Kärlek, kärlek, kärlek!!!

Det blev kärlek mellan oss. Det var drömlägenheten. Snälla gode gud, se till att jag får den. Ska inte be om nåt annat nån gång mer ;)

Blev en trip till Karlstad idag, köpte två nya kuddar till sängen, klänning + skor till Emilias dop och lite annat tjafs. Vågar inte riktigt kolla kontot nu
:)

Sitter och väntar på pojken nu, vi ska äta räkor. De är planen iaf sen om den följs vet man ju aldrig :)

Tiden är inne...

Straxt ska jag iväg och storhandla. Har en lång lista. De tråkiga är att ICA muppar sig och bygger om, så de är skapligt rörigt där.

Ikväll ska jag ÄNTLIGEN och kolla på den där lägenheten som kan va min drömlägenhet. Håll tummarna för mig :D

Over and out!

De finns en plan nu...

Sov fyra timmar igår natt, inte bra när man ska upp 6. Fast jag var faktiskt inte trött imorse när klockan ringde. Men nu har vi en plan så de inte blir så igen, får se om den funkar ;) Som tur var slog min trötthet till när jag kom hem förut och jag fick mat i magen. Så nu har Sassa sovit midda i tre timmar :)

Snart dags för jobb igen, kvällspasset. Usch och fy. Men ska inte klaga idag för idag slutar jag ändå 20.00. Värre imorrn när de är 21.30.

Längtar tills på fredag, då ska jag storhandla med Jenny och kidsen. Jag tycker om att storhandla
:)

Kanske blir en trip till Karlstad under helgen med. J & J som vill dit. Jag får vackert följa med som pankt sällskap. Men oj vilket sött sällskap jag ändå är :P

Nu var de tryckt!

Nu har jag och Jenny varit hos vårat ex och tryckt tröjor :) De skulle bli vita med rosa tryck. Fast de fanns inga vita tröjor i rätt storlek och ingen rosa färg kvar. Så de fick bli svarat med glitter. Vi fick ta barnstorlekar, 150/160. Men min är lite förstor upptäckte jag när jag kom hem :( Hoppas att den krymper i tvätten. Får bli en mindre nästa gång.

Vi försökte ta kort på dom, men de blev inte så bra, trycket vill inte riktigt va med. De är inte jag som valt texten till dom. De är ett litet skämt mellan mig och Jenny och de va hon som kom på de
:)

Min                               Jennys
  

Lite av en kändis...

Då är man lite av en kändis då ;) Haha jag, Jenny och Max blev med i tidningen när vi var påskkärringar :) Men de är klart, de kunde ju inte motstå att inte ta med såna skönheter ;) Fast är de lika kallt nästa år får de allt klara sig utan mig i påskparaden.

Jag vill att de ska bli torsdag, vill ha min lön. Då ryker sista CSN-räkningen för i år och lite över 10.000 är tillbaka betalat :) Lika bra att få de gjort, även om jag levt skapligt fattigt hela året än.

Nej lite frukost på de här kanske. Har varit duktig och dammsugit på morgon (måste ju va de tack vare proppskåpet som inte klarar av att jag sätter på dammsugaren om nåt annat elektriskt varit igång tidigare under dagen). Har ingen disk att ta rätt på tack vare pojken iaf, snäll han :)

Tratt-Signe

image99

Inget vettigt...

Jaha då va påsken över för i år då. Fan va jag har ätit, inte bra :) Utgången i lördags kunde nog egentligen ha kvittat, de va visserligen helt okej, men inte så mycket mer :)

Idag har jag varit barnvakt åt Kim och Max en sväng. Dom fick kolla på film. Bra och engagerad barnvakt jag är
;) Fast jag gjorde våfflor åt dom, fick nämligen mammas våffeljärn idag. Bra nu när hon flyttat och inte har plats med en massa saker. Inväntar fritösen också :)

Ska sova själv ikväll. Va ett tag sen de hände nu så vi får väl se hur de känns
:)

Jobba kvällen imorrn. Inte sugen men gött med sovmorron.

Kära blogg...

Kära blogg!

Idag är jag duktig, jag tvättar, har diskat, rensat monsterhögen med papper på micron, jag har dansat runt och varit glad när jag bäddade sängen. Kommer de att hända igen? Troligen inte
:)

Sen kommer Jenny och hämtar mig, vi ska roadtripa till Örebro och hämta hem min bror.

Håll tummarna för mig kära blogg att jag får vara ledig hela påsken, jag vill de, ekonomin vill egentligen inte men men orka lyssna på den
;)

Har träffat både en prins och en prinsessa i veckan. Gustav fick sin första bäver. Jag är en snäll tant. Lika bra att han lär sig, han lär ju säkert jaga en eller två i sitt liv sen
:D

 
Gustav               Emilia

Vit som snö...

De blev vitt...

Håll tummarna för mig...

Idag ska håret slingas igen. Å nu hoppas jag att de går vägen den här gången och att de inte blir fel igen. Varken jag eller mitt hår pallar nå mer fel nu...

Ringde just och beställde klipptid också, 24: april, så jag är fin i håret till Emilias dop
:)


Vad är planen? Finns de en plan?

De måste bli bättre, de kan ju inte bli annat än bättre efter den starten. Vad håller One tree hill på med? Ska de förstöra serien de sista de gör? Men de måste bli bättre, de kan ju bara bli bättre. Annars kommer jag vara så besviken...

Lite små ont i magen nu, insåg just att jag inte knappt jobbat nåt den här månaden. Har inga timmar alls. Får jag komma på mat mamma och mormor nästa månad?
;)

Ska iaf straxt gå ner till jobbet och hämta mitt nya schema. Synd att de inte gäller mer för den här månaden så de kunde hinna styra upp sig lite iaf...

Tycker inte om snön...

Då är de påskveckan då. Dags att ladda för lördagen. Ser fram emot att få gå på fest hos Josefine och Patrik. Å framför allt ser jag fram att få träffa Karoline :D Måste börja fundera på vad jag ska ha på mig. Hoppas att mitt paket från HM hinner komma :D

Hur blir de med spriten nu då Jenny? Får kanske bara bli solbacka då
;)

Ska hälsa på Caisa och Gustav imorrn om jag är ledig och de har tid för mig. Har ju en varsin liten grej åt dom.

Nej sätta fart kanske, inte mycket tid kvar innan jobbet. Måste ju se reprisen av OTH innan jobbet.

5 kr kissen...

Idag har jag fått videkissar :D Tycker om såna. Va Jonas och Patrik som va snälla och plockade åt mig. Fick Jenny att äta upp en "kisse" för 5 kr. Hon fuskade lite och la in den i ett påskägg. Fast hon åt ju upp den iaf. Smakade lite trä hörde ja ;)

Sen har jag fått maten lagad idag också, inte dumt de. Kyckling i lergryta
:)

Snart melodifestivalen, lär hinna in i duschen först.

Mina kissar

image95

Julmust vs. påskmust...

Tänk om de alltid kunde gå så lätt som de gjorde idag på arbetsförmedlingen. Va inne och ute på 2 min. De gillade jag :)

Straxt ska jag ta reda på om de är nån skillnad på påsk- och julmust. Jag tycker de. Frågade Robert förut, han har ju jobbat med dricka, och han sa att de inte är nån skillnad. Men varför är julmusten godare då?

Mitt test gick inge bra, men jag skyller på att de va light, jag är inte van light. Å jag fast håller vid att must är godare vid jul!

Nu kan du sluta fundera...

Om nu någonsin funderat på vad ett mysmongo är så har jag svaret här åt dig. Jag har nämligen hittat det största mysmongot i världen :)

Ett äkta mysmongo!

image94

Om jag hade pengar...

Så nu är försäkringskassan 2000kr rikare och jag 2000kr fattigare. Tror ingen vill veta vad jag tycker om försäkringskassan just nu :)

Två påsar blåbär och vips man är i Brattfors...

Igår "sålde" jag två påsar blåbär till min mormor, pengarna räckte för att åka ner till Brattfors och hälsa på Kim en sväng (ja nu skulle ja ju ha åkt ändå utan mormors pengar så klart, och inte hade jag tänkt sälja blåbären till henne heller för den delen, men de går inte att tjafas med min mormor, de är bara att gilla läget :)).

Idag har jag varit prao igen. Tanken var att jag skulle med och äta en massagodis. De slutade med att jag tog två bitar :) Behöver inte äta en massa godis nu när jag har grymt mycket ägg hemma. Först kom Jenny igår med en påse åt mig och sen kom J med en jättestor påse så nu har jag så de räcker och blir över :) Jag har snälla nära och kära jag
:)

Nu ska jag laga mat. Får väl se om de blir nåt över idag, så Jennys pojke får matlåda igen
;)

Jag som prao, har t.o.m praoskylt!:

image93

Vis som en gris...

Kan man bli sjuk av en tand? Min ena kära visdomstand gör sig påmind. Den gör ont. Orkar typ inte gapa. Känner mig febrig också. Men det kan va tandens fel va?

Typiskt att tanden vill komma upp när jag gått och blivit beroende av påskägg. Två påsar på ett dygn har åkt raka vägen ner i magen. Jag kommer att bli ägg-tjock :) Måste se till att hålla mig i från dom tills påsk...annars lär detta sluta illa :)

Neongul falukorv och brända popkorn...

Fint namn på en skiva va ;) Har just brännt den till Jennys bil :)

Fast namnet har en logisk förklaring. För Jenny har just bjudit på neongul falukorv, eller ja fettet efter korven blev neongult. Vad är de för fel då Micci, du som kan sånt?
:)

Sen så brände Jenny en popcornpåse i helgen, så kraftigt att hennes micro är missfärgad invändigt och de luktar fortfarande bränt i hennes kök...


image91

Det står still...

Vet ni... När man vaknar 5 på morgonen då blir dagen riktigt lång...

Pokerkväll i Vårby Gård...

Igår kväll ringde telefonen, fick ont i magen efter det samtalet. Men idag styrde jag upp så de "problemet" försvann :) Nu känns de mycket bättre.

Ikväll ska jag ha ljusparty. Ska ner till mormor och hämta mer bakat sen. Hon är snäll min mormor :)

Men nu ska jag bara vänta på att Jenny ska sluta i skolan...

Mer än vanligt...

Lite duktig idag, för jag har dammsugit, torkat golven, bakat, diskat, lagat mat till mig och Jenny. Så mycket brukar inte göras en dag i Sassa liv.

Har varit upp till Jessica en sväng med en lite födelsedagspresent. På måndag blir hon ju lika ung som mig :D Lovar att du ska få nåt mer också!

Har hört rycktas om att de snöar lite ute, tycker inte om!


Varför måste alltid katter spy på mattor?

Varför måste alltid katter spy på mattor? De slår aldrig fel. Klockan fem imorse var jag upp och tog reda efter Signe. Så nu har jag en hallmatta att tvätta :(

Blev bjuden på dop idag också, de ser jag fram emot. Ska inte missa kameran den här gången
:)

Usch va jag inte vill torka golven nu...

Smått och gott...

Äntligen!!! Jag har fått tag på en kabel till min kära mobil. Nu kan jag lägga in musik som jag vill. Fick inte med nån när jag köpte den, och sen har jag inte lyckats hitta nån som passar just min model.

Kort från min mobil:

Jag i helgen, efter att jag brottat ner Jenny, när hon skulle ta min mobil :)


Vet inte riktigt va Jenny tänkt med detta kort men :)


Hmm undrar om de va mamma jag pratade här med...


Haha bara måste ta med de här kortet på mig och A-K när vi åkte bil till Parken för några helger sen :)


Jag tyckte att de var rätt låtar som vann i lördags i melodifestivalen, jag gillade dom. Sällan jag gör de så där på en gång.

Fick träffa Emilia en snabbsväng igår i Brattfors. Gud vilken liten solstråle. En sån vill jag ha när jag blir stor :) Ska kanske kidnappa henne på torsdag och göra henne till min egen ;)

På torsdag ska jag ha ljuspart, A-K kommer hit. Så på onsdag blir de lite bakning inför de. Måste defintivt städa lite också...

Hörs da, hej!

så har du alltid en plats i mitt dunderfluffiga spacemålnpala-a-a-a-a-ats...

Usch och fy att jag inte kunde sova imorse. Icke bra de!

Ikväll blir de mat och melodifestivalen hos Jenny, kan ju inte bara missa Björn. Han lär ju va Sveriges charmigaste! Ge mig! :D Finns solbacka också, så vi får väl se vad som händer med den
:)

Ska och kolla på en lägenhet här fram över. Den är i samma trappuppgång som min nya "dröm-lägenhet", så tänk om den här är en lika dan? Har ju sagt att jag kan offra en fot för den lägenheten. Men sån tur har jag väl inte så de är en sån... Hyran va åt helvet för hög egentligen, så är de en sån lägenhet så lär jag ha tag på en sambo. Vill du? De räcker egentligen med att jag bara har en "tyst" partner, som betalar halva hyran en gång i månaden men som inte bor ihop med mig ;D De skulle va guld de.

Nej sätta lite fart kanske, frukost till att börja med. Har ju lite att stå i innan Jenny kommer och hämtar mig...