Jag ska sova in det nya året :)

Wiiieee för att va lite halvsjuk, nästa år kommer ju att börja helbra med en förkylning...not! :( Hoppas att det inte är ett tecken på hur 2008 kommer att bli :)

Men idag blir det smörgåstårta, det ser jag fram emot. Annars blir det jobb och sen hem och sova. Så vi hörs och syns nästa år då :)
         

(Ett nyårslöfte bara, annars brukar jag ju va emot sånt. Men mitt i år är att jag ska bli blondin igen).

148/152...

Idag följde jag med mamma och Monika till Billiga Niklas. Hittade jätte fint gardintyg till köket bl.a. Men de blev dyrt ändå, många saker för 20 kr blir tillslut ganska mycket pengar... Monika skulle ha en jacka till sitt barnbarn som hon skulle ha i stallet. Så jag fick lov att pröva den, de va storlek 148/152, och pinsamt nog så passade den. Så nu kanske man ska börja handla barnkläder och spara in en hacka :)

Imorrn ska jag göra smörgåstårta, mums
:)

Usch de känns som jag har feber, inge kul. Ska nog ta mig en dusch och se om de känns bättre efteråt.

ICA firar mig :)

Idag fick jag en lapp om att jag får hämta en tårta på ICA för att jag fyller år. Sånt gör mig glad :)

Köpte mig världens goaste morgonrock idag, tror jag ska börja bo i den
:)

Snart tvättstugan, måste bara äta först.

Jul, jul, jul...

De skedde inget mirakel i natt... Bläää!

God jul allihopa!

Jag passar inte i mörkt hår!!!

Det gör ont i själen, en gång i tiden var jag blond, men inte nu länge. Mitt hår är förstört och jag vill aldrig mer gå ut. Dumma hår!

Just nu 2...

Är mitt hår grå-blått och jag vägrar att färga de mörkt, vill verkligen inte!

Just nu...

Vill jag bara sova! Är så trött. Trodde jag skulle slippa julstressen, men icke. Jobbets fel!

Stor rensning...

Idag har jag rensat ur min garderob, de gör lika ont varje gång. För tänk om jag behöver de nån gång? Men de kommer jag antagligen inte, har jag inte använt de på flera år eller kommit i de på flera år så kommer jag nog inte att använda det igen...

Igår var jag och hälsade på Freja. Hon var så söt så. Va kul att träffa Karro också, vi ses ju högst två gånger om året nu om vi har tur. Så dumt att ingen av oss har körkort... Sen Örebro kunde faktiskt vara världens ände lika gärna, för de går ju inga vettiga bussar dit. Dumt!

Idag ska jag storhandla om min kära mor behagar komma hit nån gång. Måste ha lite bärhjälp, orkar inte bära hem allt själv.

Måste ta reda på om jag jobbar julafton också, eftersom de på jobbet aldrig hör av sig...

Hmm frukost kankse...

Ny...

Så nu är jag nyklippt och ny solad. De va inte riktigt lika kallt i solariumet idag, men speciellt varmt blev de ju inte heller. Måste nog hitta nån annanstans att sola. Kanske ska ta och testa solariumet man står i uppe på spat.

Fick mitt schema idag också, de va väl helt okej, men måste nog jobba en dag eller två extra. Jobbar på födelsedagen.

Nu en hård macka och te, försöker dra ner lite på maten.

En månad kvar...

Nu slog det mig, idag är det ju EXAKT en månad kvar tills jag fyller år. Måste verkligen göra nåt vettigt av min sista månad som ung! Dags att ta tag i livet nu! :)

Jobb en månad till på schema...

Wiiieee jag har fått schema till sista januari, ska hämta de imorrn. Så nu vet jag vad jag ska göra på nyårsafton, jag jobbar kvällen. Men jag har inte gjort nåt speciellt på nyår de senaste åren och förra året va inte speciellt kul så jag kan lika gärna jobba. Juldagen som är viktigast :) Fast lite "otäckt" ska de bli, har fått schema i en grupp jag inte varit i, så jag vet inte vart pensionärerna bor eller vad de ska ha hjälp med. Men de får väl lösa sig... Undrar om jag jobbar på min födelsedag? De gör jag säkert... Tänk nu kommer jag nog kunna planera saker, och slippa bli väckt kl 7 av jobbet :D

Snälla jultomten...

Ge mig honom i julklapp

image55   
Dave Annable

Tack på förhand
//Sabina

Back to the old days...

Haha att de ska va så svårt och ta sig utanför dörren. Har inte kommit iväg och solat än. Fastnade här vid datorn. Kollade på gamla kort, ojojoj säger jag bara. Va tvungen att lägga ut några på facebook för skojs skull :)

Skänker en tanke till mormor idag som ligger på operationsbordet. Hoppas att allt går bra, och att du hinner hem till jul!

Nu ska jag gå och sola!


Rymdkattensdag...

Idag fyller Anna-Sofia 25, ett stort grattis till henne från mig!

Nu ska jag försöka röva mig iväg och sola.

Vill ha en Magnus...

Idag har jag fikat med Jennie och Emilia. De va mysigt. Emilia var de vackraste jag sett på länge :) Duktigt gjort Jennie och Lars ;)

Igår kom jag ihåg att jag haft en katt som hette Magnus Karlsson (efter Magnus som hade voxpop, han var stor favorit han). Jag saknar Magnus, han var en mysig katt. Följde mig till postlådan och ibland hem till Cissi. Jag skulle vilja ha en ny Magnus. Nästa katt får bli
Magnus jr :)

Nu ska jag äta ägg, sen sova!

Ler för mig själv :)

Å va jag vill ut och skaka rumpa nu...lyssnar på musik så får mig att le. De tycker jag om :) Vill att de ska bli juldagen nu. Hoppas bara på att min klänning passar, vill verkligen ha den. Lite kärlek på de här nu bara... :)

Where have all the good men gone?

Jaha då var de tredje advent idag då, kom faktiskt ihåg att tända ljusen den här gången :)

Har firat mormor idag, och imorrn åker hon iväg till Karlstad för att operera knäna. Hoppas att hon hinner komma hem till jul.

Jobba imorrn, inte ett dug sugen, men de är ju ett måste...

Klippa mig på onsdag, de ser jag fram emot. Har ju väntat så länge. Å nu känns de som håret slutat växa. Hur ska de då kunna bli långt?

Bidde ingen solning idag som jag hade planerat, de va upptaget :(

Min plikt...

Så nu har jag gjort min plikt och röstat på rockbjörnen.

God morgon...

Fick världens trevligaste överraskning imorse...NOT! Upptäckte en fläck på tapeten vid elementet i hallen när jag skulle gå till jobbet. Trodde först att de var en katt som varit där och kissat. Men de kändes så fel, mina små änglar har aldrig varit nånstans utanför sin låda, och de ska de ha beröm för :) Så när jag tittade närmre, visade de sig att mitt element läckte för fullt. Jag hade ju inte tid med de, eftersom de va tio minuter kvar tills jag skulle börja jobba. Men då ringde jag världens bästa mamma som kom hit och ringde efter en reparatör, som kom hit och fixade de. Fast mamma blev lite snopen när hon ringde felanmälningsnummret och hamnade hos SOS. Hsb har tydligen telefonen kopplad dit på helgerna. Så på måndag ska jag ringa och säga till om min fläkt och min toalett så jag får de lagade också. De har varit trasiga sen jag flyttade in, men de har inte blivit av att jag fixat de eftersom jag trott att jag skulle stå för de själv, när jag måste stå för typ spis,  kyl och frys och så.

Nu får de bli mat, sen ska jag gå ner till mormor och äta nybakta lussebullar innan jobbet. Min snälla mamma har gjort dom till mig idag :)

Vill inte vara mig just nu...

Nu sitter liten Sassa med riktigt ont i magen och dåligt samvete. Följde med Janina ner på stan, hon skulle kolla på kläder. Hur slutade det? Dum fråga!!! Jo Janina köpte inget och jag tömde sparkontot och köpte jeans. Jag kan sitta och försvara mig själv hur mycket som helst med att jag inte hade några vettiga jeans och att de faktiskt va billiga, så att jag verkligen behövde dom. Men det hjälper inte magvärken när jag vet att jag är sjukt pank nu, och inte kommer få nå pengar nästa månad eftersom jag bara jobbat 4 dagar den här månaden. Tummen ner för mig!

Århundradets kallaste solarium...

Fy fan va kallt de va när jag kom in till solariumen. Där var de ingen värme på alls. Höll inte på att kunna lägga mig, kändes som jag la mig rätt på backen. Vilket inte är såå skönt den här tiden på året. De va knappt så solariumet hann bli varmt på de 27 minuterna jag låg där...Men va gör man inte för att bli lite fin :)

Det här går inte...

Jag måste ta tag i mitt liv och sola, har inte solat på över en månad. Mår inte bra som en blekfis... Att det ska va så svårt att komma iväg...

Brandy Silverbrook...

Jag är en dålig människa, jag har börjat äta grädde i maten varje dag. Riktig grädde alltså, den fetaste sorten. Hade t.o.m. i en skvätt i pås-såsen idag. I pås-sås ska de inte va grädde! Fy va jag är onödig!

Va de inte bättre än så här?

Så nu är jag som precis alla andra och har facebook. Men jag förstår inte tjusningen med det, jag förstår de inte alls. Får nog lov att byta hårfärg. Ska väl ge de en gång till, men tror inte att jag blir långvarig :)

Ingen rubrik....

Ojojoj vilken slödag jag har idag...när de finns så mycket att göra. Jag är en dålig människa :)

Vill att de ska bli den 19e så jag får klippa mig, har väntat så länge. Sen vill jag färga håret, men de är ju ingen idé att göra för än efter klippningen. Tänk om man kunde klippa håret långt, då skulle jag va glad :)

Så fort klockan slagit tolv...

Jag vill ha ett riktigt jobb. Och just nu skiter jag fullstädigt i vad de är för jobb, bara de ger en inkomst. Har iaf sökt två idag, så håll tummarna för mig.

Kanske borde göra nåt med mitt liv idag, går fortfarande i morgonrock och oborstat hår...inte så nice...

Längtar tills nästa år, kan de inte bli nästa år snart :) Så fort klockan slagit tolv så existerar inte 2007 nå mer, och de ska bli så skönt
:)

Skulle vilja leva...

Äntligen, nu visar de one tree hill på tvn igen. Jag är ju så dum och inte fuskar och kollar på programen via datorn, utan jag sitter snällt och väntar på 5an. Fick jag välja, skulle jag vilja leva i den serien ;)

Nu ica...

Va fan...

Nån måste ha bytt mitt lösenord till min blogg, kom inte in. Fick lov att skicka efter ett nytt lösenord för att komma in. Jävla pissmänniska!

Får mig i gång...

Party sugen tack vare Måns Zelmerlöw - Brother oh brother. Vill skaka rumpa och dricka en massa viiiiiiiiiiiiin!

Internetdejta

Spåtanten sa att åt mig att jag skulle börja ragga på internet, typ via nån dejtingsajt, men de törs ju inte jag. Vet inte om de är min grej... Fast de kanske är så man träffar nån nu för tiden? Så kanske nästa år :)

Nåt positivt...

De enda positiva med att fylla 25 är att jag kommer att slippa springa hos arbetsförmedlingen varje månad. De är grejer de :)

Äkta prinskorv gör mig lycklig,vad gör dig lycklig?

Jag är lycklig, och p.g.a. en sån ynka grej som äkta prinskorv. Var på julbord med jobbet idag. Julbordet är i en skolmatsal alltså = skolmats-julbord. Men gissa om jag blev glatt överraskad när de var äkta prinskorv, hade iskallt räknat med typ små grillkorvar. Stort + till julbordet blev de :D Sen janssonen kunde ses över, men den hade jag ju ändå inga förhoppningar om. Prinskorven är allt bäst på ett julbord. Men nu är jag bra glad att de är långt kvar till julafton. Fast än jag längtat och varit så sugen på julbord, så står de mig lite upp i halsen nu...

Färdig!

Så nu är julklapparna färdig inslagna. Men gud så jobbig långt det känns tills jag får ge bort dom! Ibland är de dumt att va ute tidigt :)

image54

Julkort...

Försökte få Grinchen i julstämnig förut. Dansade med henne till nån julsång. Hon svarade genom att gå och äta lite på min ny inköpta julstjärna :) Den är giftig, så hoppas den lilla elakningen får ont i magen ;)

Nu är julkorten skrivna, en början, nu fattas de bara frimärken och att jag ska posta dem. Har gått efter adresserna på eniro, så stämmer de inte får man skylla sig själv om inte mitt julkort kommer fram :)  Sen måsta jag bara lägga in att jag tycker att de är skittöntigt att man inte ska skriva Brattfors utan Filipstad.

Får se om jag kan komma iväg nåt till Karlstad i helgen, om inte annat lovar jag att presenten kommer på posten :)

Kanske skulle slå in julklapparna när jag ändå är i farten...

7,5%

Ikväll när jag kom hem hade jag fått min årliga julklapp från min bostadsrättsförening. Filipstads almenacka (som bara blir sämre och sämre för varje år). Fick även med en fin god jul hälsning. De som stod längs ner på lappen kunde de lika gärna ha skitit i och skriva, de förstöde allt. De ska höja min hyra med 7,5%. Jag bor inte billigt längre kan man lätt konstatera. Sen jag flyttade in här för mindre än 1 ½ år sen har de höjt min hyra med ca 400 spänn. Nästa år, när de höjer igen kan jag alltså inte bo kvar...

Grinchen är i mitt hem...

Jag har insett att jag som älskar jul så, har fått oturen att leva med Grinchen. Å jag kan säga att Grinchen är inte alls en grön, hårig gubbe utan min söta lilla svarta katt vid namn Doris, eller ja nu december ut går hon under sitt rätta namn, Grinchen. Hon måste hata julen. Hittills har hon förstört mina hyacinter, min adventsstake genom att dra ur all mossa ur staken och svamparna jag har i måste va rena godiset att tugga på. Sen har en vanlig ljuslykta fått ta stryk när hon ändå varit i farten. Jag ska få min mormors julgran, men frågan är om de är nån idé. Hon lär ju slita den i stycken... jag trodde att vår första jul tillsammans skulle bli lycklig...

Va kostar de att laga ett eluttag? Känns som de inte är de billigaste man kan råka ut för. Mitt i köket på väggen har dött. Får dödsdomen imorrn förhoppningsvis... Jag har inte råd!

Sen har jag lärt mig en läxa, aldrig mera shoppa dagen efter man varit ute, de är för jobbigt! Är man inte bakis blir man de när man sätter sig och åker bil några mil
:(

Till helgen kommer broder hem, har inte träffat honom sen han flyttade. han ska hem och firas. Lill-pôjken blir ju hela 22 år. Men min present har han redan fått. Den sitter så fint på magen nu så...Fast jag har ju inte betalat hela :) Men känner jag mig själv, hur pank jag är så kommer jag säkert att köpa nå mer till honom. Han är ju min svaga länk :)

Nu mat och potatis, är fortfarande bakis hungrig tror jag, sen jobba, bläää

Ska de va så här?

Nu har jag smakat 2 olika sorters pepparkaksdeg och ingen smakar som den ska. Jag vill att pepparkaksdegen ska smaka som den gjorde förr!

Nästa år är mitt år :)

Nu har jag spått mig. Är mycket nöjd :) Så nu är de bara att sätta igång och jobba lite :) Och alla mina kära vänner, se till att bjuda mig på fester, de är där jag ska hitta Mr Right ;)

Nu blir de soffan och lite pepparkaksdeg :)