var så passande att Mikael var med på Ikea rean. Fast väl på Ikea, hittade jag en nyhet, en Jonas. Så efter lite (mycket) över vägande, med mätande, samtal till riktiga Jonas och lite omflyttningar på Ikea kom jag på att jag skulle köpa skrivbordet Jonas. Sen att jag hade ett presentkort som täckte precis kostanden för Jonas var ju perfekt. Har saknat att ha ordentligt med plats, till alla min bråte jag måste ha på mitt databord. Å nu har jag ju två Jonas i mitt liv ;) Mikael ska få flytta till Erikshjälpen och sen hem till någon annan som vill ta hand om honom.

Min andra Jonas


Att få hem Jonas var inte en barn lek. Jennys skoda är ju inte super stor. Till slut fick Jonas plats, men jag är inte riktigt lika säker på att jag fick de :) Jag fick sitta så långt fram som möjligt med sätet och typ spikrak i ryggen. Mina knän var grymt mosade. Men vad gör man inte
:)

På vägen ur Karlstad krockade vi. Vi kom och åkte och vi såg en bil stå still och kolla sig om kring, sen när vi var brevid den så körde den. Jenny försökte hålla ut i kanten men pang sa det, så körde bilen in i Jennys vänstra framsida. Jennys bil blev bucklig, men tror inte att det blev nåt på kvinnans bil. Hon hade inte sett oss. Så kan det gå...

Idag har jag solat, det var grymt gött, höll på att somna. Måste bli mer solning framöver. Är så blek att jag inte syns i spegeln längre
:)

Nej nu borde jag kolla om det finns nåt uppigandemedel att köpa på hälsolivs. Är så trött nu för tiden att det inte är kul...

På pricken...

"Passar ni tillsammans?

Eftersom både Jonas och Sabina har Solen i Jordtecken kompletterar de varandra i allmänhet väl, särskilt vad beträffar materiella mål. Eftersom Sabina är arbetsam och Jonas tycker om att vara hjälpsam kan många praktiska resultat nås. Sabina kan ha en benägenhet att vara alltför diktatorisk och Jonas alltför underordnad."


Så sant, så sant :)

Samma som sist.

Jag sov in det nya året, precis som förra. Vad gör man inte om man ska upp och jobba. Hade iaf jätte trevligt fram tills jag åkte hem. Blev kanske lite för mycket smörgåstårta, marängsviss och chips och dip men fan va gott de var ;)