Lite mera jul

Det blev ingen sväng på stan, eller jo fast inte i den här stan. Vi åkte till Karlstad istället. Så nu har jag äntligen köpt mig (eller ja, Jonas har köpt mig) en halmgris. Har kollat på dem i hur många år som helst. Men nu hittade jag tydligen den rätta. En liten att ha i en blomkruka (Det är inte damm på krukan på kortet, utan vitpeppar för Doris skull. Fast eftersom det är hemma hos mig skulle det lika gärna kunna vara damm). Sen hittade jag en sjukt stor snöglob, men den var alldeles för dyr tyvärr. Men en sån stor skulle man ha...

Nöff nöff


Sen köpter jag ett sånt sött luciatåg :)

Mitt luciatåg


Vi stannade till hos familjen Bedoire-Nilsson idag. Gustav hade blivit riktigt stor, snart större än pappa :)

Nu ska jag kolla om jag fortfarande leder auktionerna på tradera och sen kolla till hasselbackspotatisen.

Julfint

Nu är mitt hem julfint. Pyntade och satte upp gardiner i fredags. Som tur var så tog jag mitt förnuft till fånga och gick och köpte min nu finaste julgrej. Kollade på en vitgran på Bergwalls i torsdags, men snålheten slog till så jag köpte den inte, trots 30% rabatt. Men så på fredagen kom jag på att jag skulle ha den. Tur för mig att den fanns kvar, för den är helt otroligt fin när man tänt ljus i den (vilket inte syns så bra på kortet, men ändå).

Min fina gran

 
När den är tänd


Igår var jag med mamma, Robin och Amanda till Billige Niklas. Fyndade en del. Men blev besviken på att de hade så dåligt med julgrejer. Köpte iaf ett par termobyxor för 40kr. Fattar inte hur de kan sälja så billigt, men inte mig nåt emot :) Köpte en matta till hallen med för 40kr.

Jag och mamma kom på att vi skulle baka lussekatter när vi kom hem, så det gjorde vi. Men eftersom ingen av oss äter russin så har vi pärlsocker på istället, de blir mycket godare
:)

Våra lussekatter


Idag ska jag och Jonas ner på stan, de är skyltsöndag + att de är kattens dag så vi ska gå en sväng till djuraffären.

Mallig!

Usch va jag är hungrig. Å ingen mat blir det än. Jonas har åkt till Asphyttan så jag får vackert vänta ett tag till innan jag får mat.

Måste visa er vilken fin present jag fick igår. Den passade mig perfekt, eftersom jag samlar på "snö-glitter-glober" och hatar grodor. Tack så jätte mycket Jenny.


Min fina groda


Idag kan jag vara lite mallig. Var hos en tant som tyckte att jag är bra och ordentligt. Alltid lika kul och höra. När sånt händer gillar jag mitt jobb lite mer än vanligt :)

Bad Jonas smörja in min rygg igår. Så jag la mig vackert på mage och väntade. Kände att han började ha på hudkräm, efter en stund frågade jag vad han gjorde, eftersom han aldrig slutade ha på hudkräm. Då svarade han glatt att han gjorde en gubbe. Han fick ta kort på den, för jag ville ju se. Sen fick han smörja in mig en halv evighet för det blev rätt mycket
:)

Fin gubbe va :)


Ute i god tid som vanligt...

Nu har jag skrivit mina julkort. Allt för att slippa diska :)

Jag har tur som har dig till bror!

Jag har världens bästa bror!!! Jag får den klockan jag ville ha i julklapp av honom. Fast jag sa att det skulle vara kombinerad julklapp och födelsedagspresent eftersom den är så dyr. Den klockan räcker t.o.m för nästa jul och födelsedag :) Nu kommer jag vara glad hur länge som helst :) Jag hoppas verkligen att han kommer att tycka om mina julklappar lika mycket. Det här ska jag fira med lite papparkaksdeg tror jag ;)

Äckligt skakis...

Idag kan jag nog konstatera att jag inte tål bricanyl nåt vidare. Var upp till sjukhuset idag för att ta ett prov för struman igen och så skulle jag på en spirometriundersökning. Fan va jobbigt de var. Trodde lungorna skulle spricka. Efter halva undersökningen fick jag ta bricanyl för att jämföra resultatet med och utan medicin. Men nu i efter hand önskar jag att jag hade sluppit de. För usch hur jag mår nu. Är helt skakis i kroppen. Måste jag ha medicin sen då ska jag allt se till att få nåt annat.

Nu ska jag kolla om mitt lönebesked kommit.

Snart lite ledig!!!

Snart är det dags att gå tillbaka till jobbet. Delad tur idag. Men de verkar iaf som jag slipper jobba de nästa period :) Å efter ikväll är jag ledig i två dagar. Det ska bli såååå skönt. Jobbar bara tre dagar till veckan om jag inte tar nåt extra pass då. Kanske borde de för ekonomins skull.

Har köpt pepparkakasdeg nu. Så förhoppningsvis ska de bli pepparkakor imorrn
:)

Nu måste jag snart göra i ordning videon, så Jonas kan spela in OTH åt mig ikväll. Får rådjur ikväll när jag slutar så jag har nåt att se fram emot. Det är goa grejer de:)

Snälla jultomten...

I år önskar jag mig av jultomten:

Box 1991-2008  

Modellen som jag vill ha... 

Bonniers trafikskola 2009 
En vettig skrivare 
Alla avsnitt av OTH 

Massage, ansiktsbehandlig, ja tack :)

De jultomten inte hinner köpa till jul kan han få spara till min födelsedag ;)

Andy hjärta jag

Jag har just suttit och lyssnat på min bror på radion. Han var med och var sportkommentator under en match i P4 Örebro.

Har hittat en ny sak till mitt badrum, en Andy. Den ska köpas när jag fått lön.

Hoppas på att jag blivit lite piggare nu. Men det stora testet återstår väl nu undrer veckan när jag bara är ledig på torsdag...

Nu One tree hill, sen koka soppa.

Min nya förvaringsmöbel till badrummet.

Rent...

Idag har jag städat, de ni! De händer inte allt för ofta de. Duschade t.o.m. av blommorna. Så nu förtjänar jag att inte göra nå mer idag. Det jag tycker om att göra mest nu för tiden :)

Ute på en hopplös klockjakt...

Usch va jag känner mig seg. Allt jag vill göra är ingenting. Men det går ju inte. Ikväll ska de jobbas :( Skulle ha kunnat blogga om hur mycket som helst nu i flera dagar, men har inte orkat eller känt nån lust för det. Några saker som iaf hänt är: Båda mina missar har fyllt år. Jag har varit med A-K i Karlstad på ljusparty (och att vi tog oss igenom de var nog ett under, så som det "krånglade" haha). Varit hos en arbetskamrat på sexparty. Det var riktigt kul. Kanske kommer styra upp nåt sånt själv i framtiden.

Har suttit en stund och letat klockor på nätet. Ska ju få en av Dennis i julklapp. Han vill att jag ska välja ut en själv så de blir rätt. Men hur lätt är det när man bor i Stasserland där det typ finns en butik med klockor... Sen att hitta en på internet är ju värdelöst. Även om man söker på billiga klockor får man typ inte fram nåt under 1000-lappen. Det är inte billigt för mig. Det räcker allt att lägga ut 300-500 på en klocka. Har iaf hittat modellen jag vill ha:
Modellen som jag vill ha...Så nu gäller det att hitta den i en mycket billigare variant :)

Lyssnar på nya favorit låten just nu
Darin ft. Kat DeLuna - Breathing Your Love det är en låt som skulle kunna få party-prinssesan-Sassa att vakna till liv igen. Eller ja den får ju det, blir riktigt sugen på att gå ut när jag hör den :) Men det blir de inge med :)

Kollade äntligen på Sex and the City filmen igår. Bättre sent än aldrig ;) Är så glad att den var som jag ville. Var länge sen jag såg en bra film känns det som. Den ska jag kolla på om och om igen :) Den fick mig att bli lite sugen på att bli sambo, förlovad, gift och skaffa barn nu på en gång haha. Vem hade trott att singel tjejerna i New York skulle lyckas med nåt sånt. Fast de är väl inga singeltjejer längre och det är ju inte jag heller så :)

Nej nu ska jag fixa favvo låten som ringsignal.

Kan nog bli gråhårig för mindre...

Sitter och försöker lägga mitt schema för nästa period, men fan va svårt det är. Är första gången jag ska lägga själv och det är fan inte lätt att få ihop så man jobbar de timmar man ska, inte får för många dar i rad och helst var annan helg ledig. Jag får inte ihop det helt enkelt... Får förklara för Ingrid att jag inte är så bra på de här :)

Var på pluskväll igår på apoteket, segt var det. vetto sjutton om jag går nån mer gång. Men fikat var gott och påkostat
:)

Nej börja med lunchen till pojken kanske...

Latmasken nr 1

Idag blåser jag inte håret, därför att jag orkar inte öppna byrålådan och ta fram hårblåsen. Väldigt lat, jag vet :)

Rasmus

Var ute och alkoholade med A-K igår, det var trevligt. Vi var hemma hos Helena först. Hennes nya hund försökte äta upp mig i början. Som tur var blev han trött till slut och somnade. Jag var super tät i näsan, men så hade jag sån tur att Åsa kom och rädda livet på mig med hennes nässpray. Tusen tack Åsa!. Det blev en sväng till hotellet igår också, det var fösta gången för i år. Tänk va den där Anna-Karin kan få med mig på saker ;) Det var inte så hemskt som jag trodde :)

Idag har jag och Jonas skruvat isär datorn och gjort rent den invändigt. Oj vilken skillnad det blev. Datorn har varit ganska högljud ett tag och inte så konstigt med tanke på hur mycket damm det var i :( Nu hörs det inte ens att datorn är på :) Så nu får det bli rengöring liiite oftare än typ en gång om året
;)

Nu ka jag äta paj, sen ska jag på loppis :)