7 saker

Jag har blivit utmanad av två bloggerskor Tanja & Maria så de är väl bästa att göra som de säger :) Fast jag tror att jag gjort den här en gång i tiden redan. Men det blir nog inte lika svar nu så :)

Regler
* Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.


1. Jag är rädd för grodor.
2. Jag går upp och kissar minst en gång per natt.
3. Jag har inte träffat min pappa på ca 3 år tror jag.
4. Jag säger alltid hejdå till Signe och Doris när jag går hemifrån.
5. Just nu shoppar jag alldeles för mycket för mitt eget bästa.
6. Jag funderar ofta på vad jag ska döpa mina framtida barn till.
7. Jag dyrkar One tree hill.

Okej, nu blev det nog inte så genomtänkt, men där är sju saker om mig iaf.

Hmm...vet inte om jag har sju att utmana... men utmanar Anna, Helena, Josefine, Karoline, Sandra, Sanna
Kom inte upp i sju men det får duga ändå :)

Katthimlen

Idag tror nog mina katter att de dött och kommit till himlen. Jag flyttade på soffan och plockade fram 14 kattleksaker (när jag flyttade på soffan sist ska vi nog inte nämna). Så nu har Signe och Doris inte varit stilla en minut sen dess. De springer runt med alla råttor och är överlyckliga :) Får nog börja med att dra fram soffan en gång i veckan och plocka fram grejerna åt dom, eftersom de är där de verkar hamna.

Första snön.

Jaha då var första snön här. Känns lite konstigt, hade inte räknat med det precis :) Fast det ligger ju inte kvar på backen. Vi får väl se hur det slutar :)

Kul post...

Fick just posten och ett brev från sjukhuset:

Bäste Sabina!
Det har kommit svar på Din ämnesomsättning. Ligger på gränsen. När du ska göra lungfunktionsundersökning att Du går till lab och kontrollerar upp blodvärdena igen.

Öh, vad betyder det?! Dumt brev tycker jag!


Jag kan också, när jag vill :)

Jag hade en bra namnsdag igår och det roligaste av allt var när jag kom till jobbet igår kväll och tog min lapp för att se vad jag hade att göra under kvällen. Då hade Ewa skrivit dit grattis åt mig. Det tyckte jag jag va mycket gulligt gjort :)

Fick min klänning igår, den som jag tänkt ha på Jessicas fest (Vet att jag inte tackat ja än Jessica, men det kommer, håller fortfarande på att planera). Men den var för stor :( Så nu ska mamma trolla lite och sy om den. Var ner med den till mamma igår. Jag beklagade mig att den var så stor upptill för att vara en 36:a. Då förklarade min mamma så fint för mig att det var bröst som saknades. För en med lite mer skulle den nog inte vara för stor. Så sant så sant :) Hoppas iallafall att mamma får ordning på den, annars måste jag nog snart få panik vad gäller kläder.

Från mamma gick jag till apoteket. Var dags att plocka ut p-pillren igen. Men tro inte att jag fick mina vanliga, nej jag fick en billigare sort. Känns inte så säkert... Tror att de är från Tyskland eller nåt för jag fick lite små panik när jag öppnade och kollade på dom. Jag ska äta dom på MA, DI, WO, DO, VR, ZA & ZO. Öh vilken dag är vilken?! Som tur när jag började panika lite så vände jag på kartan och såg att de tryckt dit extra på baksidan de svenska dagarna. Tack för det :) Sen kom panik moment 2. Tänk om jag går upp en massa i vikt nu. Har ju gjort de förr när jag bytt sort. Och för en gång skull i mitt i liv är jag skapligt nöjd med min kropp. Jag orkar inte lägga på mig 5 kg till. Får väl börja banta i förebyggande syfte nu då, ner 5 kg så kan jag slappna av sen om jag går upp 5 kg sen :) Å börjar jag inte äta dom, är väl risken väldigt stor att jag blir tjock ändå, fast på ett annat sätt. Om de här pillren inte funkar, kan jag skicka ungen till Tyskland då, och stämma apoteket?
:)

Har varit lite duktig nu på morronen. Vanligtvis brukar jag aldrig göra nåt de dagarna jag jobbar kvällen. Jag sätter mig vid datorn när jag vaknat för att sen hamna framför tvn. Så står disken kvar till Jonas sen på eftermiddag när han kommer hem. Inte schysst. Så idag när jag vaknade så sket jag i datorn och tvn. Jag tog tag i kattlådan istället, skurade ur den och var duktig. Det drog med sig mer jobb, så jag torkade av golvet i duschen och min hylla. Å vad hittade jag där om inte mera jord haha. Efter det tog jag tag i mega disken. Så nu kan Jonas komma hem och bara ta det lugnt sen, och vara glad över att han har sån snäll och duktig flickvän :P

Grattis till mig

Idag är det min namnsdag :) Fast det firar jag ju inte, fast ett grattis till mig själv kostar jag iaf på med :)

Ikväll ska det jobbas, och alla andra dagar under veckan förutom söndagen. Skulle egentligen ha varit ledig på onsdag också, men fick ett extra pass. Lika bra att jobba, måste ju ta igen min frånvaro från i fredags.

Jag tycker att det är dumt att mina linser inte finns på internet. Nog för att jag ändå oftast vill vara duktig och undersöka ögonen (Å det har abslout inget att göra med att jag har den sötaste optikern i världen ;)) för att vara säker på att allt ser bra ut och att jag har rätt styrka. Men nån gång skulle jag också vilja fuska...men det går ju inte...

Signe har fått sin sovpåse. Men den stackarn har missuppfattat. Hon ligger uppe på den. Men skit samma, hon älskar att ligga på den och huvudsaken är att hon använder den :)

Signe


Nu vill jag ha min post, dumma sega post som inte kommer!!!

Saknar lillebror

Har min bror och Alexander på msn nu, i webbkameran. Är lite kul att kolla på dom och lyssna på allt strunt ;) Hade inte tänkt sitta vid datorn, men nu är jag glad att jag pallrade mig hit :) Fast jag blir ju att sakna broder lite nu när jag ser honom. Måste åka och hälsa på honom, jag är dålig på de :(

Känner mig nästan frisk nu, fast jag märkte idag när jag var barnvakt åt Kim och Max att alla krafter inte riktigt var tillbaka. Tog med dom på storhandling, och de skötte sig så bra så
:)

Nu ska jag kolla om jag hittar de jag vill ha i julklapp av broder på nätet. Han vill att jag ska va med och bestämma själv, så det inte blir fel. Smart han :) Själv är jag ju klar med alla mina klappar nu, och mammas blev skit bra :)


Turnén 2008

Fan va bra de var igår, alla fyra. Skulle kunna gå på dem igen & igen & igen. Skrattade som en tok, trots mitt halsont. Känns lite konstigt och overkligt att man sett dem i verkligheten nu, nästan som en dröm. Å Björns armar, vilka armar, jag gillar sånt! Ska definitivt gå på sånt fler gånger , helt klart värt pengarna :)

Roligast i världen


Fick lov att bli hemma från jobbet idag, orkade inte gå med mitt halsont och huvudvärk. Sen får jag väl lov att tänka på pensionärerna. Man vill ju inte ta dö på nån :) Känns iaf mycket bättre nu, men det är väl tack vare panodilen. Sen är planen att det här ska vara sista dagen. Räknar med att vakna pigg som en lärka imorrn ;)

För imorrn bitti ska det tvättas och så kommer Kim och Max, eller ja iaf Max. Kim brukar vara hemma och leka nu för tiden. Ska vara barnvakt en sväng på förmiddan/dagen medan Jenny jobbar.

Nu vill jag att min pojke ska sluta så han kan komma hem och mysa med mig :)

Björn here I come...

Jag tror att jag håller på och bli sjuk!!! :( Kände av halsen lite igår ikväll och så på natten vaknade jag med västa värken. Så nu känner jag mig så där lagomt frisk med en hals som känns ordentligt. Typiskt när jag ska på Björn. Men men inget kan stoppa mig, de får bli en massa panodil så ska allt det här gå. Hur jag mår imorrn, de får jag ta imorrn :) Nu måste jag välja kläder, ska ju åka med bussen kl14.00.

Page-brud igen.

Jag har klippt page igen. Är riktigt nöjd, det är så mycket bättre än det tråkiga jag gick med till frisören :) Nu ska bara luggen sparas ut. Känns lite ovant att ha kort i nacken igen :) Bjuder på några mindre lyckade bilder, men iaf så ni får se på ett ungefär hur det blev. Tycker inte att frisyren får riktig rättvisa men ändå.

Moi 1
 
Moi 2
 
Moi 3 

Förresten, imorrn ska jag på Björn :D

Jag ska tydligen börja brodera igen.

Jonas har tröttnat på att jag är så rastlös i soffan om kvällarna. Så han mer eller mindre tvingade mig att sätta mig vid datorn för att hitta nåt att göra som jag tycker om. Det enda jag kunde komma på som jag vet att jag kan var att brodera. Så nu har jag köpt mig en tavla. Vi får väl se hur det går, var ju hundra år sen jag broderade nåt sist och jag har aldrig broderat på annat än vit bakgrund. Tror det sista jag gjorde var till Jessica i julklapp på gymnasiet :) Den här bidde det nu iaf:

Mitt kommande kvälls pyssel

Egentillverkning...

Gjorde min egen julklapp till mamma, hoppas att den blir bra :)

Jag=duktig

Imorrn ska jag vara duktig och jobba extra bara så ni vet :)

Får det vara så här trist väder?

Idag överväger jag att inte gå ut alls. Idag är det nog den tristaste höstdagen någonsin :) Men lär väl ut sen en sväng när Jonas slutat, vi måste handla.

Min post har börjat komma sent, det uppskattas inte :( Har de skämt bort mig med att jag får den innan klockan 10 så måste de ju fortsätta med det, eller iaf förvarna mig
:)

Den här veckan vill jag att den ska gå fort. Får gärna bli nästa måndag på en gång och lön :) Fast ett stopp på torsdag är ju nödvändigt, för då ska jag på Björn Gustavsson. Eller ja det är väl inte bara han jag ska på men det är han som räknas :) Hoppas att han är lika söt i verkligheten nu
:)

Köpte en till julklapp till Jonas igår. Jag är så duktig på att köpa julklappar ;) Fast de borde vara mamma jag köper till, det är ju henne jag måste ha nåt mer till. Men jag vet inte vad jag ska köpa till henne... Kanske kan googla fram nåt.

Nej lite frulle kanske...

Oj va smal du är!

Om alla tanter var som den igår, då skulle jag kunna jobba gratis ;) Hon tittade på mig och sa: "Oj va smal du är!" Jag blev rätt paff :) Nu är jag ju sån att jag inte kan ta åt mig och jag tänkte att det finns de som är smalare. Men det sa jag inte, jag bara log tillbaka :)


Tanja håller på och gör en ny header åt mig nu, väntar med spänning
:)

MM?

Sitter och funderar på om MM börjar komma rejält eller om jag bara är hungrig. Kanske är lite av båda :) Vet iaf att jag är stressad. Tvättar för fullt, som tur är fick jag börja tidigare, måste få hem tvätten till mormor med, eftersom jag tvättar åt Dennis. Och han hinner inte hämta tvätten innan jag börjar jobba. Sen måste det dammsugas eller jag egentligen storstädas, men det hinns inte idag. Så måste jag duscha och äta, fixa skjuts fram och tillbaka till Jennys plastparty (som jag inte har råd att handla på) och sen efter det jobba. Ingen som vill byta dag med mig, för jag vill då inte ha min.


Köpte julklapp till katterna igår. Det är ju ett måste. Fast jag tror mest på att det är Signe som kommer att använda den.



En kattpåse


Nej testa att äta få se om humöret blir som det ska, eller om det helt enkelt är MM som är igång...

Det känns bättre nu.

Har bestämt mig för att skicka tillbaka boken, det känns bäst så :)

Lite ångest...

Jag satt här nu och tänkte på vad jag gjort idag med mina pengar... Började få lite ont i magen om vad Jonas egentligen skulle tycka. Så jag tänkte att jag tar den fega vägen och messar han. Lättare än att säga det när han kommer hem. Så jag drog iväg ett mess:


S: Du.. Det kom en och sålde årsböcker. Jag kunde inte säga nej... Så nu har du nåt att läsa på kvällarna. Puss


J: Va är det? :) Puss


S: En tjock jätte fin bok om en massa som hände 2007. Den verkar intressant. Den kostar 800kr, men det är gratis avbetalning. Puss


J: Vaaaa?


S: Men jag kan inte säga nej när det kommer folk så där :( men jag kan ångra mig och skicka tillbaka den. Puss


J: Nä ja vill se lite i den först ;) Puss puss


S: Okej :) Då får du bestämma sen då efter det. Puss


J: Ja men vill du ha den så är de väl klart att du får köpa den :) Puss



Ser ni va fint jag försökte sälja in den genom att skriva att den är tjock och verkar intressant och att det var gratis avbetalning haha. Sen kände jag att det var lika bra att fega och erkänna priset via mess med :) Men det verkar ju som att det gått bra, så nu får magontet gärna släppa. Fast nu kanske det är mitt samvete mot plånboken som känns... :)

Aha årsbok

Hur säger man nej till nån som kommer in i ens hem för att sälja nåt? Jag kan då inte! Det kom en Jerry för en stund sen och knackade på. Han sa att han var från Bertmark. Vilket jag inte hört talas om. Så jag trodde först att det va nån undersökning. Det visade sig att han ville sälja en årsbok till mig. Vad hände? Jo han sålde 5 böcker till mig. Eller ja jag fick en nu, så kommer de andra årsvis sen. Som tur var, var de inte så dyra och man fick ta på avbetalning. Å de verkade faktiskt ganska intressanta, lättlästa. Det var mycket fina bilder i. Hur jag nu ska förklara det här köpte för Jonas det vet jag inte än... Får väl skylla på att jag tänkte på honom och att han tycker om att läsa på kvällarna. Måste ju erkänna att de är smarta som kommer hem till en, och inte ringer. Det är så mycket lättare att säga nej på telefon. Så nu är det väl bara att hoppas att jag kommer och bli nöjd med mina böcker...


Min nya årsbok

Inte imponerad...

Jag är inte imponerad av Ullared. Det är för jobbigt att åka dit för det första. En buss full med kärringar som strir allt från bögarna i lyxfällan till hemtjänsten. Det gick inte att undgå att höra dem. Sen vetto sjutton om jag tyckte att jag fick såå mycket för pengarna, två pappkassar och tre plast för 3000, är det så billigt? Köpte iaf både julklappar och födelsedagspresenter åt Kim och Max, julklappar till Dennis och en klapp till mamma, så där måste jag ha nå mer sen. Sen fick Jonas en hel del kläder. Jag köpte mig en snygg tröja på barnavdelningen. 170 passar ju perfekt. Fick mig en vinterjacka också, fast på damavdelningen då :) Är inte helt hundra på färgen, men den får duga! Sen blev det ju några julprydnadssaker. Men det fanns inga grejer till julgranen, eller nästan nå julgardiner det var dåligt!!! Så vi får väl se om det blir nån mer tripp dit, inte på ett år iaf. Måste glömma bussresan först ;) Nu ska jag packa upp allt, orkade inte det i går kväll.



Jag och Jonas i Ullared, med vår vagn och Jennys. Jag ser inte ett dugg sliten ut ;)
   
Jag full som en kastrull hemma hos Jenny i lördags :)
   
Jag och Jonas hemma hos Jenny.

Jag fick den!!!

Tänk va saker ska krångla, det har tagit mig evigheter att komma in på både mailen och här på bloggen. 50 spänn på att det här spars väl inte ens när jag är klar... (mycket riktigt, sidan kan inte visas, dumma internet, men jag ska lyckas spara!!!)


Jag fick klänningen på tradera, den jag helst ville ha. Eller inte den jag bjudit på, för det var nån Tobbe som började bjuda över. Så vid 300 blev jag sur och satte mig och kollade efter en annan. Å då hittade jag samma klänning fast billigare och köp direkt. Så jag slog till och nu är den min för priset 179kr. Hoppas verkligen att den är så bra som jag tror nu. Den ska eventuellt kortas av för att passa min längd.


Min favvo på tradera



Imorrn ska det shoppas matsäck för Ullared, längtar så.


Å jag blev full som en kastrull igår. Som tur är kommer jag typ inte ihåg nåt. Jonas har vär påpekat en eller två gånger hur jobbig jag va haha.



Mer kvinnlig eller mer manlig?

Mer kvinnlig eller mer manlig? Vem är du???

Min manliga sida:
[X] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[  ] Ätit en blodig stek?
[X] Läst en biltidning?
[X] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[X] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[X] Skött grillen under en grillfest?
[  ] Läst en bok av Jan Guillou?
[X] Läst ett nummer av slitz?
[  ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känna sig uppskattad?
[  ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[  ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[  ] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[  ] Sett alla Die Hard eller Rockyfilmerna?
[X] Diskuterat bröst?
[  ] Gjort lumpen?
[  ] Läst nick hornby?
[  ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[  ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[  ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[X] Lagat någonting på egen hand?
[X] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[  ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt:  9/22 poäng

Min kvinnliga sida:
[X] Köpt en hårfön?
[X] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[X] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[X] Pratat känslor?
[X] Tänkt på att matcha mina kläder?
[X] Berömt en person av kvinnligt kön för sitt utseende?
[X] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[X] Funderat på namn åt mina barn?
[  ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[X] Druckit Cosmopolitan?
[X] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[X] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[X] Känt mig sugen på en kopp te?
[X] Känt glädje över att få blommor i present ?
[X] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[X] Blivit arg utan anledning?
[X] Gråtit efter 9 fyllda år?
[  ] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[X] Pratat skvaller?
[X] Varit arg/sur utan att tala om det?
[X] Kramat en kille?
[X] Dansat?
Totalt: 20/22 poäng

Jag är definitivt en flicka :)

Vin ikväll...

Ikväll blir det vin. Nåt jag inte dricker allt för ofta nu för tiden. Tror att jag bara druckit 4 gånger sen jag träffade Jonas. Lite skillnad mot förr de, när det typ var 4 gånger i månaden haha. Fast om Jenny dummar sig åker jag hem på en gång ;) Sitter och laddar med lite musik nu, ett måste för att komma i stämning.


Ska snart laga mat, snor Miccis idé om potatisgratäng. För det var hundra år sen jag åt, minst
:)


Så vi får se om det blir nån fylleblogg sen...

Svår inhandlingslista...

Sitter här och försöker fördriva tiden lite innan jag ska börja tvätta. Var ner i källaren och kollade om jag kunde börja tidigare, men icke.


Så vad fördriver jag tiden med då... Jo jag har fyllt i min nya almanacka jag fick av jobbet igår, för nästa år. Sen försöker jag mig på en inhandlingslista till Ullared. Men jag vetto fan vad man ska tänka på :) Julklappar vet jag ju, och som tur är så ska jag ju bara ha nåt till mamma, Dennis, Kim & Max. Har en liten plan till mamma och Dennis, sen får jag väl improvisera där nere åt Kim och Max. Skulle nog vilja ha nåt som aktiverar dem, så inget dataspel eller nån dvd alltså :) Fast Jenny får väl säga sitt där nere och ge förslag ;) Hade en liten julklapps-diskussion här om dagen med Max, han undrade om jag var jultomten, när jag frågade vad han ville ha. Men förklarade att jag åker till tomten och köper nåt av han, eftersom han har så mycket. Så Max önskade sig den största, längsta, högsta radiostyrdabilen. Vi får väl se vad det blir med den saken
:)


Fick en utav klänningarna på tradera :) Fast den jag helst vill ha går ut den 12:e så vi får väl se hur det går...


Klänningen jag köpte för 49 kr



Nej bege sig mot tvättstugan kanske...

Söta klänningar

Jag har hittat söta klännigar på tradera + en väska. Hoppas att jag får dom :) Ska nog spana efter skor nu också.

Kalas på G

Om en vecka är jag i Ullared nu :) Pinsamt att man ser fram emot att åka dit. Kommer inte ihåg hur det var riktigt, så jag kanske blir jätte besviken när jag kommer dit.


Fick inbjudan till 25-års kalas idag. Kastade mig på telefonen och ringde jobbet. Ingrid sitter där nu och gör schemana för nästa period. Så jag hörde om det gick att önska ledigt då. Verkade gå bra, men jag tar inte ut nåt i förskott för än jag har schemat i handen. Kan åka på att jobba söndagskvällen eftersom det egentligen är min jobbhelg, så jag får väl inte vara fullast på stället bara :)


Nu ska det kokas gröt till lunch, bidde sugen på mannagrynsgröt :)

Livet hatar mig till och från...

Igår tänkte jag på nåt jag ångrar. Jag satt och funderade på jobbet varför tråkiga saker händer vissa människor, och vissa andra klarar sig helt perfekt. Jag är en sån människa som ibland får fan av livet. T.ex. mina mobiltelefoner går sönder, jag får sjuka räkningar på över 3000 som jag inte ens ska betala, pojkar dumpar mig när jag fortfarande är nykär och tror att allt är bra osv. Kanske det är för att jag tror på att gör man nåt dumt så kommer det tillbaka och biter så jävla hårt i röven som det bara går. Fast hur mycket dumt gör jag då egentligen kan man ju fråga sig... Men igår nu då så var det dags igen. Antagligen har jag gjort nåt dumt som skulle betalas för. För när jag skulle duscha lite snabbt innan One tree hill, så jag plockade ur tvättkorgen som vanligt ur duschen. Som tur var hann jag undan för vad händer inte, jo hela min badrumshylla kommer fallandes över toaletten. Tvättkorgen måste ha fastnat i golvmoppen som i sin tur satt fast i hyllan och drog med den. Där stod jag med flaskor i hela badrummet och inte nog med det, hela badrummet blir fullt i jord också. Jag har ju en blomma högst upp på hyllan. Så hela min toalett fylldes av jord och alla mina örhängen. Så tänk på det nästa gång ni ser mig med örhängen, att dom har jag förmodligen fiskat upp ur min toalett. Just nu känns det som att hela mitt badrum alltid kommer vara lite jordigt, för hur mycket man än torkar så kryper det allt fram lite. Kan säga att det blev ingen dusch innan OTH.


Men men idag fick jag ju äntligen fingrarna ur då och köpte jord och planterade om blomman i badrummet och mina övriga blommor som behövdes planteras om. Planterade t.o.m om Jonas älskade kaktus, som man skär fingraran av sig på bara av att titta på den :) Så nu är även mitt kök lite jordigt, för jag är ju lite fumlig av mig :)



Bjuder på ett kort av mitt badrum, den här bilden ser iofs bättre ut än det var :)





Första klapparna fixade...

Nu har jag haft mina pinglor Micci & A-K på besök. Dom var gulliga och hade med sig en inflyttningspresent. Tack så jätte mycket! Var kul att det kunde komma båda två. Man ses ju alldeles för sällan nu för tiden. Men det är ju så det blir tyvärr. Jag bjöd på mega kanelbullar från Konsum. Hade velat baka själv, men det har jag inte hunnit.


Imorrn kväll ska vi köra hem Dennis. Inget jag ser fram emot eftersom det tar sån tid, och att det blir så sent jämt. Han kan ju inte åka hem för tidigt heller, tråkmånsen :) Han har allt tur som har en så snäll syster
;)


Ikväll ska det jobbas. Hoppas på att det blir en lugn kväll.


Köpte julklapp till min bejb igår. Hoppas att den blir så bra som jag vill att den ska bli. Lika bra att få sånt där överstökat. Nu är Jonas och mormor fixad. Resten av julklapparna ska köpas i Ullared, hoppas jag, det är planen iaf.


Nej vila en halvtimme innan jobbet kanske...


Min inflyttningspresent från A-K och Micci

Hur natulig är du...

Snubblade över den här listan när jag var ute och blogg-snokade, måste ju testa hur natulig jag är :)


Hur naturlig är du?


Du har....
(X) Mascara över 100 kr
(X) En plattång
(X) En locktång
( ) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
( ) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska                                                  
( ) Läppglans över 100 kr
(X) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(X) Bodylotion
(X) Parfym över 300 kr
 Summa = 6


Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag, det är väl mer eyeliner :)
( ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
(X) Klipper dig varannan/varje månad
Summa = 1

Du har...
(X) Tonat håret
(X) Färgat håret
( ) Hårförlängning- har haft
(X) Piercat dig
(X) Tatuerat dig
(X) Tagit hål i öronen
Summa = 5

Totalt: 12

0-10 Naturligtvis naturlig tjejen!
10-15 Konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20-25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast


Jaja jag blev ju inte en fryst jordgubbe eller barbiedocka iaf :)